Joooj zeniceee spasavajteeee meeee… Takvu zgaravicu imam da mi se placeeee.. Pece boli od zeluca pa sve do grla… Uzaaas. Nikad me ovako zgaravica nije patila.. Koje su ono metode za pomoc… Groznooooo me mucii.. 😩😩😩
Hej, i mene muči, najviše navečer kad se legnem. Grozno. Ocijedi si limun, pomiješaj s vodom, žličicu meda i odmah ti prođe. Evo ja probala sinoć i stvarno mi pomoglo.
Hvala idem odmaaaah probati... Bas me jako pati.. Nikad nisam imala problema s tim..
Bademi isto pomazu kod zgaravice
Hvala kupit cu ih sutra. Danas nemam di vise da kupim... A i cini mi se da meni nece nista pomoci.. Toliko me boli i pece da mi suze idu..
Hvala kupit cu ih sutra. Danas nemam di vise da kupim… A i cini mi se da meni nece nista pomoci.. Toliko me boli i pece da mi suze idu..
Ajme 😱 zar to tako jako pece? Ja popijem zlicicu sode bikarvone sa casom vode i to tjera da se podrignes i to je to......
Hvala kupit cu ih sutra. Danas nemam di vise da kupim… A i cini mi se da meni nece nista pomoci.. Toliko me boli i pece da mi suze idu..
Ajme 😱 zar to tako jako pece? Ja popijem zlicicu sode bikarvone sa casom vode i to tjera da se podrignes i to je to……
Imam osjecaj kao da mi gori zeludac i grlo a kad uspijem podrignuti onda mi je jos gore kao da ju onda jos vise dignem gore tu kiselinu.. Kupit cu si i bademe i gaziranu vodu to sam isto cula da pomaze pa cu vidjet sta ce pomoci... Moj bivsi je imao s tim problema i njemu su samo kokice pomogle.
Ajme 😱 zar to tako jako pece? Ja popijem zlicicu sode bikarvone sa casom vode i to tjera da se podrignes i to je to……
Ovo kod tebe mi vise slici pojacanom lucenju zelucane kiseline nego klasicna zgaravica koju prati pecenje/zarenje od zeluca uzbrdo.
Ja imam gastritis i soda mi pomaze neutralizirati kiselinu, podrignem i kao nova sam. Inace sam godinama pod terapijom al sad u trudnoci se ne smije uzimati pa koristim neke biljne Renee
Probaj casu mineralne eksirati znam da je tesko al men pomaze za sada mineralna na taj nacin
Malo je pocelo popustati valjda ce proci... Nego zenice ja sam vam opet sva nekako u strahu i bjesna zapravo ko pas...opet svadje sa ovim mojim bivsim (ocem bebe) i sva sam se sad bacila u razmisljanje i guglala sam svasta ali zapravo mislim da zakon jos nije naisao na takve supke kao sto je on.. Zamislite sta mi je rekao kad smo u svadji dosli do toga da ja po zakonu imam pravo na alimentaciju za bebu... Rekao mi je nema problema idi daj me na sud i ako dobijes sud dobijat ces tih svojih usranih 1000 kn alimentacije AKO DOBIJES SUD! Ali da me upozori da on nema nista na svom imenu niti ce ikada imati i da kad se ja idem bost s njim da cu tako i dobiti veliko nista. Zamislite govnara usranog znaci njemu ni zakon nece moc nista i ja necu nista moc dobiti .. Jer ako cemo iskreno ja neznam njegovu adresu u irskoj di radi neznam nista od svega toga znam da ima racun u banci ali on je meni rekao da ce on uzet odvjetnika i da ce sve sto ima na svoje ime zatvoriti i sta nemogu mu nista ispast ce kao da nema sredstava nikakvih nigdje i na koji nacin ja mogu uopce dobiti svoju alimentaciju !? Znaci toliko sam sad bjesna jer poznavajući nase zakone mogu odma zaboravit na sve to. Imam jos dosta vremena da skontam sta cu ali ja znam da on nece priznat dijete i da nezeli ni kune dat za njega jer eto ladno mi je to rekao.
