ayla - 22.8. Djevojčica
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
Angelina - 9.9.
samy_lo - 14.9.
Breskvica - 14.9.
Julie - 16.9.
jana35 - 17.9.
Aurora87 - 18.9., dječak
Maša62 -19.09.
DijMar - 24.9.
felicita28 - 28.9., dječak
Deja1988 - 12.10.
sreca - 16.10.
mc_zbg - 15.10.
Mamika99 - 21.10.
fritula - 23.10.
Teresita - 24.10
Manich - 26.10.
Luce35- 01.11
anita775 - 03.11.
Pikulica19 - 11.11.
lala3 - 17.11.
Frajla - 20.11.
renata.koscec - 28.11.
Katja32- 28.11
Evo da se i ja upišem
I da se nadovežem, meni su taman mučnine prestale sad kako sam ušla u drugo tromjesečje, al me zato žgaravica sad sve češće gnjavi hahaha
Mi smo jos kod mojih, a moje dijete je full mirnije nego inace. Zadnja 3 dana jedva da se javi...ko da osjeca da nemam neku istu rutinu kao obicno i da sam aktivnija i vise pricam jer se treba sa svima poznatima podruziti hehe
Nestrpljivo ocekujem utorak i uzv
I da, dobrodoslicu zelimo novoj ekipi
Mene zna kao zatezati ili ne znam kako bi to opisala. Tocno osjecam na rezu od carskog pa kako se to sve siri iznutra, i ti oziljci valjda bole. Isto mi je tesko dugo stajati ili sjediti. Moram ili biti u pokretu ili lezati.
Mene boli lijevo od pupka, na trenutke bas jako, i zna mi bol otic do ledja, a rez od carskog me uzasno svrbi al zasad ne boli
curee ja sam je jutros probudila grlo boli uzasno gutat ne mogu , kisem i nos curi uzasno
uzela sam u apoteci Sirup od trputca i pastile za grlo
ima li ista sto pomaze a da smijemo mi trudnice koristit
imam svatove iducu subotu pa da sto prije ozdravim 😊😊😊😊
Mislim da se netko zeznio i poslo nam jesen umjesto proljeca 😭
Bas je koma ovo vrijeme i ne nazire mu se kraja
Mislim da se netko zeznio i poslo nam jesen umjesto proljeca 😭
Bas je koma ovo vrijeme i ne nazire mu se kraja
Bome je vrijeme bas grozno. Nista mi se ne da 😂😂😂😂 jedva cekam sunceko
Juutro mame,strasne probleme imam sa snom. U 3h se probudim,i nikad vise zaspati. Noc je taaako duga.:S
Dobro jutro svima, znaci kod mene je kao u kasnu jesen. Hladno, kiša, vjetar divlja 🥶 tako da ćemo danas provesti dan u kući osim sto idemo u kino predvecer. Sto vi imate u planu? Kakvo je vrijeme kod vas, ima li igdje sunca da se teleportiram 😂🙈
Ivanchee ima nas tu nekoliko koje imamo nesanicu, znam da je zamorno ali šta ćeš 🤪 pokušaj odspavati sat dva tokom dana čisto da nisi premorena.
Jooj, da mogu, cijeli dan bi samo ležala u krevetu.. ovo vrijeme je najbolje za spavanje, za ništa drugo nije.. a bome i mene zna uhvatit nesanica, probudim se usred noći i pred jutro tek opet zaspim i na kraju se probudim ujutro umornija nego što sam bila navečer
Nego, jel zna možda koja s koliko tjedana počinju radit normalan uzv?
Sortiraj odgovore
Najstariji