Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    23. Travanj 2019. 10:39

Jutro svima, ja sam nekoliko tjedana išla samo jednom u noći piškiti i to mi je ok dok sad dva puta s tim da me u noći probudi isijas sto mi je koma 😕 al nesanica vise nema (požaliti ću sto sam se pohvalila s ovim 😂) 
    Felicita danas ću juhu od rajčice, đuveđ i neku salatu uz to, nema mesa da se očistimo malo od ovih dva dana prije  😂

felicita28
    23. Travanj 2019. 12:49

Evo, ja cu juhicu beku od mrkve i bundeve i grafce na tavce s kobasicama i salatu od cherry rajcica :)

Julie
    23. Travanj 2019. 12:54

Kako ste provele blagdane, tko je pretjerao sa hranom?  😂

23. Travanj 2019. 13:06

Znaci cure sad sam poludila. Pisala onom privatniku dr Rosso da pitam dali mogu doci na 3D uzv za 4 tjedna kada cu biti 16tj trudna i da bi voljela saznati spol. I ladno mi napisu da rade 3D uzv samo u 20tom i 30tom tjednu. Poludila sam jer znam da lazu prije koju godinu sam isla sa prijateljicom kod njih i ona je bila u 16tom tjednu i radio joj je 3D cak i 4D uzv i dobila slike i sve. Jel znate vi nekog privatnika da hoce raditi 3D uzv u osijeku kad vec mogu odvojiti nesto novaca. Ako nitko nece onda cu ici u osijek u bolnicu pa se narucit u bolnici na uzv i platit 10 kn a ne 700 kako dragi dr Rosso trazi i to samo pod svojim nekim uvjetima. Uhh sto sam bjesna sada. 

Angelina
    23. Travanj 2019. 13:15

Ja sam na +7kg do sad i ne znam jesam u pravu, ali cini mi se to podosta, s obzirom da ce, pretpostavljam, sad to ici jos brze gore. Lijepo sam se castila za Uskrs 🙈
    Ja danas kuham piletinu u saftu sa tijestom. Iako nam je ostalo jos nesto sunke i ja ju toliko volim da bih ju mogla jos jesti bez problema, dragi protestira pa zbog njega kuham.
    A sto se piskenja tice, ja sam u pocetku isla svaki cas i onda se to malo smirilo. Sad idem jednom u noci, ali to pred jutro tako da se zna dogoditi da ne idem nijednom. Ali zato kad god negdje idem obavezno mi se piski, nevjerojatno. Toliko mrzim te wc-e po trg. centrima, bolnicama i slicno, ali ne mogu to izbjeci nikako.. ali vec sam se navikla na sve to pa mi je nekako pod normalno koliko god puno piskila.
    I ne znam kako vama, meni je danas tako neki tezak dan, ufff.. jedva stojim na nogama, pritisak u glavi, koma, mrzim promjene vremena

mc_zgb
    23. Travanj 2019. 13:45

Curke koje su radile vađenje krvi za krvnu grupu i rh faktor, koliko se dugo čekaju rezultati (o Petrovoj bolnici se radi)? I također oni biljezi za hepatitis, to se sve tamo odjednom napravi, tj ide sve pod istom uputnicom? Hvala 

Angelina
    23. Travanj 2019. 13:50

mc_zgb

Curke koje su radile vađenje krvi za krvnu grupu i rh faktor, koliko se dugo čekaju rezultati (o Petrovoj bolnici se radi)? I također oni biljezi za hepatitis, to se sve tamo odjednom napravi, tj ide sve pod istom uputnicom? Hvala

Kg i Rh faktor rezultati su isti dan, ali sljedeci dan mozes do njih, a markeri 5-7 dana cca. Jedna je uputnica da, samo naravno treba navesti sve sto se zeli vaditi

felicita28
    23. Travanj 2019. 13:52

Ja sam vadila na zavodu za transfuziju u Petrovoj i krv i briseve i nalazi su bili za tjedan dana :)

23. Travanj 2019. 14:14

Cureeee ja sam vam bolesnaaaa... Kupila sam na preporuku od tete u ljekarnoj neke pastile za grlo koje smiju trudnice i posto se osjecam koma dala mi je paracetamol za temp ako ju dobijem.. Kupila sam i limuna 2kg hahha na akciji je pa cu ga cjediti i piti. Idem loziti vatru da bude toplo i nazad u krevet.. 

mc_zgb
    23. Travanj 2019. 14:19

Angelina

mc_zgb

Kg i Rh faktor rezultati su isti dan, ali sljedeci dan mozes do njih, a markeri 5-7 dana cca. Jedna je uputnica da, samo naravno treba navesti sve sto se zeli vaditi

felicita28

Ja sam vadila na zavodu za transfuziju u Petrovoj i krv i briseve i nalazi su bili za tjedan dana :)

Ok, super. Hvala vam  Čisto me zanimalo da nije da se čeka po 2 tjedna i dulje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.