Deja kad sam zadnji put bila na uzv doktor je rekao da je vjerojatno curka ali nije siguran pa da se ne drzi o za to, danas sam isla privatno na anomaly i imaju odlican uzv i zena kaze deckic je, evo sve se lijepo vidi ♥️
Frajla dio je iz S'Olivera, a dio iz C&A. Imaju oni vise modela majica inace. Slim, regular i big tako, da to obavezno gleda jer mozda je tu kvaka.
Deja kad sam zadnji put bila na uzv doktor je rekao da je vjerojatno curka ali nije siguran pa da se ne drzi o za to, danas sam isla privatno na anomaly i imaju odlican uzv i zena kaze deckic je, evo sve se lijepo vidi ♥️
Frajla dio je iz S'Olivera, a dio iz C&A. Imaju oni vise modela majica inace. Slim, regular i big tako, da to obavezno gleda jer mozda je tu kvaka.
Znači privatna je točno rekla hahah onda ima još nade da se i kod mene okrene situacija, iako dok sto posto baš ne vidim i ne objasni mi sve, ne vjerujem. Kao što kažeš da je tebi sve lijepo pokazano
DijaMar oni imaju bas bas predobar uzv, ekran ogroman na zidu koji ti gledaš dok ležiš ma fakat strava. Kad smo bili u bolnici prije 2 tjedna pupčana vrpca je bas bila nekako preko i nije se bas beba htjela pokazati, a i uzv je ono tak da eto. Nama je bilo bas svejedno za spol al ja sam gorila od želje da saznam sto je samo da mogu kupovati.
Ja sam za svoju prvu bebicu kupovala sve u mtč leptiricu, imali su dosta trgovina prije, sad ih ne vidjam pa cu preko webshopa. Pamuk im je vrhunski bio, nadam se da su zadrzali kvalitetu
Ja sam za svoju prvu bebicu kupovala sve u mtč leptiricu, imali su dosta trgovina prije, sad ih ne vidjam pa cu preko webshopa. Pamuk im je vrhunski bio, nadam se da su zadrzali kvalitetu
Koliko je meni poznato, mtč ili propada lagano ili je propao jer se sjećam da su bile neke afere ranijih godina...da, imali su kvalitetnu robu...
Je, tog mtč-a je prije bilo posvuda. Bas sam bacila oko na webshop, slab je izbor. A koliko vidim imaju trgovinu u splitu, mozda tamo ima nesto vise robe...
MTČ je imao kvalitetnu robu, bas sad dok sam citala tvoj komentar sam pomislila pa di su oni, kaj je sa njima.
Nema meni pomoći glede kupovanja 😂
Je, tog mtč-a je prije bilo posvuda. Bas sam bacila oko na webshop, slab je izbor. A koliko vidim imaju trgovinu u splitu, mozda tamo ima nesto vise robe…
Prosetat cu ovih dana do trgovine, mozda imaju bolji izbor. I pidzame za trudnice/dojilje su im bile savrsene
Sortiraj odgovore
Najstariji