Dobro jutro svima, bome je bas vrijeme uzas i mislim da iz kreveta danas nejdem..
Anita meni je tek s 18tj poceo normalne uzv raditi al ti je sve do dr..
Mi nemamo planova za danas, muz radi drugu tako da smo mali i ja sami. Nadam se da cu uspjeti bar krevete presvuci. Vrijeme je jos gore nego jucer, jucer smo uspili malo van i malo na balkonu bili, a danas je toliko mokro sve da cisti sumnjam da cemo igdje.
Uzv preko trbuha se radi kada maternica skroz izade iz zdjelice, ovisi od osobe do osobe. Meni su zadnji put u 13 tj radili oba jer je bas bilo nekako izmedu, a onda je iduci bio samo preko trbuha.
Sad 13.5. idem na pregled i tad ću bit 15+1, baš me zanima hoće bit vaginalni ili normalni haha
Ja isto imam 13.5. Ultrazvuk :) meni je sa 15. Tjedana ginekologica radila oba i vaginalni i preko trbuha...
Ne znam kak je na moru, ali na sjeveru je full ruzno i hladno...bas za bit u krevetu heh
Meni je abdom radila s 13 tj bez vaginalnog
Izgleda da sam ja jedina kojoj je tako kasno poceto raditi normalni uzv, jos kada mi sada gleda preko trbuha ja bas i nevdim ljepo bebu kako se vidi preko vaginalnog, i cini mi se kao da mi je bila nisko sta dr. kaze da nije, al mislim da se sada podignula prema gore tako da za 2 tj kada budem isla na uzv da cu puno bolje vidit..
Ja sam bila isto zabrinuta da se nece vidjet kak spada, ali super se vidjelo. Sad idem u utorak kad cu biti 20tj i bas me zanima kak je narasla i ako bude dobro namjestena saznam i spol
Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova...
Ja cu bas sad viditi kako se vidi, jer ima naslaga na mom trbuhu 🙈🙈
Pomoc! Kak zalijepiti sticker? Meni sta god kopiram ispadnu u potpisu samo slova…
Ides na forums i onda ono zadnje izaberes i kopiras
Sortiraj odgovore
Najstariji