Dobro velis, mada ja jedva cekam da to sve zavrsi, al kad rodim sigurno cu reci kako mi je sad bilo puno bolje 😂😂
Hvala tii. I ja se nadam.. Ono raste kako treba sve , prvo je bio gestacijski mesak ehoi ploda se nazirali, pa nedelju dana nakon toga plod jedna tackica se videla, pa juce pregled velicina ploda 6mm.. Gestacijski mesak sa 12 mm na 22.. Jedino sto se ne uklapaju nedelje ali jedino logicno razmisljanje mi je da je jako kasno doslo do oplodnje jer se sve sasvim normalno razvija i raste osim sto se nedelja ne poklapa. Najgore sto niko ne ume da mi objasni nista .. 🤔
Ne zamaraj se, kako bude. Kod mene je uglavnom sve kasnilo 2 tjedna da bi na kraju, sad na zadnjem pregledu, doslo na velicinu i trudnocu po zadnjoj mengi.
Sad zaspemo nekad rano, nekad kasno, pa se budimo mozda na wc, al uskoro ako Bog da necemo ni znati sto je san, kad je dan a kad noc 😂
Joj da, sa kceri nisam spavala 2g, nadam se da ce drugo biti bolji spavac 😊
Jutro! Ma da, ne znam zasto se uopce zamaram time, jednostavno joj kazem da ako zeli moze me cekati vani, ali unutra ne moze uci. Pricam danas to decku, a on ne moze vjerovati kako si je ona uopce zamislila da ulazi samnom kod gin 🙄
Opet spavanje 😆 Pa vi koje ne mozete spavati, a nemate malu djecu, jel idete rano u krevet? Ili preko dana drijemate? Ili su jednostavno hormoni krivi...
Ja ni ne mogu zaspati prije nekih 23-24h, osim ako se ujutro bas moram rano dignuti...a sinoc je malac bio skroz do navecer aktivan, ali kad zaspem ga ne osjecam pa ne znam kak se budi po noci, za sad ☺
Ja evo da pokucam i da se ne ureknem spavam popodne kad dodem s posla i onda jos navecer cijelu noc do jutra i opet mi se tesko dic ujutro...stvarno nemam problema s time ali mozda zato sto sam jako aktivna preko dana, pa se umorim jednostavno. Vidjet cu sad kako ce biti kad prestanem raditi :)
Ja legnem ranije al nece san na oci prije ponoci a nekada i duze kako kada, popodne uopce nespavam jedino kad danima nespavam kako treba na kraju me slomi i odspavam preko dana sat dva i onda opet ista prica..
Ja cekam na drugi krug vadenja krvi, vec mi je sada mucno nadam se da cu izdurati do kraja 🙄🙄
Help! Kako da deckovoj mami dam do znanja da ne zelim njezino drustvo na 4d uzv ukoliko ne bude decko doma? Zelim ici sama ako on nece moci, a ona se danas sama pozvala…inace je nas odnos relativno hladan, al otkako sam trudna samo se gura, no osjecam da nije iskreno nego tako reda radi, samo da drugi vide…nikad mi nije bilo ugodno u njenom drustvu jer je po prirodi sva nezadovoljna i samo sve gleda kroz novce..
Mozda da isfuram kako unutra mogu samo tate? 🤔
Joooj toliko te razumijem,meni svekrva nikad nesto nije "sjela" niti ja njoj. Al sad u trudnoci bas me jos vise nervira,ne znam zaasto. Svaki njen komentar me izludi. 😂 Zena zeli veliko vjencanje da pravimo,jer ona volii pa sam joj rekla sa se udaje ponovno i ispunjava si zelje sama. 😏 Strasnoo 😂🙈
Help! Kako da deckovoj mami dam do znanja da ne zelim njezino drustvo na 4d uzv ukoliko ne bude decko doma? Zelim ici sama ako on nece moci, a ona se danas sama pozvala…inace je nas odnos relativno hladan, al otkako sam trudna samo se gura, no osjecam da nije iskreno nego tako reda radi, samo da drugi vide…nikad mi nije bilo ugodno u njenom drustvu jer je po prirodi sva nezadovoljna i samo sve gleda kroz novce..
Mozda da isfuram kako unutra mogu samo tate? 🤔
Sorry, ali evo umirem od smjeha 😂
Lude li zene 🤪
Reci da se taj radi detaljno, pa se radi i vaginalno i preko stomaka 😉
Dobro jutro svima. Ja sam uspjesno prespavala noc i sad se spremam polako za anomaly. Trebala sam ici prije i izvaditi krv medutim bas me je stezalo u lijevom jajnik upa proslo. Tak me je i jucer ujutro. Onak ko pred mengu, ne traje dugo ali me strasi.
Zna li itko ista o tome, jel to normalno ili nije?
Sto se tice spavanja ja se budim bez obzira na sve, nakon 18. tjedna rijetko kad spavam popodne tako da kod mene nema veze. Izludi me to jer je konstantno, ovo mi je prva bebica, imam dva psa, aktivna sam sa njima, setamo dosta. Spavati idem oko ponoci, najkasnije 1 ujutro i fakat ne kuzim gdje je kvaka. 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji