Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    08. Svibanj 2019. 12:48

Julie, cestitam ti na deckicu i super da je sve u redu proslo...Dodaj se na onu listu sad smo mislim izjednaceni, cure i decki :)
    Moja sveki je na moru, evo u ovih 6 godina ja i ona nikako na zelenu granu, nju peru cesto neke faze ili hormoni ali otkad je saznala da sam trudna stalno zove. Slazem se da partner tu ima najvecu ulogu u odnosu svekrve i snahe, ja sam imala isto tu srecu da je dragi odmah spusti na mjesto pa se ona zbonaca onda ali iskreno ne pridajem vise paznju ni njoj ni bilo kome sad mi je bitna samo moja mala obitelj :) ja dragi i bebica na putu :)

Frajla
    08. Svibanj 2019. 13:30

ayla - 22.8. Djevojčica
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9., djevojcica
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9. dječak
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09.
    Nopobo- 21.09. curka
    DijMar - 24.9. djecak ?
    felicita28 - 28.9., dječak
    DaVoS - 3.10., djevojčica
    Natalie - 7.10. dječak
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Lady_Bird - 20.10. curka
    Mamika99 - 21.10. - dječak
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    anita775 - 03.11.
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11. dječak
    Iwancheee- 26.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

Frajla
    08. Svibanj 2019. 13:31

Evo i nas s pregleda, sve je super, beba odgovara mjerama, gledala je dr svasta nesto i sve je dobro. Kaze nije jos sigurno, ali najvjerojatnije je decko

felicita28
    08. Svibanj 2019. 13:46

Aurora87, tako je i kod nas. Htjeli smo curku i ja i i dragi, dragi iz razloga sto su curice privrzenije ocevima a ja jer isto kao i ti imam sve cure u obitelji i odrastala sam sa zenskom djecom. Ja se jos uvijek nadam malcice da ce rec da je curka u pon ali i da ne kaze, nema veze bitno da je zivo i zdravo :)
    Frajla, cestitam ti :) bitno da je sve ok proslo i da je sve u redu :)

Julie
    08. Svibanj 2019. 13:48

Hvala svima 🥰 tako sam presretna sto je sve uredu i sto znamo spol, sad sam išla paprati brzo i idem kupiti nešto slatko za našeg Marina ❤️

PatyDi
    08. Svibanj 2019. 14:09

Nije da pratim kraljevsku obitelj, ali naletila na sliku kako Megan nije ko Kate, dva dana nakon poroda ravna ko daska nego ko normalna žena ima još poveći trbuh...a iako su je našminkali max, vide joj se na licu tragovi iscrpljenosti. Očito je nisu dovoljno izvježbali za glumu pred narodom haha 

• anchybre
    08. Svibanj 2019. 14:25

Hehe vidim prica se o svekrvama..i moja buduca svekrva je stvarno jako dobra prema meni, non stop zove da pita kako sam i to al' opet mislim da malo vise i glumi jer zna da sam ja bez dlake na jeziku i da joj necu precutati neke stvari i da samnom nema kako ona hoce.. Pritom ona je zivela i rasla na selu i kao i moj dragi, i dalje zive tamo ( ja hvala bogu sam uspela da ubedim ovog mog da ja i on budemo u gradu - jer zaboga on je sin jedinac ima praznu kucu tamo, i kako pored prazne kuce da mi idemo u grad - sta ce selo da kaze.. 😡 ) pa onda tu dolazi do sukoba misljenja.. Jer ja sam ovako dosta moderna, oni su malo zatucani..te oljusti krompir stavi na glavu kad te boli, te mazi svinjsku mast po telu za ujede i osipe, kao baba neka od 70 god, a mlada zena ima 42 god. Kad mi spomene te "metode lecenja" prevrne mi se zeludac..🙄🙄 Koliko god ona bila.dobra prema mn, ne bi mogla da zivim sa njima tamo pa da znam da cu da zivim ko kraljica. Mozda sam i bezobrazna ali stvarno je tesko sa ljudima koji razmisljaju kao da su u 17tom veku. 😳

Frajla
    08. Svibanj 2019. 14:54

DijMar

Nije da pratim kraljevsku obitelj, ali naletila na sliku kako Megan nije ko Kate, dva dana nakon poroda ravna ko daska nego ko normalna žena ima još poveći trbuh…a iako su je našminkali max, vide joj se na licu tragovi iscrpljenosti. Očito je nisu dovoljno izvježbali za glumu pred narodom haha

Bas mi je zao tih zena sto se jadne maltretiraju
    Iako, ja sam poslje poroda izgledala skroz ok, srecom nisam dobila nikakve fleke ni popucane kapilare po licu. Pogotovo taj prvi dan nisam izgledala tako ispijeno jer je tijelo jos prepuno adrenalina od svega. A to jutro kad sam rodila srela bivsu cimericu iz bolnicke sobe u kupaoni, pita otkud to da sam jos u jednom komadu 😂 eto toliko o tome kak mi je stomak izgledo

Julie
    08. Svibanj 2019. 15:11

Evo ja otišla kupiti neke majčice koje će tek iduće proljeće ili ljeto obuci ali nek se nađe, možda pretjerujem al šta ćeš 🥰🥰🥰🥰🥰
    Ne želim si pomoći  😂😂😂

Frajla
    08. Svibanj 2019. 15:14

I mi imamo ovu na ribice iz c&a 😆
    Vidim pored s'oliver vrecicu, ja sam uzela malom par majica tamo (jer se zove oliver, pa mi je bas fora to mu obuci 🙈), ali stvarno su uske. Ne bih rekla sa je on neki buco, prosjecan je, a rukave mu jedva navucem. Isto i reserved ima dosta uske majice. Hlacice nisam probala ni od jednog ni od drugog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.