Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva123
    03. Svibanj 2019. 20:14

ayla

iva123

ayla

Iva123 dobro nam dosla urednu trudnocu ti zelim, u samom pocetku sam imala mucnine s povracanjem i samo sam cekala kada ce da to prestane i nakon tj dana stale, al onda je nastupila i zgaravica tad sam prvi put osjetila sta to znaci kad imas zgaravicu, uzas.. I kad se to sve izredalo nastupio je umor i samo bi spavala i mogu reci da bi i ja i dan danas samo spavala al nisam toliko umorna nego mi se jednostavno nista neda.. Valja zelim odmora dok moja curica nedode i poremeti moj mir, al to mi manje bitno jer ja jedva cekam da ju primim u narucje. 😍🤗

Odmaraj, sve su to slatke muke 😍 poslje je naljepše 😉

Nego sto to poslje i cekam, svaki dan sve vise i vise zelim da prode ovo vrijeme da ju mogu zagrliti ☺️☺️☺️

Brzoo će too 😍😍

Frajla
    03. Svibanj 2019. 20:24

Iva dobro nam dosla.
    Mi smo si blizu, meni je termin 20.11. Isto nemam bas nesto simptoma osim tog umora.
    Ah mi zene, ne valja kad nam je muka, ne valja kad nije 😂
    Ako nekog jos muci zgaravica bademi su super prirodni  lijek. 😉

• iva123
    03. Svibanj 2019. 20:28

Frajla

Iva dobro nam dosla.
    Mi smo si blizu, meni je termin 20.11. Isto nemam bas nesto simptoma osim tog umora.
    Ako nekog jos muci zgaravica bademi su super prirodni lijek

mene cijeli dan muči žgaravica,mislila sam da sam nešto pojela..budem probala bademe

03. Svibanj 2019. 20:34

iva123

ayla

iva123

ayla

Iva123 dobro nam dosla urednu trudnocu ti zelim, u samom pocetku sam imala mucnine s povracanjem i samo sam cekala kada ce da to prestane i nakon tj dana stale, al onda je nastupila i zgaravica tad sam prvi put osjetila sta to znaci kad imas zgaravicu, uzas.. I kad se to sve izredalo nastupio je umor i samo bi spavala i mogu reci da bi i ja i dan danas samo spavala al nisam toliko umorna nego mi se jednostavno nista neda.. Valja zelim odmora dok moja curica nedode i poremeti moj mir, al to mi manje bitno jer ja jedva cekam da ju primim u narucje. 😍🤗

Nego sto to poslje i cekam, svaki dan sve vise i vise zelim da prode ovo vrijeme da ju mogu zagrliti ☺️☺️☺️

Brzoo će too 😍😍

Odbrojavam ☺️☺️

03. Svibanj 2019. 20:35

Frajla

Iva dobro nam dosla.
    Ako nekog jos muci zgaravica bademi su super prirodni lijek. 😉

Meni ponovno zgaravica nastupa bas cu probati s bademima, dosta mi mineralna pomaze da nije nje nezz kako bi.. 

Julie
    03. Svibanj 2019. 20:44

Mene isto muci zgaravica. Ja uzmem malu zlicicu sode bikarvone i popijem s vodom i odmah je lakse

• iva123
    03. Svibanj 2019. 20:44

ayla

iva123

ayla

iva123

ayla

Brzoo će too 😍😍

Odbrojavam ☺️☺️

I jaa 😍

felicita28
    03. Svibanj 2019. 20:48

ayla - 22.8. Djevojčica 
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    Angelina - 9.9.
    samy_lo - 14.9.
    Breskvica - 14.9.
    Julie - 16.9.
    jana35 - 17.9.
    Aurora87 - 18.9., dječak
    Maša62 -19.09.
    DijMar - 24.9.
    felicita28 - 28.9., dječak
    Deja1988 - 12.10.
    sreca - 16.10.
    mc_zbg - 15.10.
    Mamika99 - 21.10.
    fritula - 23.10.
    Teresita - 24.10
    Manich - 26.10.
    Luce35- 01.11
    Pikulica19 - 11.11.
    lala3 - 17.11.
    Frajla - 20.11.
    renata.koscec - 28.11.
    Katja32- 28.11

03. Svibanj 2019. 20:54

Julie

Mene isto muci zgaravica. Ja uzmem malu zlicicu sode bikarvone i popijem s vodom i odmah je lakse

Ja pokusavala al neuspjeva i prasak za pecivo je dobar al ni on ne pomaze 

• iva123
    03. Svibanj 2019. 21:24

Otvorila sam temu za savjete i pitanja za trudnoću

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.