Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Travanj 2019. 18:56

Julie

Manich jako mi je drago da si dobro raspoložena i zadovoljna, sto ce trudnoca ici dalje svi ce s vecim nestrpljenje cekati da rodis i pomoci ti na kojekakve nacine, vidjet ces. Za grlo mozes uzeti pa stila Isla ili sirup Islandskog lisaja, on je odlican za grlo ukoliko te bas jako pece ili boli. DijMar ja nisam bas za to da mobitel stavljam na trbuh ali slusam muziku pa sad koliko cuje nemam pojma 😂🙈

Morat cu mislim svakako ici do doktorice jer me ne popusta ni upala dolje.. Cim ne popijem 3 caja dnevno i jos hrpu vode odmah me bolucka i reze kad krenem piskiti. Pit cu do cetvrtka cajek pa cemo vidjeti ako ne prodje oticu do doktorice pa joj reci da mi ne prolazi. Za ovaj caj pise piti samo tj dana pa praviti pauzu. A grloo joooj me muciiii bas onako uredno nesto cu morati uzeti inace ce me izludit bol. 

Julie
    22. Travanj 2019. 19:20

Manich

Julie

Manich jako mi je drago da si dobro raspoložena i zadovoljna, sto ce trudnoca ici dalje svi ce s vecim nestrpljenje cekati da rodis i pomoci ti na kojekakve nacine, vidjet ces. Za grlo mozes uzeti pa stila Isla ili sirup Islandskog lisaja, on je odlican za grlo ukoliko te bas jako pece ili boli. DijMar ja nisam bas za to da mobitel stavljam na trbuh ali slusam muziku pa sad koliko cuje nemam pojma 😂🙈

Morat cu mislim svakako ici do doktorice jer me ne popusta ni upala dolje.. Cim ne popijem 3 caja dnevno i jos hrpu vode odmah me bolucka i reze kad krenem piskiti. Pit cu do cetvrtka cajek pa cemo vidjeti ako ne prodje oticu do doktorice pa joj reci da mi ne prolazi. Za ovaj caj pise piti samo tj dana pa praviti pauzu. A grloo joooj me muciiii bas onako uredno nesto cu morati uzeti inace ce me izludit bol.

Samo ti uzmi sirup Islandskog lisaja, rjesit ces stvar dok trepne. Anchybre drago mi je da je sve uredu sa bebicom  😊

22. Travanj 2019. 19:39

Curke pitanje, ako je koja imala s tim problema vec tj dana mene nekada probode ispod desne dojke, pitala sam doktora u srijedu sta bi to moglo biti on kaze da smanjim unos jaja jer je to kao žuč, al meni je to vislje od žuci pa mi je sumnjivo, nije da me boli non stop al par puta dnevno me bas ruzno zbocne, idem u srijedu ponovno do doktora da mu bolje pojasnim jer nije ugodno, al bi volila znati dali je koja imala a tim problem da me smiri do srijede o cemu je riječ.. 

luce35
    22. Travanj 2019. 20:35

ayla

Curke pitanje, ako je koja imala s tim problema vec tj dana mene nekada probode ispod desne dojke, pitala sam doktora u srijedu sta bi to moglo biti on kaze da smanjim unos jaja jer je to kao žuč, al meni je to vislje od žuci pa mi je sumnjivo, nije da me boli non stop al par puta dnevno me bas ruzno zbocne, idem u srijedu ponovno do doktora da mu bolje pojasnim jer nije ugodno, al bi volila znati dali je koja imala a tim problem da me smiri do srijede o cemu je riječ..

Ja sam imala problema sa zuci, bol ispod desne dojke i bol u ledjima, ispod desnog rebrenog luka otraga. Jaja i mlijeko izbaci  pa ces brzo osjetiti razliku ako je zuc u pitanju. Ukoliko imas pijesak ili kamenac kao ja, lako je rjesivo biljnim tableticama

22. Travanj 2019. 20:52

luce35

ayla

Ja sam imala problema sa zuci, bol ispod desne dojke i bol u ledjima, ispod desnog rebrenog luka otraga. Jaja i mlijeko izbaci pa ces brzo osjetiti razliku ako je zuc u pitanju. Ukoliko imas pijesak ili kamenac kao ja, lako je rjesivo biljnim tableticama

Bol u ledima nemam al me samo ovo zna probosti ako se okrecem, kada ustanem, kada hodam nekada ili kada disem, nejedem uopce puno jaja nisam ih tj dana jela a juce sam samo jedno pojela i to je to a mljeka mozda nekada dnevno pola litre a nekada samo 2deci pokusat cu i jedno i drugo izbaciti pa da vidim oce li biti bolje.. 

• renata.koscec
    23. Travanj 2019. 08:58

Mene opet muci ucestalo piskenje. Nista ne pece ni ne boli, svaki puta stvarno dosta popiskim ali mi sad stvarno vec na zivce ide. I inace sam uvijek isla cesce piskiti ali sad je to postalo nemoguce.
    Ima li koja od vas takvih problema?

PatyDi
    23. Travanj 2019. 09:44

renata.koscec

Mene opet muci ucestalo piskenje. Nista ne pece ni ne boli, svaki puta stvarno dosta popiskim ali mi sad stvarno vec na zivce ide. I inace sam uvijek isla cesce piskiti ali sad je to postalo nemoguce.

Daaaaa, taman si jučer mislim kako mi ide na živce, stalno sam u tom wc-u, a o šetnjama i nekim obavezama da ne pričam, niš ne obavim bez toga...sva sreća pa se po noći budim 2 do 3 puta samo jer u prvom tromj je to bilo i po 5 puta...jel piješ puno? Ja baš jučer računala da popijem od 2 do 2, 5 l dnevno, što vode, čaja, limunade, cijeđene naranče...

• renata.koscec
    23. Travanj 2019. 10:11

DijMar

renata.koscec

Daaaaa, taman si jučer mislim kako mi ide na živce, stalno sam u tom wc-u, a o šetnjama i nekim obavezama da ne pričam, niš ne obavim bez toga…sva sreća pa se po noći budim 2 do 3 puta samo jer u prvom tromj je to bilo i po 5 puta…jel piješ puno? Ja baš jučer računala da popijem od 2 do 2, 5 l dnevno, što vode, čaja, limunade, cijeđene naranče…

Doduse i pijem puno vode,, da, ali ispada onako, popijem punu casu a ispisam tri case 😂

PatyDi
    23. Travanj 2019. 10:21

renata.koscec

DijMar

renata.koscec

Daaaaa, taman si jučer mislim kako mi ide na živce, stalno sam u tom wc-u, a o šetnjama i nekim obavezama da ne pričam, niš ne obavim bez toga…sva sreća pa se po noći budim 2 do 3 puta samo jer u prvom tromj je to bilo i po 5 puta…jel piješ puno? Ja baš jučer računala da popijem od 2 do 2, 5 l dnevno, što vode, čaja, limunade, cijeđene naranče…

Doduse i pijem puno vode,, da, ali ispada onako, popijem punu casu a ispisam tri case 😂

Da, to ni meni nije jasno hahaha

felicita28
    23. Travanj 2019. 10:26

Samo pijte cure, sto vise tekucine...dobro i za bebu i za nas :) sto kuhate danas finoga? Nemam ideju neku pa mozda od vas nesto ukradem 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.