Ja sam ove godine bojala jaja u crnom vinu-ako netko kao ja ima otvorenu bocu od prije testa eto ideje kako iskoristiti 😂
Fora su ispala, nekak crveno-smeđa i imaju kristaliće po sebi, na suncu se predivno presijavaju
Ne moze se bas uhvatiti aparatom
Napokon sam sjela, sredili smo generalno stan (muz zapravo, ja sam vise bila smetalo nego pomoc 🤣🤣🤣).
Sutra nismo doma pa osim jednog kolaca za ponijeti nismo nista pripremali za sutra 😀
Evo i ja napokon zavrsila, ali mi sad jos suđe ostalo🙄. Mi smo napravili dva kolaca, salatu i neke slanise (slane kekse sa sirom, ne znam kako bih to nazvala) jer ne mogu jesti kruh pa da imam sta grickati uz sunku🙂. I jaja smo obojali. Ugl, nismo sutra kod kuce ni mi, idemo do mojih i njegovih i sve to nosimo i dijelimo. Spora sam kao puž. Naravno, uzeli smo pauzu i gledali Hachika….cure moje, dusu sam proplakala, jecala ko kreten…ne znam sta mi je to trebalo, ali to je nas prvi film koji smo skupa pogledali pa nisam mogla odoljeti da ne gledam. Ova trudnoća me omeksala, ajme. Prvi put kad sam ga gledala plakala sam potiho, a sad….mm se smijao jer nije mogao vjerovati koje zvukove ispustam pa sam i ja skupa s njim…rekla sam mu da me poslije poroda vodi na psihijatriju🤣. Placem pa se sama sebi smijem jer ne vjerujem da to izlazi iz mene😂
Ja nikako, da pogledam taj film, uvijek kad je na tv-u ja il nisam tad u mogućnosti ili ni ne znam da je bio. Jako volim pse pa mozda i bolje da ne gledam dok ne rodim 😂 posto svi placu na njega. 🙈
Sretan Uskrs cure 🤗, mi se taman spremili na jutarnju misu.
Zelim vam ugodan dan u krugu najmilijih
Sortiraj odgovore
Najstariji