Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    08. Svibanj 2019. 09:25

ayla

Ja legnem ranije al nece san na oci prije ponoci a nekada i duze kako kada, popodne uopce nespavam jedino kad danima nespavam kako treba na kraju me slomi i odspavam preko dana sat dva i onda opet ista prica..
    Ja cekam na drugi krug vadenja krvi, vec mi je sada mucno nadam se da cu izdurati do kraja 🙄🙄

Ja idem sutra...jel stvarno toliko bljak taj napitak? Al dok cekas, vodu smijes piti jel?

PatyDi
    08. Svibanj 2019. 09:28

Julie

Dobro jutro svima. Ja sam uspjesno prespavala noc i sad se spremam polako za anomaly. Trebala sam ici prije i izvaditi krv medutim bas me je stezalo u lijevom jajnik upa proslo. Tak me je i jucer ujutro. Onak ko pred mengu, ne traje dugo ali me strasi.
    Zna li itko ista o tome, jel to normalno ili nije?

E, kad mene pocne ja vise ni ne znam jel jajnik, crijeva ili mjehur...ali nekad bas onako jako probode kod odredjenih pokreta

08. Svibanj 2019. 11:07

DijMar

ayla

Ja legnem ranije al nece san na oci prije ponoci a nekada i duze kako kada, popodne uopce nespavam jedino kad danima nespavam kako treba na kraju me slomi i odspavam preko dana sat dva i onda opet ista prica..
    Ja cekam na drugi krug vadenja krvi, vec mi je sada mucno nadam se da cu izdurati do kraja 🙄🙄

Ja idem sutra…jel stvarno toliko bljak taj napitak? Al dok cekas, vodu smijes piti jel?

Meni je smrdilo al sam na dva puta nagnula i popila casu od 3deci, koliko sam uspila primjetiti ona je stavila u casu zera manje od pola secera i samo nalila vodu... Ne nesmis nista nit piti nit jesti 🙄

08. Svibanj 2019. 11:17

Aurora upravu si nije sveki ta koja zivcira samo, kolege s posla nemogu smislit jer su toliko dosadni jer njih ne zanima kako sam ja i kako beba nego da imaju temu za pricati o meni tako da ih izbjegavam maximalno.. I sta mi ide na zivce javis se nekome i svi su u nekome poslu i sad shvatim kakva sam ja budala za druge uvjek imala vremena a sad kad mislim da su mi to prijatelji shvatim da su mi niko i nista, i ne zelim se nikome javljat.. 

08. Svibanj 2019. 11:36

Aurora87

Ayla, to sam ja shvatila nesto prije trudnoce ali zahvaljujuci mm-u. I ja sam uvijek bila na raspolaganju, uvijek sve podredila drugima, ali sam shvatila da hrpa ljudi oko mene nece tako. Pa odlucila da necu ni ja. Ispadalo je da nemam svoj zivot i samo cekam kad ce me netko negdje pozvati. Sad uvijek kazem da moram vidjeti kakve planove imam s mm-om i barem ih stavim na cekanje ako i odlucim otici bas na taj termin koji predlazu, a uglavnom gledam da bas meni odgovara u potpunosti. A sto se tice kolega, imam ih jako puno i nikad mi nisu svi odgovarali a sad pogotovo. Ne da mi se ni biti pristojna iz kurtoazije pa gledam da ih ne sretnem.

Mene pitaju kad cemo na kavu reko ocemo nema vise ajd idemo, da i meni je ispalo da ja nista ne radim i da se samo izlezavam jer mi je lakse kad me neko pita sta radim reci da neradim nista jer mi se neda objasnjavati da i ja imam posla kod kuce kao i svi i jos na kraju isprdaju moj rad, odrasla sam na selu i jako puno sam radila nisam ni sada u nekom gradu al nemam toliko posla koliko kod svojih sam imala, a kolege najbolje u sirokom luku zaobici i svi sretni kad cujem da me neko vidio kazem samo di i da nisam skuzila 😂😂 i jos scena moju majku pita jedna kao di sam a majka da ja non stop bazam cudno da me nevdi nigdi a ono jbt sta bi ja sad trebala bazati po cesti i siditi u birtijama da bi me vidli.. Uzas 

08. Svibanj 2019. 11:46

Nije ni moja neka boze sacuvaj al jednostavno se nismo nasle, sto bi rekli sukob generacija.. I uz sve to hormoni podivljali pa mi sve smeta.. 

08. Svibanj 2019. 11:48

Aurora87

E, tako i ja kazem da se cujemo za kavu pa se uglavnom ne cujemo kad su u pitanju određeni ljudi koji glume da su zainteresirani🙂. I stvarno, hrpa ljudi ispituje samo zato da bi mogli okolo lajati i imati teme za razgovor.

Bas to, niko vise nije iskren niti mozes imati prijatelja sve je to prolazno, zalosno al istinito.. 

Julie
    08. Svibanj 2019. 12:23

Cure da vam se javim. Anomaly je divan ultrazvuk, sve smo mjerili. Bebica je potpuno zdrava hvala Bogu i eto saznali smo spol. Strši pimpo limpo  😂 dečkić je
    Bas sam plakala, a tata se ponosno smješka 

08. Svibanj 2019. 12:33

Julie

Cure da vam se javim. Anomaly je divan ultrazvuk, sve smo mjerili. Bebica je potpuno zdrava hvala Bogu i eto saznali smo spol. Strši pimpo limpo 😂 dečkić je

Cestitam na deckicu, drago mi je da je sve dobro 😍

PatyDi
    08. Svibanj 2019. 12:44

Julie

Cure da vam se javim. Anomaly je divan ultrazvuk, sve smo mjerili. Bebica je potpuno zdrava hvala Bogu i eto saznali smo spol. Strši pimpo limpo 😂 dečkić je

Super 😉
    Moj se jos uvijek nada da bi mogla ispasti curica 🤣 iako nam je naravno najbitnije da je sve u redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.