Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Travanj 2019. 10:29

Sretan Uskrs zenice moje... ❤️😘😘😘

felicita28
    21. Travanj 2019. 11:26

Sretan Uskrs žene ❤❤

Angelina
    21. Travanj 2019. 11:31

Svima sretan Uskrs, uzivajte lijepe moje! 😘

laura233
    21. Travanj 2019. 11:41

Sretan Uskrs vama i vasima, uzivajte! 🐣

PatyDi
    21. Travanj 2019. 12:43

Sretan i blagoslovljen Uskrs vam zelimo bebica i ja 

fritula
    21. Travanj 2019. 14:06

Cure, Sretan Uskrs svima 🐰!

• samy_lo
    21. Travanj 2019. 17:53

Sretan vam Uskrs cure,lijepo provedite praznik :)

luce35
    22. Travanj 2019. 07:15

Jutro zenice,
    jeste probavile svu hranu od jucer 😂.
    Ja se toliko  najela da nisam mogla disat, preskocila veceru i rano otisla u krevet. Danas juhica i salata da malo balansiram 😀

• renata.koscec
    22. Travanj 2019. 08:14

luce35

Jutro zenice,
    jeste probavile svu hranu od jucer 😂.
    Ja se toliko najela da nisam mogla disat, preskocila veceru i rano otisla u krevet. Danas juhica i salata da malo balansiram 😀

Ja sam vise usilu jela, uopce mi nije pasalo i sve mi je bilo fuj.
    Nekako mi ujutro i navecer dodju mucnine, bez povracanja pa mi hrana uopce ne pase.

22. Travanj 2019. 08:35

Dobro jutro zenice.. Ja sam jucer uzivala u svemu  . Nema mucnina osim jutros kad me kasalj natjerao ali na to sam vec navikla.. Ja vam imam jedino problem sto upola manje jedem nego prije ne zato sto pazim nego jednostavno se najedem jakooo brzo.. Taman krenem najvise uzivati u jelu i onda osjetim da sam sita tako i jucer i onda nakon 3h ja gladna opet i opet tako malo pojedem i ja sita.. Kazu da je zdravije vise manjiih obroka pa hajde onda se veselim tome sto mi je sada tako. Ja pijuckam kavicu pa cu se spremiti i idem kod tate na rucak malo me plasi sta ce njegova strana familije reci jer uvijek imaju glupih komentara sto se tice mojeg zivota aliii ja sam pripremila govor tako da ce svi dobiti ono sto ih ide i necu dati da mi itko kvari srecu koju osjecam otkad sam vidjela bebu. Moji su se svi nekako smirili i sad su sretniji zbog bebe nakon sto su je vidjeli i sada sam sigurna da kad se rodi da ce sve biti u redu bile mi same ili ne.. Hvala vam cure sto ste mi govorile da ce sve biti okej vidim sada da hoce jer ja sam promjenila stav sto se tice bebe cim sam ju vidjela i nema toga sto bi me moglo promjeniti sada samo jedva cekam da bebica pocne lupkati i da joj pricam svakii dan koliko ju volim i kako ce sve biti u redu.. ❤️😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.