Malo je pocelo popustati valjda ce proci… Nego zenice ja sam vam opet sva nekako u strahu i bjesna zapravo ko pas…opet svadje sa ovim mojim bivsim (ocem bebe) i sva sam se sad bacila u razmisljanje i guglala sam svasta ali zapravo mislim da zakon jos nije naisao na takve supke kao sto je on.. Zamislite sta mi je rekao kad smo u svadji dosli do toga da ja po zakonu imam pravo na alimentaciju za bebu… Rekao mi je nema problema idi daj me na sud i ako dobijes sud dobijat ces tih svojih usranih 1000 kn alimentacije AKO DOBIJES SUD! Ali da me upozori da on nema nista na svom imenu niti ce ikada imati i da kad se ja idem bost s njim da cu tako i dobiti veliko nista. Zamislite govnara usranog znaci njemu ni zakon nece moc nista i ja necu nista moc dobiti .. Jer ako cemo iskreno ja neznam njegovu adresu u irskoj di radi neznam nista od svega toga znam da ima racun u banci ali on je meni rekao da ce on uzet odvjetnika i da ce sve sto ima na svoje ime zatvoriti i sta nemogu mu nista ispast ce kao da nema sredstava nikakvih nigdje i na koji nacin ja mogu uopce dobiti svoju alimentaciju !? Znaci toliko sam sad bjesna jer poznavajući nase zakone mogu odma zaboravit na sve to. Imam jos dosta vremena da skontam sta cu ali ja znam da on nece priznat dijete i da nezeli ni kune dat za njega jer eto ladno mi je to rekao.
Neznam kakvi su zakoni u irskoj, ali pretpostavit cu da ne moze placu primati na tudi racun.... Tako da tuzis ga svakako, sud ces dobiti, a sad koliko ce odrediti, bolje ista nego nista. U EU smo svi, adresu isto mora imati prijavljenu, ne noras ju ti znati, saznat ce sud.
I jos dodatno, ako on nema primanja, a njegovi roditelji imaju oni su duzni placati alimentaciju. 100% provjereno i znam za jedan slucaj gdje je tako dosuđeno
Malo je pocelo popustati valjda ce proci… Nego zenice ja sam vam opet sva nekako u strahu i bjesna zapravo ko pas…opet svadje sa ovim mojim bivsim (ocem bebe) i sva sam se sad bacila u razmisljanje i guglala sam svasta ali zapravo mislim da zakon jos nije naisao na takve supke kao sto je on.. Zamislite sta mi je rekao kad smo u svadji dosli do toga da ja po zakonu imam pravo na alimentaciju za bebu… Rekao mi je nema problema idi daj me na sud i ako dobijes sud dobijat ces tih svojih usranih 1000 kn alimentacije AKO DOBIJES SUD! Ali da me upozori da on nema nista na svom imenu niti ce ikada imati i da kad se ja idem bost s njim da cu tako i dobiti veliko nista. Zamislite govnara usranog znaci njemu ni zakon nece moc nista i ja necu nista moc dobiti .. Jer ako cemo iskreno ja neznam njegovu adresu u irskoj di radi neznam nista od svega toga znam da ima racun u banci ali on je meni rekao da ce on uzet odvjetnika i da ce sve sto ima na svoje ime zatvoriti i sta nemogu mu nista ispast ce kao da nema sredstava nikakvih nigdje i na koji nacin ja mogu uopce dobiti svoju alimentaciju !? Znaci toliko sam sad bjesna jer poznavajući nase zakone mogu odma zaboravit na sve to. Imam jos dosta vremena da skontam sta cu ali ja znam da on nece priznat dijete i da nezeli ni kune dat za njega jer eto ladno mi je to rekao.
Neznam kakvi su zakoni u irskoj, ali pretpostavit cu da ne moze placu primati na tudi racun…. Tako da tuzis ga svakako, sud ces dobiti, a sad koliko ce odrediti, bolje ista nego nista. U EU smo svi, adresu isto mora imati prijavljenu, ne noras ju ti znati, saznat ce sud.
I jos dodatno, ako on nema primanja, a njegovi roditelji imaju oni su duzni placati alimentaciju. 100% provjereno i znam za jedan slucaj gdje je tako dosuđeno
Ja se iskreno nadam ako dodje do toga da ce zakon odredit ono sto je moje tj bebino.. Njegovi nemaju nista ne rade nigdje tako da na njih nece to otici a i nebi ni voljela da oni moraju jer znam da on ima novaca i da radi i nebi bilo fer da mulja nesto kao da nema i da na kraju moraju njegovi placat.. Ne zelim ja brda i doline i nisam nikad zeljela njegov novac vise od svega sam zeljela da nas oboje zeli ali to se nije desilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji