Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    09. Svibanj 2019. 18:33

Malo pripazi na prehranu, izbaci sokove i doc fe to u normalu. Iako te ref.vrijednosti stalno spustaju kako za secer tako i ostalo. Farmaceutska ind.ima prste u tome naravno

• anchybre
    09. Svibanj 2019. 18:47

luce35

Malo pripazi na prehranu, izbaci sokove i doc fe to u normalu. Iako te ref.vrijednosti stalno spustaju kako za secer tako i ostalo. Farmaceutska ind.ima prste u tome naravno

Pa da to jeste.. Nego eto kazem bez obzira na ref vrednost to jeste za mene dosta, jer meni nikad secer nije bio visok, uvek je bio i na donjoj granici a nenormalno sam jela slatko od kad znam za sebe. Insulin je ok, onda neki glikozirani hemoglobin i on je ok . Videcemo sta ce reci doktor, ali verovatno cu biti na nekoj dijeti jer ne bi valjalo da skace vise..😊 

• anchybre
    09. Svibanj 2019. 18:49

Nekako vise mislim da je sve to na nervnoj bazi,nego od hrane, mozda gresi...prethodnih 20 dana su mi bili uzasni. Plakanje, nervoza, stres... 🙄 

PatyDi
    09. Svibanj 2019. 19:18

anchybre

Nekako vise mislim da je sve to na nervnoj bazi,nego od hrane, mozda gresi…prethodnih 20 dana su mi bili uzasni. Plakanje, nervoza, stres… 🙄

Tako je! Stres i nase stanje jako puno utjece na secer. Cak i vise od onoga sto pojedemo...ja sam tako na pocetku bila, nikad visok i onda sva put za redom sok, dok se ja nisam sama sa sobom malo sredila jer mi je prehrana vec par godina manje vise ista...

• melbi
    09. Svibanj 2019. 19:43

Ma mene je strah tog OGTT jer mi je gin rekla ako bude povisen ili visok da cu svaki mj morati u bolnicu na 24h.....jel netko isao na te "dnevne" boravke u bolnicu?

• anchybre
    09. Svibanj 2019. 19:48

melbi

Ma mene je strah tog OGTT jer mi je gin rekla ako bude povisen ili visok da cu svaki mj morati u bolnicu na 24h…..jel netko isao na te "dnevne" boravke u bolnicu?

Ja sam trebala da radim taJ OGTT, to mi je endokrinolog napisao. Medjutim ginekolog kad je cuo nije mi dao ni slucajno, kaze to ne sme da se radi u prva 3 meseca jer je secer jako opasan za plod, moze da stvori razne anomalije i cuda pa sam se prepala. I umesto toga dao mi je taj glitkozirani hemobglobin , gde.mi je rezultat super. Kao i insulin. Drugi ginekolog se slozio sa tim da radim OGTT, i nije mi rekao nista..htela sam misljenje drugog lekara. Ali ja nisam smela zbog ovog sto mi rekao. Ja sam toliko zbunjena zbog svega sto se desava da moram da budem pod stresom.. Samoj sebi skodim
     😡

• melbi
    09. Svibanj 2019. 19:56

anchybre

melbi

Ma mene je strah tog OGTT jer mi je gin rekla ako bude povisen ili visok da cu svaki mj morati u bolnicu na 24h…..jel netko isao na te "dnevne" boravke u bolnicu?

Ja sam trebala da radim taJ OGTT, to mi je endokrinolog napisao. Medjutim ginekolog kad je cuo nije mi dao ni slucajno, kaze to ne sme da se radi u prva 3 meseca jer je secer jako opasan za plod, moze da stvori razne anomalije i cuda pa sam se prepala. I umesto toga dao mi je taj glitkozirani hemobglobin , gde.mi je rezultat super. Kao i insulin. Drugi ginekolog se slozio sa tim da radim OGTT, i nije mi rekao nista..htela sam misljenje drugog lekara. Ali ja nisam smela zbog ovog sto mi rekao. Ja sam toliko zbunjena zbog svega sto se desava da moram da budem pod stresom.. Samoj sebi skodim
    😡

Ma ja sam se toliko zbedirala kad mi je to rekla da mislim da cu poluditi...ja sam sad u 22 tt i moram ici za 2 tj to obaviti, al stalno razmisljam sta da radim da taj test prođe ok

• anchybre
    09. Svibanj 2019. 19:59

melbi

anchybre

melbi

😡

Ma ja sam se toliko zbedirala kad mi je to rekla da mislim da cu poluditi…ja sam sad u 22 tt i moram ici za 2 tj to obaviti, al stalno razmisljam sta da radim da taj test prođe ok

Drzim palceve da bude dobro! Samo razmisljaj pozitivno. 

09. Svibanj 2019. 20:12

Cure koje ste pod stresom popite normabel i smirite se, ja sam isto pod stresom i sad popjem normabel jer nece suze na oci da se isplacem a najgore drzati u sebi a jos i bebi skodi..

Frajla
    09. Svibanj 2019. 20:18

melbi

anchybre

melbi

😡

Ma ja sam se toliko zbedirala kad mi je to rekla da mislim da cu poluditi…ja sam sad u 22 tt i moram ici za 2 tj to obaviti, al stalno razmisljam sta da radim da taj test prođe ok

Za prvi (na taste) nemoj dan prije kasno vecerati ni piti sokove
    I naravno pazi sto jedes i taj dan i za veceru, nesto lagano. Cesto su nazalost ti jutarnji rekla bih lazno visoki na nalazima jer cure ne znaju, pa se fino najedu (ko sto sam ja mudra pravila kiflice s prsutom vecer prije 🤪)
    A za druga dva ne mozes nista napraviti, to je jednostavno pokazatelj kamo tvoj organizam u ovom stanju probavlja glukozu koju ces popiti.
    To za bolnicu na zalost ovisi gdje si. Odakle si?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.