Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    20. Travanj 2019. 14:21

Ja sam ove godine bojala jaja u crnom vinu-ako netko kao ja ima otvorenu bocu od prije testa eto ideje kako iskoristiti 😂
    Fora su ispala, nekak crveno-smeđa i imaju kristaliće po sebi, na suncu se predivno presijavaju
    Ne moze se bas uhvatiti aparatom

20. Travanj 2019. 15:18

Cula sam za to al nisam probala 😊

20. Travanj 2019. 18:24
    Ja sam moja i bojeee.. Inace volimo samo u ljusku od luka ali ja sam htijela ovako ove godine..
    Ja sam moja i bojeee.. Inace volimo samo u ljusku od luka ali ja sam htijela ovako ove godine..
    luce35
    20. Travanj 2019. 19:09

Napokon sam sjela, sredili smo generalno stan (muz zapravo, ja sam vise bila smetalo nego pomoc 🤣🤣🤣). 
    Sutra nismo doma pa osim jednog kolaca za ponijeti nismo nista pripremali za sutra 😀

Julie
    20. Travanj 2019. 23:12

Aurora87

Evo i ja napokon zavrsila, ali mi sad jos suđe ostalo🙄. Mi smo napravili dva kolaca, salatu i neke slanise (slane kekse sa sirom, ne znam kako bih to nazvala) jer ne mogu jesti kruh pa da imam sta grickati uz sunku🙂. I jaja smo obojali. Ugl, nismo sutra kod kuce ni mi, idemo do mojih i njegovih i sve to nosimo i dijelimo. Spora sam kao puž. Naravno, uzeli smo pauzu i gledali Hachika….cure moje, dusu sam proplakala, jecala ko kreten…ne znam sta mi je to trebalo, ali to je nas prvi film koji smo skupa pogledali pa nisam mogla odoljeti da ne gledam. Ova trudnoća me omeksala, ajme. Prvi put kad sam ga gledala plakala sam potiho, a sad….mm se smijao jer nije mogao vjerovati koje zvukove ispustam pa sam i ja skupa s njim…rekla sam mu da me poslije poroda vodi na psihijatriju🤣. Placem pa se sama sebi smijem jer ne vjerujem da to izlazi iz mene😂

Ja nikako, da pogledam taj film, uvijek kad je na tv-u ja il nisam tad u mogućnosti ili ni ne znam da je bio. Jako volim pse pa mozda i bolje da ne gledam dok ne rodim  😂 posto svi placu na njega. 🙈

• marta07
    21. Travanj 2019. 06:15
    Angela0510
    21. Travanj 2019. 07:49

Sretan Uskrs ❤️

• renata.koscec
    21. Travanj 2019. 08:22

Sretna vam Uskrs cure drage 😊

luce35
    21. Travanj 2019. 08:27

Sretan Uskrs cure 🤗, mi se taman spremili na jutarnju misu.
    Zelim vam ugodan dan u krugu najmilijih

jana35
    21. Travanj 2019. 08:37

Sretan i blagoslovljen Uskrs svima!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.