Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    05. Svibanj 2019. 12:37

Ne znam kak je na moru, ali na sjeveru je full ruzno i hladno...bas za bit u krevetu heh
    Meni je abdom radila s 13 tj bez vaginalnog

05. Svibanj 2019. 12:45

Izgleda da sam ja jedina kojoj je tako kasno poceto raditi normalni uzv, jos kada mi sada gleda preko trbuha ja bas i nevdim ljepo bebu kako se vidi preko vaginalnog, i cini mi se kao da mi je bila nisko sta dr. kaze da nije, al mislim da se sada podignula prema gore tako da za 2 tj kada budem isla na uzv da cu puno bolje vidit.. 

PatyDi
    05. Svibanj 2019. 12:50

Ja sam bila isto zabrinuta da se nece vidjet kak spada, ali super se vidjelo. Sad idem u utorak kad cu biti 20tj i bas me zanima kak je narasla  i ako bude dobro namjestena saznam i spol

PatyDi
    05. Svibanj 2019. 13:13

Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova...

05. Svibanj 2019. 13:15

Ja cu bas sad viditi kako se vidi, jer ima naslaga na mom trbuhu 🙈🙈 

Frajla
    05. Svibanj 2019. 13:23

DijMar

Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova…

Ides na forums i onda ono zadnje izaberes i kopiras

PatyDi
    05. Svibanj 2019. 13:43

Hvala Frajla! 

Ayla, ja sam prvi put mislila da se radi tih naslaga nece vidjeti, ali nije smetalo hehe

05. Svibanj 2019. 13:47

Ma mozda je i do aparata i kako oni to gledaju, meni kada je druga doktorica gledala jako ljepo se vidjelo al kad je moj doktor ja nis nisam skuzila a sad do ceg je onda nezz.. 

• renata.koscec
    05. Svibanj 2019. 13:52

Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
    Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
    Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.

felicita28
    05. Svibanj 2019. 14:14

renata.koscec

Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
    Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
    Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.

Mislim da ce ti raditi vaginalno, bar su tako meni s 12 tjedana na kombiniranom u vinogradskoj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI