Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    09. Svibanj 2019. 16:01

Evo muz u Lidlu kupio svasta nesto, i topice, tajice, haljine svih velicina jer nije znao procijeniti velicinu 🤣🤣. Kad isprobam treba nositi natrag sve sto ne odgovara

09. Svibanj 2019. 16:11

Julie

ayla

Julie

ayla

Da vam se javim isla sam po nalaz ogtt, nalaz odlican ja presretna..
    Na taste 4.5, nakon 60 min 5.3, i nakon 120 min 4.9.. Svratila sam i u lidl uzela 6 tetrica i dva bodia 50/56 i dva 62/68.,sebi nisam nista imam 4,5 tajica a majice mi vecinom sve pasu a i poslje ce biti vruco pa cu u haljinice

Super za šećer, ja se nadam da će i meni biti ok. 😊
    Vidim i tebe uhvatila manija kupovanja 🥰🥰🥰🥰

Ma hoce neg biti dobar, ja jedem puno slatkog non stop bi nesta slatko nikad dosta 🙈🙈 pa me vec brinulo..
    Daa meni vrijeme leti i zelim da je sve spremno jer sam panicar da necu sve stici vec smo i krevetic uzeli planiramo ovaj mj sobu okreciti i spojiti ga, neznam nekako me strah da necu nista uspiti rijesiti..

Meni je to bas slatko, ja sam danas otisla u outlet i opet kupila robice za malog. Krevetic nemamo jos, okrecila bih sobu prije Al to mislim raditi u srpnju i onda cemo ormar i ostalo. Bas cu uskoro do Ikee jer sam tamo pikirala ormar

Meni su se svekar i svekrva ponudili pa reko samo dajte ja nemam nista protiv

PatyDi
    09. Svibanj 2019. 16:29

Kad smo vec kod platnenih stvari, isto tako ne mogu zamisliti nosenje platnenih ulozaka...pa moja baka je nekad tako nosila neke krpe kad nije bilo jednokratnih...uostalom, za pranje tih pelena kolko je meni poznato treba deterdzent, voda, struja...i to na neki nacin steti prirodi - trosis vodu i struju, a otpadna voda ide pod zemlju... 🤔

Frajla
    09. Svibanj 2019. 16:59

Bas sam nedavno gledala neki prilog o time, vise kao reklama. Neka doktorica je pričala i rekla je da kod platnenih ima puno manje pelenskog osipa jer se moraju cesce mjenjati. Znaci ako se jednokratne mjenjaju isto tako cesto dode se na isto, tj jos manje posla.
    Mislim, nemam ja nist protiv, svatko bira za sebe
    Ali evo, i dalje ne kuzim prednosti. Pogotovo sto danas jos preko stavljaju neke presvlake da ne promoci u onda to opet ni ne dise  

PatyDi
    09. Svibanj 2019. 17:25

A tek kad bude dijete u jaslicama s tim pelenama pa treba to sve stavljat u vrecicu i davat mami svaki dan 🤭
    Nego, citala sam da je normalno, ali ja sam malo u soku - prvi put otkako sam trudna sam pogledala unutar "tamo dolje" (malo me peckalo pa sam isla vidjeti jel crveno) i ona je iznutra toliko potamnila 😱
    Aureole su isto malo, ali ne bas za toliko nijansi...

luce35
    09. Svibanj 2019. 17:26

Nitko ne vidi prednosti platnenih osim Megan.
    Svaka cast onome tko je izmislio jednokratne. Ni odapiranja, ni iskuhavanja, peglanja ma niceg. 

Frajla
    09. Svibanj 2019. 17:45

Ma za platnene sad dosta zena koristi i masovno se prodaju. Po meni cisto pomodarstvo, osim da djete ima bas nedajboze nekih velikih problema, pa da ne moze jednokratne
    DijMar da, bude sve dosta ljubicastije 🙈
    Ono sto ja nisam znala je da je normalno da se oko bradavice (na aeroli) pojave male izbocine, kao male bradavice/pristici/madezi. Ti su neke zljezde. Nemijte biti pametne kao ja i ti cackati i pokusati istiskati 🤦🏼‍♀️

09. Svibanj 2019. 17:49

Ja sam primjetila te tockice al uopce ne obadiram u njih kako se istusiram i namazem vise ni negledam kako sta izgleda, a dole mi se neda gledati to ginekolog nek gleda ja ionako vise nista nevdim od trbuha, budem pitala muza za pomoc oko brijanja 🙈😂

• anchybre
    09. Svibanj 2019. 18:19

Drage moje, ja sam danas uzela rezultate..hormoni stitne su ok, al mi secer skace. Pre 15 dana bio 5,54, a sada je 6,1 a 12 sato pre vadjenja rezultata nisam jela nista. Oni u laboratoriji su mi rekli da kao za trudnice granica je 5,03. Nikad u zivotu nisam imala visok secer, cak je uvek bio blizu donje granice..😁 msm po meni to nije mnogo, jedino me brine sto skace. U ponedeljak kod doktora pa videcemo. 

• renata.koscec
    09. Svibanj 2019. 18:33

Frajla

Bas sam nedavno gledala neki prilog o time, vise kao reklama. Neka doktorica je pričala i rekla je da kod platnenih ima puno manje pelenskog osipa jer se moraju cesce mjenjati. Znaci ako se jednokratne mjenjaju isto tako cesto dode se na isto, tj jos manje posla.
    Mislim, nemam ja nist protiv, svatko bira za sebe
    Ali evo, i dalje ne kuzim prednosti. Pogotovo sto danas jos preko stavljaju neke presvlake da ne promoci u onda to opet ni ne dise

Slazem se s tobom. Divim se zenama kojima se da prati kaku s pelene, non stop ih prati, cesto se i usmrde, jednokratne su po meni puno jednostavnije. Moja nikad nije dobila osip od pelena, valjda ovisi i o kozi i koliko se cesto mijenjaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.