Ne zamaraj se time ukoliko se bebica razvija kako treba, vjerojatno je došlo do kasne ovulacije ili nešto. Da je nešto loše vjerojatno bi doktori već reagirali.
Ne zamaraj se time ukoliko se bebica razvija kako treba, vjerojatno je došlo do kasne ovulacije ili nešto. Da je nešto loše vjerojatno bi doktori već reagirali.
Pa i ja se nadam da je tako.. Hvala na podrsci, nekad stvarno jako znaci. ❤
Anchybre ne sikiraj se, bitno je da raste.. i moja beba je manja za 9 dana, nego po zm, dr samo komentirala da je kasnija ovulacija i produzena m i jeste tako bilo.. prva beba u plusu bila po 3-4 dana, druga u minusu 7 dana, evo treca u minusu 9, nije to nista strasno, ne brini se 😘
Eto vidiš, ima još cura sa istom situacijom, nema mjesta za brigu, samo uživaj i čuvaj bebicu ❤️
Help! Kako da deckovoj mami dam do znanja da ne zelim njezino drustvo na 4d uzv ukoliko ne bude decko doma? Zelim ici sama ako on nece moci, a ona se danas sama pozvala...inace je nas odnos relativno hladan, al otkako sam trudna samo se gura, no osjecam da nije iskreno nego tako reda radi, samo da drugi vide...nikad mi nije bilo ugodno u njenom drustvu jer je po prirodi sva nezadovoljna i samo sve gleda kroz novce..
Mozda da isfuram kako unutra mogu samo tate? 🤔
Help! Kako da deckovoj mami dam do znanja da ne zelim njezino drustvo na 4d uzv ukoliko ne bude decko doma? Zelim ici sama ako on nece moci, a ona se danas sama pozvala…inace je nas odnos relativno hladan, al otkako sam trudna samo se gura, no osjecam da nije iskreno nego tako reda radi, samo da drugi vide…nikad mi nije bilo ugodno u njenom drustvu jer je po prirodi sva nezadovoljna i samo sve gleda kroz novce..
Mozda da isfuram kako unutra mogu samo tate? 🤔
Mozda da joj kazes da se ne bi osjecala ugodno ici ni sa svojom mamom ginekologu, a kamoli tudom. I daj joj do znanja da ce svakako vidjeti slikicu i biti u toku tako da ne brine.
Dobro jutro, naravno poslje dizanja na wc vise nema spavanja od 5 muku mucim 🙄 al evo dns sam napokon odlucila otici obaviti ogtt..
DijMar nezz sta da ti kazem ni ja nisam nesta sa svojom samo mi zivce dize, a jos smo pod istim krovom 🙄 sricom se ne namece toliko jer vidi da ju ignoriram, zivci su mi totalno popustili pa dignem ton onda sam odlucila u vecini slucajeva mucati.
Jutro,
DijMar ja sa svekrvom imam dobar odnos, ali mi me bi palo na pamet vodit ju sa sobom. Mislim da bi i lijecnik i sestra ostali paf da dodje s tobom. Kazi da na uzv mogu ici samo tate, a kad bi netko drugi i mogao da se ne bi osjecala ugodno.
Ja sam sinoc zaspala oko 9:30, pocela gledati film i onako u robi zaspala 🤣. Nocas ni na wc nisam morala tako da sam jutros odmorna skroz.
Uf i ja bi volila tako rano zaspat, nesjecam se kad sam zadnji put tako rano 😏
Sad zaspemo nekad rano, nekad kasno, pa se budimo mozda na wc, al uskoro ako Bog da necemo ni znati sto je san, kad je dan a kad noc 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji