Mene isto muci zgaravica. Ja uzmem malu zlicicu sode bikarvone i popijem s vodom i odmah je lakse
Ja pokusavala al neuspjeva i prasak za pecivo je dobar al ni on ne pomaze
Onda ja nemam tako jake. 🤷🏽
Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈Eii zena moje,divna ste podrska!❤❤
Mi smo hvala Bogu dobro. Moja bebacha ima rucice,nogice i nosic. Sve je uredu! Maše sunce moje i rukicama i nogicama. Produzili su nam tablete i otvaramo bolovanje. ❤🙈
Hvala Bogu, neka je sve ok :), mora se to isčistiti, ja sam svako malo trčala giniću, pogotovo kad sam imala izlijeva krvi.
Hvala draga,pa ja bas spadam u skupinu panicara.
Dosta je to i od posla,stresa. Al sad odmaramo! Kako vi napredujete? ❤❤😘
Za sad dobro, u ponedjeljak me ceka kombinirani i za sad, osim sto se brzo umaram, nemam drugih tegoba 😊
hvala na odgovoru..ja nemam nikakve simptome osim umora. Nemam fizički nikakav osjećaj da sam trudna,ne znam dal sam luda ili je to za sad još normalno?
U prvoj trudnoci sam bila ko zmaj, radila do 45 dana pred porod, nisam ni osjetila trudnocu.
U ovoj, na pocetku hematom i krvarenje, sada sam usla u 11tj, termin mi je dan iza tebe i osim umora, za sad se ok osjecam
Tak je i meni,samo sam malo umorna i imam žgaravicu..samo sam na bolovanju zbog cista na janiku
Cure moze pitanj? ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trhuha, negdje 4-5 prstiju ispod pupka? Jucer me bolilo skoro cijeli dan, najvise prilikom ustajanja na poslu i hodanja i poslije mokrenja. Kad legnem je bolje...neka cudna tupa bol u predjelu mjehura koja prelazi na desnu stranu ajmo rec. Urikulturu sam radila, nakon escherihije koju sam imala sterilna je...ne znam jer to od sirenja ligamenata ili sto moze biti ali malo sam zabrinuta a pregled mi je tek 13. 5.
Cure moze pitanj? ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trhuha, negdje 4-5 prstiju ispod pupka? Jucer me bolilo skoro cijeli dan, najvise prilikom ustajanja na poslu i hodanja i poslije mokrenja. Kad legnem je bolje…neka cudna tupa bol u predjelu mjehura koja prelazi na desnu stranu ajmo rec. Urikulturu sam radila, nakon escherihije koju sam imala sterilna je…ne znam jer to od sirenja ligamenata ili sto moze biti ali malo sam zabrinuta a pregled mi je tek 13. 5.
Mene to zna boliti od sjedenja, zato kad moram sjediti pokusavam biti vise ispruzena da me ne boli i u tom predjelu me beba zna udarati..
Ja isto sjedim na poslu 8 sati dnevno i jucer sam primjetila da me to jako boli bas u toj pozi...nadam se da nije nista opasno
Ja isto sjedim na poslu 8 sati dnevno i jucer sam primjetila da me to jako boli bas u toj pozi…nadam se da nije nista opasno
Ja ne sjedim na poslu jer ne radim al kod kuce ako mi ko dode u goste pa mi glupo leci, polusaj na poslu vise ispruzeno sjediti i vidi ocel ti biti lakse, mislim da nebi trebalo nista opasno to biti jer ja nemam problema s tim samo vise lezim.. I ja znam kad odem do doktora pa sjedim u cekaonici meni guzica utrne da izvines..
A vidjet cu, ako mi se pogorsa otic cu na hitnu ili nesto...jos tri tjedna i prestajem i ja raditi hvala Bogu jer ne mogu vise...em putujem do posla sat vremena tramvajem u guzvi i nitko se ne zeli dici a noge me bole i naticu, em mi je tesko na poslu sjediti. Nema smisla da se mucim pa cu porrosit sav godisnji i onda uzeti komplikacije...
A vidjet cu, ako mi se pogorsa otic cu na hitnu ili nesto…jos tri tjedna i prestajem i ja raditi hvala Bogu jer ne mogu vise…em putujem do posla sat vremena tramvajem u guzvi i nitko se ne zeli dici a noge me bole i naticu, em mi je tesko na poslu sjediti. Nema smisla da se mucim pa cu porrosit sav godisnji i onda uzeti komplikacije…
Najbolje da uzivas malo u trudnoci i da odmoris
Sortiraj odgovore
Najstariji