Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    08. Svibanj 2019. 18:21

Ja sam za svoju prvu bebicu kupovala sve u mtč leptiricu, imali su dosta trgovina prije, sad ih ne vidjam pa cu preko webshopa. Pamuk im je vrhunski bio, nadam se da su zadrzali kvalitetu

PatyDi
    08. Svibanj 2019. 18:53

luce35

Ja sam za svoju prvu bebicu kupovala sve u mtč leptiricu, imali su dosta trgovina prije, sad ih ne vidjam pa cu preko webshopa. Pamuk im je vrhunski bio, nadam se da su zadrzali kvalitetu

Koliko je meni poznato, mtč ili propada lagano ili je propao jer se sjećam da su bile neke afere ranijih godina...da, imali su kvalitetnu robu...

luce35
    08. Svibanj 2019. 18:55

Steta, vidim da imaju webshop, mozda ciste zalihe pred kraj 🤨

Frajla
    08. Svibanj 2019. 19:26

Je, tog mtč-a je prije bilo posvuda. Bas sam bacila oko na webshop, slab je izbor. A koliko vidim imaju trgovinu u splitu, mozda tamo ima nesto vise robe...

Julie
    08. Svibanj 2019. 19:26

MTČ je imao kvalitetnu robu, bas sad dok sam citala tvoj komentar sam pomislila pa di su oni, kaj je sa njima. 
    Nema meni pomoći glede kupovanja  😂

luce35
    08. Svibanj 2019. 19:34

Frajla

Je, tog mtč-a je prije bilo posvuda. Bas sam bacila oko na webshop, slab je izbor. A koliko vidim imaju trgovinu u splitu, mozda tamo ima nesto vise robe…

Prosetat cu ovih dana do trgovine, mozda imaju bolji izbor. I pidzame za trudnice/dojilje su im bile savrsene

PatyDi
    08. Svibanj 2019. 19:35

Stvarno ne znam, ali pošto sam rodom blizu Čakovca, sjećam se da je mama često kupovala kod njih baš radi kvalitete i viđala sam njihove dućane čak i tu po Istri, a zadnji put sam naletila prošle god na neki mali u Puli i kupila dečku čarape no nisam baš oduševljena njima... 
    Baš ću pitat mamu jel zna šta se događa s njima...

Frajla
    08. Svibanj 2019. 19:44

Sad kad je luce spomenula spavacice, moj savjet je da si nabavite spavacice za bolnicu sad preko ljeta.
    Na odjelu je stvarno toplo zbog beba, a na jesen/zimu je tesko naci nesto kratkih rukava ili bez rukava

luce35
    08. Svibanj 2019. 20:10

Ja sam rodila u starom rodilistu na Firulama, nismo smjele imati svoje spavacice vec njihove debele siroke, nadam se da se s novim rodilistem to promjenilo

Frajla
    08. Svibanj 2019. 20:14

Joj iskreno ja bi bila sretnija s njihovim spavacicama
    Ovako sam morala kupiti 4 kom koje sam nosila samo tada, inace to ne nosim. I jos kako sam ostala 2 dana prije poroda u bolnici nosila sam dvije, u jednoj rodila, pa muz moro brzo prati da imam sta obuci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI