Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    22. Travanj 2019. 07:15

Jutro zenice,
    jeste probavile svu hranu od jucer 😂.
    Ja se toliko  najela da nisam mogla disat, preskocila veceru i rano otisla u krevet. Danas juhica i salata da malo balansiram 😀

• renata.koscec
    22. Travanj 2019. 08:14

luce35

Jutro zenice,
    jeste probavile svu hranu od jucer 😂.
    Ja se toliko najela da nisam mogla disat, preskocila veceru i rano otisla u krevet. Danas juhica i salata da malo balansiram 😀

Ja sam vise usilu jela, uopce mi nije pasalo i sve mi je bilo fuj.
    Nekako mi ujutro i navecer dodju mucnine, bez povracanja pa mi hrana uopce ne pase.

22. Travanj 2019. 08:35

Dobro jutro zenice.. Ja sam jucer uzivala u svemu  . Nema mucnina osim jutros kad me kasalj natjerao ali na to sam vec navikla.. Ja vam imam jedino problem sto upola manje jedem nego prije ne zato sto pazim nego jednostavno se najedem jakooo brzo.. Taman krenem najvise uzivati u jelu i onda osjetim da sam sita tako i jucer i onda nakon 3h ja gladna opet i opet tako malo pojedem i ja sita.. Kazu da je zdravije vise manjiih obroka pa hajde onda se veselim tome sto mi je sada tako. Ja pijuckam kavicu pa cu se spremiti i idem kod tate na rucak malo me plasi sta ce njegova strana familije reci jer uvijek imaju glupih komentara sto se tice mojeg zivota aliii ja sam pripremila govor tako da ce svi dobiti ono sto ih ide i necu dati da mi itko kvari srecu koju osjecam otkad sam vidjela bebu. Moji su se svi nekako smirili i sad su sretniji zbog bebe nakon sto su je vidjeli i sada sam sigurna da kad se rodi da ce sve biti u redu bile mi same ili ne.. Hvala vam cure sto ste mi govorile da ce sve biti okej vidim sada da hoce jer ja sam promjenila stav sto se tice bebe cim sam ju vidjela i nema toga sto bi me moglo promjeniti sada samo jedva cekam da bebica pocne lupkati i da joj pricam svakii dan koliko ju volim i kako ce sve biti u redu.. ❤️😘

22. Travanj 2019. 08:46

Zaboravih ja sta su uzimale za grlo ove zenice koje su bile bolesne . Mene vec 3 dana grlo toliko boli kao da sam progutala jeza groznooo.. A ne sjecam se sta smijem.. Inace sam uzimala one pastile na bazi kadulje i metvice one su mi odlicne... Neznam smijem li i sada te.  

luce35
    22. Travanj 2019. 09:03

Manich kadulja ne ide u trudnoci osim grgljati grlo pa ispljunuti. Mozes isla mint pastile, a meni su nedavno super bili mentol bomboni, imas ih bez secera, sa stevijom. Otopinom slane vode isto mozes grgljati i naravno caj s medom i limunom ili narancom

PatyDi
    22. Travanj 2019. 09:25

Jutric! Da li pustate glazbu bebama i kak to radite? Bojim se da mob previse zraci ako ga stavim na trbuh pa mozda preko slusalica? Navodno vec sad pocinje slusati mamu i glasne zvukove...
    Probam na sve nacine osjetit bebu, ali nam jos ne ide...nije jos frka posto smo tek 18 tj i od bebe me dijeli moje salo, ali opet...

• renata.koscec
    22. Travanj 2019. 11:08

DijMar

Jutric! Da li pustate glazbu bebama i kak to radite? Bojim se da mob previse zraci ako ga stavim na trbuh pa mozda preko slusalica? Navodno vec sad pocinje slusati mamu i glasne zvukove…
    Probam na sve nacine osjetit bebu, ali nam jos ne ide…nije jos frka posto smo tek 18 tj i od bebe me dijeli moje salo, ali opet…

Sa kceri u trudnoci smo na kompjuter pustali tamburase, tipa Zvonko Bogdan i uvijek bi pocela "plesati" u busi 😊. Dan danas voli pjevati i plesati na njegove pjesme 😊.

Julie
    22. Travanj 2019. 11:24

Manich jako mi je drago da si dobro raspoložena i zadovoljna, sto ce trudnoca ici dalje svi ce s vecim nestrpljenje cekati da rodis i pomoci ti na kojekakve nacine, vidjet ces. Za grlo mozes uzeti pa stila Isla ili sirup Islandskog lisaja, on je odlican za grlo ukoliko te bas jako pece ili boli. DijMar ja nisam bas za to da mobitel stavljam na trbuh ali slusam muziku pa sad koliko cuje nemam pojma 😂🙈 

PatyDi
    22. Travanj 2019. 11:43

Ma da, tamo jednom kad bude mogla cuti zvukove izvana okej, al ja sam malo nestrpljiva haha ali opet postoje 2 teorije o micanju bebe kad slusa glazbu - ako je mirna mozda joj se ne svidja ili pak uziva opusteno, a ako se mrda mozda joj se svidja pa "plese" ili pak daje do znanja da joj smeta...

• anchybre
    22. Travanj 2019. 18:26

Pozdrav drage..pre svega srecan vam Uskrs i sve najbolje svima! Ja u cetvrtak pocinjem sa farbanjem jaja..pa u nedelju slavimo Vaskr. 😍 Radila rezultate krvnu sliku, hormone itd..Sa plodom je sad za sad sve u redu, raste , razvija se sto je bitno ali moji rezultati nisu bas dobri, secer mi je skocio sto ga nikad imala nisam. I ovaj lekar mi je rekao da sigurno imam insulinsku rezistenciju cim imam sve te probleme i sa menstruacijama i dlakama i svega. Tako da sada moram da radim i te analize.. Sad videcemo. 😏 Evo prve nase slikice, jos smo mali ali nadam se da cemo da rastemo!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.