Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    05. Svibanj 2019. 21:23

Manich, ne racunaj na njegovu pomoc oko uzdrzavanja djeteta. Taj je ocito spreman poduzeti sve da izbjegne pomoci. Poduzmi pravne korake koji su ti na raspolaganju ali ne nadaj se previse. 
    Ne shvacam sto te uopce zove ako je raskrstio s odgovornosti??

05. Svibanj 2019. 21:51

luce35

Manich, ne racunaj na njegovu pomoc oko uzdrzavanja djeteta. Taj je ocito spreman poduzeti sve da izbjegne pomoci. Poduzmi pravne korake koji su ti na raspolaganju ali ne nadaj se previse.
    Ne shvacam sto te uopce zove ako je raskrstio s odgovornosti??

Ma on je jadan do bola.. Ne cujemo se tjednima i onda se javi da pita kako sam. I naravno da se upustimo u raspravu jer toliko mrznje i toliko bjesa je izmedju nas da svaka komunikacija zavrsi svadjom. On zivi od toga da nekome zagorcava zivot on je takva grozna osoba samo mi je zao sto prije to nisam vidjela kakav je zapravo.. I naravno da cu pravno poduzet sve sto mogu ali ne nadam se previse jer je ocito spreman na sve.. Cak mi je u jednoj svadji rekao da se ja ne inatim jer ce mi uzet bebu. Eh na to sam se samo nasmijala. Nijedan zakon nece ocu dodjelit dijete ukoliko se mama brine za njega. A ja necu dozvoliti da mojoj bebi fali nista u zivotu makar ja ne imala za sebe. Eto koliko djubre netko moze biti . Rekla sam sto puta vec da se nadam da gore sve to netko vidi i da ce mu doc sve po zasluzi..ja samo znam da ja imam predivan razlog da budem sretna jer kad ova beba dodje na svijet nitko i nista vise nece biti vazno.. 

Julie
    05. Svibanj 2019. 21:56

Manich

Malo je pocelo popustati valjda ce proci… Nego zenice ja sam vam opet sva nekako u strahu i bjesna zapravo ko pas…opet svadje sa ovim mojim bivsim (ocem bebe) i sva sam se sad bacila u razmisljanje i guglala sam svasta ali zapravo mislim da zakon jos nije naisao na takve supke kao sto je on.. Zamislite sta mi je rekao kad smo u svadji dosli do toga da ja po zakonu imam pravo na alimentaciju za bebu… Rekao mi je nema problema idi daj me na sud i ako dobijes sud dobijat ces tih svojih usranih 1000 kn alimentacije AKO DOBIJES SUD! Ali da me upozori da on nema nista na svom imenu niti ce ikada imati i da kad se ja idem bost s njim da cu tako i dobiti veliko nista. Zamislite govnara usranog znaci njemu ni zakon nece moc nista i ja necu nista moc dobiti .. Jer ako cemo iskreno ja neznam njegovu adresu u irskoj di radi neznam nista od svega toga znam da ima racun u banci ali on je meni rekao da ce on uzet odvjetnika i da ce sve sto ima na svoje ime zatvoriti i sta nemogu mu nista ispast ce kao da nema sredstava nikakvih nigdje i na koji nacin ja mogu uopce dobiti svoju alimentaciju !? Znaci toliko sam sad bjesna jer poznavajući nase zakone mogu odma zaboravit na sve to. Imam jos dosta vremena da skontam sta cu ali ja znam da on nece priznat dijete i da nezeli ni kune dat za njega jer eto ladno mi je to rekao.

Znas sta cu ti reci. Ne slusaj njega i ne govori mu svoje poteze. On kaze i ookusava te zastrasiti cisto da odustane. Vidi, da ga brane Slokovicka i Cedo ne znam dal znas ali one brane Sanadera ne mogu mu pomoci. Zakonski ti mora placati alimentaciju, jer u suprotnom sjedaju mu na racun, a negdje bome prima placu. Takoder se lako moze dokazati da negdje radi i nije bez primanja. Kakva gnjida. Oprosti na izrazaju ali ovo je dno dna, vjeruj da jos ima takvih slucajeva ali mjere su ostre. Ti samo trazi socijalnu i pravnu pomoc i dobit ces isto tako i sud ce ga natjerati da ti placa. Za to se ne brini.

Julie
    05. Svibanj 2019. 22:04

Manich vjerojatno imas zelucanu nervozu od stresa pa se od tud i javljaju problemi sa zelucem i ovime sto opisujes. 

luce35
    05. Svibanj 2019. 22:27

Postoje li jos besplatna pravna savjetovalista? Valjalo bi znati sto ako doista odbije priznati bebu, sto onda unijeti u rodni list, kako ide procedura dokazivanja ocinstva, razlika u pravima samohranih roditelja i jednoroditeljskih prava i sl. Ja iskreno ne znam otkud bi krenula voditi tu bitku

Julie
    05. Svibanj 2019. 22:43

luce35

Postoje li jos besplatna pravna savjetovalista? Valjalo bi znati sto ako doista odbije priznati bebu, sto onda unijeti u rodni list, kako ide procedura dokazivanja ocinstva, razlika u pravima samohranih roditelja i jednoroditeljskih prava i sl. Ja iskreno ne znam otkud bi krenula voditi tu bitku

Mislim da odgovore moze dati centar, tj uputiti. Sto se tice priznanja dijete u tom slucaju da ga otac ne priznaje uzima majcino prezime a za oca ne znam sto pise dok se ne utvrdi. Znam da sud onda nalaze dnk analizu na zahtjev majke ili on sam nalaze. Morala bi bas mamu pitat posto je ona radila citav zivot kao daktilograf i poznaje zakon i proceduru. 

• Pikulica19
    05. Svibanj 2019. 22:44

Manich meni osobno nesto nije jasno a vjerujem i nekim zenama...
    Ako je takvo djubre od covjeka koji je odbio svoje dijete svoju krv zasto uopce zelis ista od njega?
    Ja iskreno mislim da mozes samo dobiti cir na zeludcu, sijedu kosu i i izgubiti zivce.
    Pametniji popusta vjeruj mi draga da ti to vrijedi u zivotu... 
    Moras razmisljat malo dalje od alimentacije... 
    Istina mozda dobijes 1000kn od njega a mozda i ne i ostanu ti sudski troskovi... 
    Vjerujem da ce se presudit u tvoju korist pa ne sumnjam u to i samo eto kazem. 
    Ali gledaj dalje kad dobijes sud, i sta onda? Maltretirat ce te i dalje i neces imati svoj mir nikad vise u zivotu od takvog "covjeka" kao sto je on. Nabijat ce ti svaku kunu koju mu alimentacija skine. 
    Morat ces ga upisati da je on otac i nabila si si jos jedno sranje u zivotu. Zasto? Za svako vadjenje dokumenta za bebu ili poslije za dijete trazit ce se pristanak bioloskog oca djeteta.
    Ti neces moci nikud van s djetetom osim bit u RH, a zivot je nepredvidiv i zivot je pred tobom i bebom. Mozda se zaljubis i udas i zelite putovat svo troje jel ti treba pritisak koji ce ti radit bivsi i osvecivat ti se prek djeteta? 
    Mlada si i moras biti pozitivna jer imas svoju obitelj koja ce ti pomoci a trazis pomoc i od socijale ali vjerujem da ces se zaposlit s vremenom i imati sasvim dovoljno za sebe i dijete. 
    Za svaki problem postoji i rjesenje ali ON ti je samo jos veci problem moras biti svjesna toga. 
    Ja jedini papir koji bi napisala i trazila doticnog da potpise je da se odrice mog djeteta i to napismeno i ovjerila kod biljeznika da bude i sluzbeno... Da se ne brinem u buducnosti i zastitim sebe i svoje dijete jer kad mu prvo djete odraste i ne bude ga fermao i izgubi sve spermice pa ne moze napraviti jos djece, onda da dodje u napast mozda u buducnosti s novom odabranicom i da trazi skrbnistvo nad MOJIM djetetom jer eto pise mu ime u rodnom listu i ima kao zivotnu griznju savjesti. 
    Vjeruj mi ali gade mi se takvi "muskarci" to su ti emocionalni manipulatori i dokle mu se ti god povjeravas i govoris koja ti je namjera on ce te psihicki ubijati. 

06. Svibanj 2019. 00:49

Pikulica19  imas ti i pravo sa svim ovim, znam slucaj di je otac od djece prihvatio njih al neplaca alimentaciju niti ga uopce zanimaju njegova djeca, al zato sada kad je trebalo praviti osobne njega su njegovi roditelji vukli da dode i da potpise da ih mogu dobiti, sto je zalosno..  vec kad neplaca da makar to ucini kako treba a ne uz moljakanje.

Julie
    06. Svibanj 2019. 03:01

Mislim da cu si kupiti neki tamburin cisto da mogu malo zasvirat u noci onu svoju.......idi, idi nesaniceeeee 😂😂😂😂😂
    Pikulica slazem se i sa tobom, samo bojim se da ne ide to bas samo tako kod javnog bilježnika a i nasi zakoni su idiotni tako da roditeljima daju sto sansi da to i postanu. U svakom slucaju ona neka odluci sto misli da je najbolje.
    Ima li koga budnog? 

Julie
    06. Svibanj 2019. 04:20

Deja1988

Jutroooo 😁😁😁😁

Jos uvijek sam budna 🙄 nadam se da cu uskoro zaspati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.