Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    05. Svibanj 2019. 13:43

Hvala Frajla! 

Ayla, ja sam prvi put mislila da se radi tih naslaga nece vidjeti, ali nije smetalo hehe

05. Svibanj 2019. 13:47

Ma mozda je i do aparata i kako oni to gledaju, meni kada je druga doktorica gledala jako ljepo se vidjelo al kad je moj doktor ja nis nisam skuzila a sad do ceg je onda nezz.. 

• renata.koscec
    05. Svibanj 2019. 13:52

Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
    Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
    Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.

felicita28
    05. Svibanj 2019. 14:14

renata.koscec

Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
    Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
    Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.

Mislim da ce ti raditi vaginalno, bar su tako meni s 12 tjedana na kombiniranom u vinogradskoj

Frajla
    05. Svibanj 2019. 15:07

Ja nikad necu zaboravit scenu...
    U prosloj T me moj gin pogledo jednom i poslo da idem dalje u bolnicu na kontrole. Eh sad, jesam se ja krivo narucila ili su me oni krivo narucili ili je to sve tako trebalo biti, uglavnom zavrsila sam u trudnickoj, tamo gdje svi idu zadnjih par tjedana, znaci sve s trubusima do zuba i ja u 13 tjednu 🙈. Ubaci me sestra u kabinu, ja se skinem, logicno mi bilo, zove doktorica, ja ulazim u majici, gleda ona mene zbunjeno gledam ja nju 😂 Nije ocekivala skidanje, al na kraju je ispalo da sam stvarno trebala

luce35
    05. Svibanj 2019. 15:20

Kod mene isto vrijeme grozno, samo se premjestam s kreveta na trosjed. Muz dovrsava rucak pa cu nakon sto se najedem opet leci 🤣🤣

anita775
    05. Svibanj 2019. 18:34

Kod mene trenutno 5° vani  kiša nije stala od nekidan, katastrofa.. mislim da sam i neku prehladu navukla, sva sam šmrkava.. kad meni vrag ne da mira i ne mogu zaspat navečer ako mi prozor nije makar malo otvoren, eto mi sad na 

PatyDi
    05. Svibanj 2019. 18:52

Frajla

Ja nikad necu zaboravit scenu…
    U prosloj T me moj gin pogledo jednom i poslo da idem dalje u bolnicu na kontrole. Eh sad, jesam se ja krivo narucila ili su me oni krivo narucili ili je to sve tako trebalo biti, uglavnom zavrsila sam u trudnickoj, tamo gdje svi idu zadnjih par tjedana, znaci sve s trubusima do zuba i ja u 13 tjednu 🙈. Ubaci me sestra u kabinu, ja se skinem, logicno mi bilo, zove doktorica, ja ulazim u majici, gleda ona mene zbunjeno gledam ja nju 😂 Nije ocekivala skidanje, al na kraju je ispalo da sam stvarno trebala

Tako sam i ja kad mi je sestra rekla da sam na granici i da nek se ja skinem jer nije sigurna kakav ce biti uzv i ja legnem i rasirim se, a gin kaze nek spustim noge da ce abd raditi 😳

05. Svibanj 2019. 19:06

Joooj zeniceee spasavajteeee meeee... Takvu zgaravicu imam da mi se placeeee.. Pece boli od zeluca pa sve do grla... Uzaaas. Nikad me ovako zgaravica nije patila.. Koje su ono metode za pomoc... Groznooooo me mucii.. 😩😩😩

mc_zgb
    05. Svibanj 2019. 19:15

Manich

Joooj zeniceee spasavajteeee meeee… Takvu zgaravicu imam da mi se placeeee.. Pece boli od zeluca pa sve do grla… Uzaaas. Nikad me ovako zgaravica nije patila.. Koje su ono metode za pomoc… Groznooooo me mucii.. 😩😩😩

Hej, i mene muči, najviše navečer kad se legnem. Grozno. Ocijedi si limun, pomiješaj s vodom, žličicu meda i odmah ti prođe. Evo ja probala sinoć i stvarno mi pomoglo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.