Prijavljujem naseg deckica dugonogo💛
O Boze jesam sretna. 🌞🌞
Nakon tolko godina, samo da ga zagrlimo.
Nas termin je 21.10, vidjela sam da jos netko ima na isti datum.
Sve nam je super, kaze odmah kupite duze 😂
url=https://lilypie.com]
Zenice ja bila kod doktorice malo se zabrinila kad sam rekla za te upale da ne prolazi pa mi dala odmah uputnicu za dat urin. I odem ja odmah to obaviti dodjem gore sad objasni zena kako sta jer ocito nije isto dat mokraću u labaratorij i tu hahhha i kaze hvataj drugi mlaz mokrace i ja reko okej taman mi se baaas piskilo i odem ja i krene to i reko sad cu ja da napunim posudicu kad ono trt onaj prvi mlaz oslo sve hahaha i ja 3 kapi u bocicu.. Vracam se nazad ja crvena ko rak kazem ja njoj nemojte se ljutit al ja eto nemogu piskit sad kad trebam ja nista a inace svakih 5 min po minut piskim hahaja. Nasmijala se i kaze ma donesi ujutro nema frke.. Boze bila sam sama sebi smjesna kako nisam mogla piskiti hhahha. A sestra mi je danas rekla kako mi se ljepo stomacic primjecuje a ja gledam u nju i mislim si stomacic? 15 tjedan a ja imam vec stomacinu a ne stomacic hahahah ...
Zenice ja bila kod doktorice malo se zabrinila kad sam rekla za te upale da ne prolazi pa mi dala odmah uputnicu za dat urin. I odem ja odmah to obaviti dodjem gore sad objasni zena kako sta jer ocito nije isto dat mokraću u labaratorij i tu hahhha i kaze hvataj drugi mlaz mokrace i ja reko okej taman mi se baaas piskilo i odem ja i krene to i reko sad cu ja da napunim posudicu kad ono trt onaj prvi mlaz oslo sve hahaha i ja 3 kapi u bocicu.. Vracam se nazad ja crvena ko rak kazem ja njoj nemojte se ljutit al ja eto nemogu piskit sad kad trebam ja nista a inace svakih 5 min po minut piskim hahaja. Nasmijala se i kaze ma donesi ujutro nema frke.. Boze bila sam sama sebi smjesna kako nisam mogla piskiti hhahha. A sestra mi je danas rekla kako mi se ljepo stomacic primjecuje a ja gledam u nju i mislim si stomacic? 15 tjedan a ja imam vec stomacinu a ne stomacic hahahah …
Manich
Za jutro, i urinokulturu, idi fino pod tus, okupaj se, nemoj se brisati ni sa cime, samo isperi kupku, i onda pusti da se pomokris malo i onda hvataj taj mlaz, ne mora uopce biti puna, cak i manje od pola ide.
Ja ne volim ta davanja po wc' bolnica, nekako imam osjecaj da cu sve kontaminirati..
Jedi brusnica i pi caj od njih, jedan dnevno.. Kiseli krastavci su isto dobri.
url=https://lilypie.com]
Zenice ja bila kod doktorice malo se zabrinila kad sam rekla za te upale da ne prolazi pa mi dala odmah uputnicu za dat urin. I odem ja odmah to obaviti dodjem gore sad objasni zena kako sta jer ocito nije isto dat mokraću u labaratorij i tu hahhha i kaze hvataj drugi mlaz mokrace i ja reko okej taman mi se baaas piskilo i odem ja i krene to i reko sad cu ja da napunim posudicu kad ono trt onaj prvi mlaz oslo sve hahaha i ja 3 kapi u bocicu.. Vracam se nazad ja crvena ko rak kazem ja njoj nemojte se ljutit al ja eto nemogu piskit sad kad trebam ja nista a inace svakih 5 min po minut piskim hahaja. Nasmijala se i kaze ma donesi ujutro nema frke.. Boze bila sam sama sebi smjesna kako nisam mogla piskiti hhahha. A sestra mi je danas rekla kako mi se ljepo stomacic primjecuje a ja gledam u nju i mislim si stomacic? 15 tjedan a ja imam vec stomacinu a ne stomacic hahahah …
Manich
Za jutro, i urinokulturu, idi fino pod tus, okupaj se, nemoj se brisati ni sa cime, samo isperi kupku, i onda pusti da se pomokris malo i onda hvataj taj mlaz, ne mora uopce biti puna, cak i manje od pola ide.
Ja ne volim ta davanja po wc' bolnica, nekako imam osjecaj da cu sve kontaminirati..
To tak komplicirano joooj bozee. Pa dobro budem tako.. Ma stalno sam na cajeku vec me zgaravica hvata od caja previse a i da ne pricam kako se budim po 3 puta nocu za pisanje... Hrpa drugih stvari novih stvari me pocelo patit i sad me bas vec ljuti to piskenje i ta bol pri kraju.. Rekla je doktorica ako ne valja urin da cemo neku terapiju jer ako nije caj pomogao onda je nesto jace u pitanju.. S obzirom da to vucem od prije 4 tjedna vec. Vidjet cemo sta ce rec nalaz. Mozda uskoro saznam sljedeci termin za uzv. Tome se veselim jer bi moglaaa saznati i ja sta nosim..
Manich
To tak komplicirano joooj bozee. Pa dobro budem tako.. Ma stalno sam na cajeku vec me zgaravica hvata od caja previse a i da ne pricam kako se budim po 3 puta nocu za pisanje… Hrpa drugih stvari novih stvari me pocelo patit i sad me bas vec ljuti to piskenje i ta bol pri kraju.. Rekla je doktorica ako ne valja urin da cemo neku terapiju jer ako nije caj pomogao onda je nesto jace u pitanju.. S obzirom da to vucem od prije 4 tjedna vec. Vidjet cemo sta ce rec nalaz. Mozda uskoro saznam sljedeci termin za uzv. Tome se veselim jer bi moglaaa saznati i ja sta nosim..
Ja od kad sam jucer saznala spol ko da sam u nekoj drugoj trudnoci. Bas sam sva raznjezena, svjesna prije svega. Jucer ga gledam na ekranu kak me kupka sakicama i nogicama i osjetim u isto vrijeme. Predivo, bas predivno. Jucer mi je bio najljepši uzv do sad ♥️
Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje. Jučer bila na ultrazvuku i rekao mi je da je curica. Termin je 13.10. a sad sam 17 +3 dana
prvo dijete nam je pa smo uzbuđeni.
Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje. Jučer bila na ultrazvuku i rekao mi je da je curica.Termin je 13.10. a sad sam 17 +3 dana
prvo dijete nam je pa smo uzbuđeni.
Dobrodosla 😊 cestitam na curici 😊
Pozdrav curke 😊 jel ima koja od vas problema s tlakom? U zadnja 2 dana mi se često počelo dešavat da mi se baš pošteno zavrti u glavi kad ustanem 🤔 neki mi kažu da je to normalno, kao zbog cirkulacije pojačane i to... al meni baš nekako nije svejedno 🤔
Pozdrav curke 😊 jel ima koja od vas problema s tlakom? U zadnja 2 dana mi se često počelo dešavat da mi se baš pošteno zavrti u glavi kad ustanem 🤔 neki mi kažu da je to normalno, kao zbog cirkulacije pojačane i to… al meni baš nekako nije svejedno 🤔
Imam ja, bas sam spomenula neki dan dr. Inace imam niski al ovo je i kad sjedim nakon jela zna mi se zamantat. Ili kad sam hodala neki dan predosjecala sam nesvjesticu pa sam malo stala na vrijeme dok nisam malo sebi dosla. Obrazlozenje je da u trudnoci se tlak dosta snizi uz divljanje hormona i da dosta i tekucina igra ulogu i min bi trebale unijeti 2l, ajde bar nije 5l 🤣🤦🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji