Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    06. Svibanj 2019. 04:37

Deja1988

Julie

Deja1988

Jutroooo 😁😁😁😁

Jos uvijek sam budna 🙄 nadam se da cu uskoro zaspati

Grozno😒 Ja gledam neki glupi film na tv-u😂 Isto ne mogu..Otvorila prozor da ude malo friskog zraka, i nadam se da ce me to prebaciti😁

Ja sam nocas zaspala s dragim u boravku pred tv-om i probudila se u pol 2, probudila i njega, prebacili se u sobu i nebi zaspala vise ni za zivu glavu. Kod mene tako puse da izgleda kao apokalipsa  😂

Julie
    06. Svibanj 2019. 04:52

Deja1988

Ja spavala od pola 1do pola 4…Kao da sam spavala 10 sati😁 Mogla bi se ici dici, piti kavu i jesti koliko sam naspavana😂 Kod mene je taman, ne puse, ali se osjeti da je brrr😁 Moj dragi je nocna, pa onda imam problema sa spavanjem, ne znam zasto je to uvijek tako🙈

Podsvjest utjece na tvoj san to sto znas da nije pored tebe 🙈 ja sam sad vec i gladna, a i osjecam polako da ce san uloviti tako da cu popiti casu vode i pokusati zaspati

• renata.koscec
    06. Svibanj 2019. 06:22

Ja budna i spremam se na pregled. Nisam bas najbolje spavala, mala se cijelu noc prevrtala, cvilila, sanjala nesto, tako da me svako malo budila a i inace lose spavam, budim se sto puta nocu, sto radi wc-a, sto ovako pa ne mogu zaspati, itd....

luce35
    06. Svibanj 2019. 06:37

Jutro, ja sam se naspavala iako sam se dizala na wc nocas.
    Otkako pijem novalac muku mucim sa velikom nuzdom, ne pomaze ni donat ni suhe namocene smokve, sjemenke, mekinje, ma nista. Vec sam luda pomalo od toga

• Pikulica19
    06. Svibanj 2019. 08:20

luce35

Otkako pijem novalac muku mucim sa velikom nuzdom, ne pomaze ni donat ni suhe namocene smokve, sjemenke, mekinje, ma nista. Vec sam luda pomalo od toga

Ja muku mucim od dana zaceca jer sam na Duphastonu koliko sam i trudna. Uzeli smo u ljekarnoj sirup na biljnoj bazi smokvi i sljiva jer tablete nilakve nisam htjela i bome jucer sam imala ujutro i navecer veliku nuzdu i to bez naprezanja i icega bolnog. A inace sam ju imala svaka 3-4 dana i s tim da mi se supcic (oprostite na izrazaju 🤦🏼‍♀️) raskrvario svaki put od tvrdoce. Nije puno za pokusat 50kn ti je 😉

luce35
    06. Svibanj 2019. 08:24

Pikulica19

luce35

Ja muku mucim od dana zaceca jer sam na Duphastonu koliko sam i trudna. Uzeli smo u ljekarnoj sirup na biljnoj bazi smokvi i sljiva jer tablete nilakve nisam htjela i bome jucer sam imala ujutro i navecer veliku nuzdu i to bez naprezanja i icega bolnog. A inace sam ju imala svaka 3-4 dana i s tim da mi se supcic (oprostite na izrazaju 🤦🏼‍♀️) raskrvario svaki put od tvrdoce. Nije puno za pokusat 50kn ti je 😉

Prije par godina sam pila neki Kivilaks, a kao da ga nisam pila. Koji je tocno taj tvoj, probat cu bilo sto samo da krene

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 08:33

Jutro! Citam ove vase nocne iliti ranojutarnje prepiske i kidam se  Sva sreca pa jos nemam problema s time, osim sto se svaki put tokom okretanja probudim jer nekad jos zaboravim da ne mogu i ne smijem na naglo jer me zateze. I kod nas vjetar puse ko ludjak, kisa je lijevala cijelu noc, a ja se popodne vracam za Rovinj i nadam se da nece biti snijega u G. Kotaru, barem po cesti...
    Sto se tice probave, ne znam jel do toga, ali ja svako jutro na taste popijem pola limuna s vodom i uopce nemam problema s tim da dodatno uzimam zeljezo koje bi to jos trebalo pogorsati. Osim ako promijenim prehranu, kao zadnjih par dana ili ako bas pojedem nesto sto mi ne pase pa me zatvori, ali max preskocim jedan dan...

luce35
    06. Svibanj 2019. 08:35

U ovom Novalacu pise da ima zeljeza 100% dnevnih potreba, pa mozda me to stisnulo jer sam imala uredne stolice dok ga nisam pocela piti.
    Smijes se ti a moja kuma je od zatvora dobila hemeroide, kaze da joj rodit bila sala mala naspram tih bolova 🤣🤣

PatyDi
    06. Svibanj 2019. 08:49

Ne ne, znam da nije smijesan taj dio, znam kako je jer sam probala prije par god nakon vadjenja krajnika kad sam skoro mj dana jela doslovno gluposti, najvise pudinga i tada nisam isla po par dana, a kad jesam onda ufff koji bolovi...nego mi je simpatican onaj dio sa hranom, ne mozes spavat pa te uhvati glad 😄

• Pikulica19
    06. Svibanj 2019. 08:49

luce35

Pikulica19

luce35

Prije par godina sam pila neki Kivilaks, a kao da ga nisam pila. Koji je tocno taj tvoj, probat cu bilo sto samo da krene

I ja sam odustala od forsiranja vlaknastih namirnica 😣 jednostavno nije islo samo se nakupljalo pa sam bas dala sansu ovome. A bome jucer sam dosla kuci s feste puna za 5 dana 🤣 i veselje me kuci docekalo, bas olaksanje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.