A tek kad bude dijete u jaslicama s tim pelenama pa treba to sve stavljat u vrecicu i davat mami svaki dan 🤭
Nego, citala sam da je normalno, ali ja sam malo u soku - prvi put otkako sam trudna sam pogledala unutar "tamo dolje" (malo me peckalo pa sam isla vidjeti jel crveno) i ona je iznutra toliko potamnila 😱
Aureole su isto malo, ali ne bas za toliko nijansi...
Nitko ne vidi prednosti platnenih osim Megan.
Svaka cast onome tko je izmislio jednokratne. Ni odapiranja, ni iskuhavanja, peglanja ma niceg.

Ma za platnene sad dosta zena koristi i masovno se prodaju. Po meni cisto pomodarstvo, osim da djete ima bas nedajboze nekih velikih problema, pa da ne moze jednokratne
DijMar da, bude sve dosta ljubicastije 🙈
Ono sto ja nisam znala je da je normalno da se oko bradavice (na aeroli) pojave male izbocine, kao male bradavice/pristici/madezi. Ti su neke zljezde. Nemijte biti pametne kao ja i ti cackati i pokusati istiskati 🤦🏼♀️

Ja sam primjetila te tockice al uopce ne obadiram u njih kako se istusiram i namazem vise ni negledam kako sta izgleda, a dole mi se neda gledati to ginekolog nek gleda ja ionako vise nista nevdim od trbuha, budem pitala muza za pomoc oko brijanja 🙈😂
Drage moje, ja sam danas uzela rezultate..hormoni stitne su ok, al mi secer skace. Pre 15 dana bio 5,54, a sada je 6,1 a 12 sato pre vadjenja rezultata nisam jela nista. Oni u laboratoriji su mi rekli da kao za trudnice granica je 5,03. Nikad u zivotu nisam imala visok secer, cak je uvek bio blizu donje granice..😁 msm po meni to nije mnogo, jedino me brine sto skace. U ponedeljak kod doktora pa videcemo.
Bas sam nedavno gledala neki prilog o time, vise kao reklama. Neka doktorica je pričala i rekla je da kod platnenih ima puno manje pelenskog osipa jer se moraju cesce mjenjati. Znaci ako se jednokratne mjenjaju isto tako cesto dode se na isto, tj jos manje posla.
Mislim, nemam ja nist protiv, svatko bira za sebe
Ali evo, i dalje ne kuzim prednosti. Pogotovo sto danas jos preko stavljaju neke presvlake da ne promoci u onda to opet ni ne dise
Slazem se s tobom. Divim se zenama kojima se da prati kaku s pelene, non stop ih prati, cesto se i usmrde, jednokratne su po meni puno jednostavnije. Moja nikad nije dobila osip od pelena, valjda ovisi i o kozi i koliko se cesto mijenjaju.
Malo pripazi na prehranu, izbaci sokove i doc fe to u normalu. Iako te ref.vrijednosti stalno spustaju kako za secer tako i ostalo. Farmaceutska ind.ima prste u tome naravno

Malo pripazi na prehranu, izbaci sokove i doc fe to u normalu. Iako te ref.vrijednosti stalno spustaju kako za secer tako i ostalo. Farmaceutska ind.ima prste u tome naravno
Pa da to jeste.. Nego eto kazem bez obzira na ref vrednost to jeste za mene dosta, jer meni nikad secer nije bio visok, uvek je bio i na donjoj granici a nenormalno sam jela slatko od kad znam za sebe. Insulin je ok, onda neki glikozirani hemoglobin i on je ok . Videcemo sta ce reci doktor, ali verovatno cu biti na nekoj dijeti jer ne bi valjalo da skace vise..😊
Nekako vise mislim da je sve to na nervnoj bazi,nego od hrane, mozda gresi...prethodnih 20 dana su mi bili uzasni. Plakanje, nervoza, stres... 🙄
Nekako vise mislim da je sve to na nervnoj bazi,nego od hrane, mozda gresi…prethodnih 20 dana su mi bili uzasni. Plakanje, nervoza, stres… 🙄
Tako je! Stres i nase stanje jako puno utjece na secer. Cak i vise od onoga sto pojedemo...ja sam tako na pocetku bila, nikad visok i onda sva put za redom sok, dok se ja nisam sama sa sobom malo sredila jer mi je prehrana vec par godina manje vise ista...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji