Ne znam kak je na moru, ali na sjeveru je full ruzno i hladno...bas za bit u krevetu heh
Meni je abdom radila s 13 tj bez vaginalnog
Izgleda da sam ja jedina kojoj je tako kasno poceto raditi normalni uzv, jos kada mi sada gleda preko trbuha ja bas i nevdim ljepo bebu kako se vidi preko vaginalnog, i cini mi se kao da mi je bila nisko sta dr. kaze da nije, al mislim da se sada podignula prema gore tako da za 2 tj kada budem isla na uzv da cu puno bolje vidit..
Ja sam bila isto zabrinuta da se nece vidjet kak spada, ali super se vidjelo. Sad idem u utorak kad cu biti 20tj i bas me zanima kak je narasla i ako bude dobro namjestena saznam i spol
Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova...
Ja cu bas sad viditi kako se vidi, jer ima naslaga na mom trbuhu 🙈🙈
Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova…
Ides na forums i onda ono zadnje izaberes i kopiras

Hvala Frajla!
Ayla, ja sam prvi put mislila da se radi tih naslaga nece vidjeti, ali nije smetalo hehe
Ma mozda je i do aparata i kako oni to gledaju, meni kada je druga doktorica gledala jako ljepo se vidjelo al kad je moj doktor ja nis nisam skuzila a sad do ceg je onda nezz..
Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.
Kod nas isto vjetrovito, hlafno i kisno. Izvukla nam zimske jakne i kape.
Sutra idem na kombinirani i ne moram vam reci koliko me strah (fobije od spontanog). Bit cu 11+3, sto mialite hoce mi raditi preko trbuha ili vaginalno uzv? Treba li donijeti zadnji nalaz ili nesto osim uputnica? Idem na kraju u petrovu.
Danas smo u west gateu, u igraonici, da se mala izdivlja. Muz je kod mame u slavoniji, sutra se vraca pa u utorak idemo svi skupa na 10ak dana, da malo sredinu promijenimo a i dijete se pozeljelo babe.
Mislim da ce ti raditi vaginalno, bar su tako meni s 12 tjedana na kombiniranom u vinogradskoj

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji