Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    06. Svibanj 2019. 08:20

luce35

Jutro, ja sam se naspavala iako sam se dizala na wc nocas.
    Otkako pijem novalac muku mucim sa velikom nuzdom, ne pomaze ni donat ni suhe namocene smokve, sjemenke, mekinje, ma nista. Vec sam luda pomalo od toga

Ja muku mucim od dana zaceca jer sam na Duphastonu koliko sam i trudna. Uzeli smo u ljekarnoj sirup na biljnoj bazi smokvi i sljiva jer tablete nilakve nisam htjela i bome jucer sam imala ujutro i navecer veliku nuzdu i to bez naprezanja i icega bolnog. A inace sam ju imala svaka 3-4 dana i s tim da mi se supcic (oprostite na izrazaju 🤦🏼‍♀️) raskrvario svaki put od tvrdoce. Nije puno za pokusat 50kn ti je 😉

luce35
    06. Svibanj 2019. 08:24

Pikulica19

luce35

Otkako pijem novalac muku mucim sa velikom nuzdom, ne pomaze ni donat ni suhe namocene smokve, sjemenke, mekinje, ma nista. Vec sam luda pomalo od toga

Ja muku mucim od dana zaceca jer sam na Duphastonu koliko sam i trudna. Uzeli smo u ljekarnoj sirup na biljnoj bazi smokvi i sljiva jer tablete nilakve nisam htjela i bome jucer sam imala ujutro i navecer veliku nuzdu i to bez naprezanja i icega bolnog. A inace sam ju imala svaka 3-4 dana i s tim da mi se supcic (oprostite na izrazaju 🤦🏼‍♀️) raskrvario svaki put od tvrdoce. Nije puno za pokusat 50kn ti je 😉

Prije par godina sam pila neki Kivilaks, a kao da ga nisam pila. Koji je tocno taj tvoj, probat cu bilo sto samo da krene

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 08:33

Jutro! Citam ove vase nocne iliti ranojutarnje prepiske i kidam se  Sva sreca pa jos nemam problema s time, osim sto se svaki put tokom okretanja probudim jer nekad jos zaboravim da ne mogu i ne smijem na naglo jer me zateze. I kod nas vjetar puse ko ludjak, kisa je lijevala cijelu noc, a ja se popodne vracam za Rovinj i nadam se da nece biti snijega u G. Kotaru, barem po cesti...
    Sto se tice probave, ne znam jel do toga, ali ja svako jutro na taste popijem pola limuna s vodom i uopce nemam problema s tim da dodatno uzimam zeljezo koje bi to jos trebalo pogorsati. Osim ako promijenim prehranu, kao zadnjih par dana ili ako bas pojedem nesto sto mi ne pase pa me zatvori, ali max preskocim jedan dan...

luce35
    06. Svibanj 2019. 08:35

U ovom Novalacu pise da ima zeljeza 100% dnevnih potreba, pa mozda me to stisnulo jer sam imala uredne stolice dok ga nisam pocela piti.
    Smijes se ti a moja kuma je od zatvora dobila hemeroide, kaze da joj rodit bila sala mala naspram tih bolova 🤣🤣

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 08:49

Ne ne, znam da nije smijesan taj dio, znam kako je jer sam probala prije par god nakon vadjenja krajnika kad sam skoro mj dana jela doslovno gluposti, najvise pudinga i tada nisam isla po par dana, a kad jesam onda ufff koji bolovi...nego mi je simpatican onaj dio sa hranom, ne mozes spavat pa te uhvati glad 😄

• Pikulica19
    06. Svibanj 2019. 08:49

luce35

Pikulica19

luce35

Prije par godina sam pila neki Kivilaks, a kao da ga nisam pila. Koji je tocno taj tvoj, probat cu bilo sto samo da krene

I ja sam odustala od forsiranja vlaknastih namirnica 😣 jednostavno nije islo samo se nakupljalo pa sam bas dala sansu ovome. A bome jucer sam dosla kuci s feste puna za 5 dana 🤣 i veselje me kuci docekalo, bas olaksanje 😊

06. Svibanj 2019. 09:08

Pikulica znas sto mislim da cak ti imas i pravo nisam razmisljala o tome sta bi mi mogao zapravo sve srat i raditi ukoliko prizna dijete... Iako ja svakako nisam planirala staviti djetetu njegovo prezime vec samo da bebi u rodnom listu bude naveden kao otac djeteta ali sad kad si mi ti ovo napisala razmisljam koje su druge opcije i losija strana svega toga..i naravno da cu jednog dana upoznati nekoga i nebi voljela da me ovo govno zajebava kroz zivot.. Tako da koliko god ti novci ukoliko ih on mora davati znace malu pomoc oko bebe ipak mislim da je nas mir puno vrijedniji od svih novaca na ovom svijetu.. I na kraju imam podrsku mojih i za bebu cu se boriti i snaci nekako i naci neki posao poslje tih godinu dana. Totalno si u pravu i vise mu se necu ni javljati na mob niti cu mu dozvoliti da me plasi i maltretira. A i mojima cu sve ovo kako si mi napisala ljepo objasniti da znaju zbog cega nezelim nista od njega. 

• renata.koscec
    06. Svibanj 2019. 09:24

Cekam uzv u petrovoj, krv sam izvadila, sve ide tako sporo,  ja glaaaaaaaadna, a nemam nista za jesti sa sobom. Pojela ujutro kruha i sirnog namaza i kako sam zurila da stignem, nisam stigla nista kupiti. Sve bi dala za jedno pecivo 😏

• Pikulica19
    06. Svibanj 2019. 09:54

Deja nema na cemu, daj Boze da pomogne i tebi i evo jutarnji report potvrdjujem da mi se skroz razvodnila stolica weeeeeeeee 🎉🎊 derem sad i ja po banani jedva sam cekala, ali pazi banana ti stvrdnjava stolicu...

Manich to je nesto sto bih ja napravila jer sam osoba koja se nebi udala zbog trbuha vec ljubavi. Kad sam shvatila u vezi s momcima u pricanju i temi "ako se desi" da bi sve samo se ne prihvatit odgovornosti te osobe su za mene zavrsena prica u zivotu i tu vise nema ljubavi vec krece mrznja. Postoje slucajevi gdje muski zahtjevaju abortus, on bi ubio svoje dijete. Pa gdje mu je granica, hoce tako sutra ubiti i svoje roditelje kako je i svoje dijete. 
    Kaze Julie da bas mozda ne mozes nista s ovjerenom Odlukom o odricanju ocinstva i iskreno stvarno ne znam nit ja, ali mozda i pomogne na sudu a s druge strane kad dijete bude dovoljno veliko objasnit mu i pokazat postupak njegovog oca i koliko je zeljeno i voljeno s tvoje strane.
    Iskreno ne mogu se poistovjetit s tobom i da znam tocno koju agoniju prolazis jer smo muz i ja zaljubljeni i vise nego ikad a imamo staza u braku i ova nam je beba godinama zeljena, ali mogu ti reci da ces i ti naci osobu s kojom ces imati isto to jednog dana i nemoj pridavati vaznost svom bivsem, gledaj u buducnost... 🥰
    Sagledaj sve mogucnosti, raspitaj se kod pravnika i po ustanovama, ali imat ces vise mogucnosti kad u rodnom listu pise N/N nego da upišeš njegovo ime koje nije dostojno stajati tamo. 

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 10:09

Prije par mj mi nije bilo ni na kraj pameti da cu na nekom forumu citat i pisat o kakici 🤣🤣🤣
    A kako stojite s vjetrovima? Mene cesto neka hrana zna napuhati....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI