Da li se kojoj od vas dešava curenje krvi iz nosa? Čitala sam da je i to često moguće…
E da, je li koja od vas vadila krv radi utvrđivanja afiniteta prema trombozi? Mene moja gin nije uputila na to, međutim, ima žena sa jako lošim iskustvima, tako da neki gin preporučuju i tu pretragu…
Ja recimo kad ispusem nos, gotovo uvijek sukrvicua, ali to je ok u trudnoci jer je sve jako prokrvljeno pa se ne obazirem.
Da li se kojoj od vas dešava curenje krvi iz nosa? Čitala sam da je i to često moguće…
E da, je li koja od vas vadila krv radi utvrđivanja afiniteta prema trombozi? Mene moja gin nije uputila na to, međutim, ima žena sa jako lošim iskustvima, tako da neki gin preporučuju i tu pretragu…
Meni se desava ponekad,citala sam da je to normalno.. Nekuzim ovo za trombozu,o tome bi voljela vise znati jer imam vene na nogama i jako su izbocene, pitala sam ginekologa za njih on mi kaze da jedino ako pocrvene da su se upalile, i da bi trebala dobiti nekakvu inekciju, a sad nezz dal to ima kakve veze s trombozom...
Malo se o tome prica i vecina gin ne pridaje tome, koliko sam skuzila, veliku vaznost, ali kako znam zene koje su jedva ostale zive (jedna je izgubila i bebu radi toga) onda se malo zamislim...gin koja je doslovno spasila moju kolegicu salje sve svoje trudnice i na to vadjenje...cak ni ne moras imati vene ili problema da ti se to dogodi, ali ako imamo guscu krv prije trudn ili genetske predispozicije, onda postoji opasnost...
Jutro cure, bas mi se spavalo jutros kad je alarm zazvonio, nisam u prvi mah znala di sam 🤣.
Danas cemo mm i ja malo pospremit stan i onda odmarat, rucak imamo od jucer, samo djetetu moram nesto skuhati jer ne voli bakalar.
Lijep je dan pa bi valjalo iskoristiti za setnjicu uz more
Jutro cure, bas mi se spavalo jutros kad je alarm zazvonio, nisam u prvi mah znala di sam 🤣.
Danas cemo mm i ja malo pospremit stan i onda odmarat, rucak imamo od jucer, samo djetetu moram nesto skuhati jer ne voli bakalar.
Lijep je dan pa bi valjalo iskoristiti za setnjicu uz more
Ja već otkako je tako jače zatoplilo planiram i prvo sunčanje, ali nikako da odem do plaže hehe to je još jedna od manjih briga koje nas čeka - kako se sunčati sa trbuhom? Ne smiješ ležat na leđima, ne možeš na trbuhu...
Mi cemo u kupovinu kaj nam jos treba za uskrs iako smo mala i ja sutra same, mm radi dnevnu smjenu.
Opet sam lose spavala uz 500 budjenja, sto se mala vrtila, sto radi wc-a. Znam da je bio pun mjesec ali izludit ce me to slabo spavanje. Mislim da mi ni ovo izlezavanje ne pomaze ali cim se malo vise pokrenem, sukrvica se pojaca.
Malo se o tome prica i vecina gin ne pridaje tome, koliko sam skuzila, veliku vaznost, ali kako znam zene koje su jedva ostale zive (jedna je izgubila i bebu radi toga) onda se malo zamislim…gin koja je doslovno spasila moju kolegicu salje sve svoje trudnice i na to vadjenje…cak ni ne moras imati vene ili problema da ti se to dogodi, ali ako imamo guscu krv prije trudn ili genetske predispozicije, onda postoji opasnost…
Bas cu potraziti po int malo o tome, da mogu ginekologa malo ispitat o tome, ja nezz kako mi se krv zgrusnjava nit ista a koliko znam da se cesce u trudnoci to desava, prosle god u 9 mj sam radila colordopler vena i bilo je dobro samo mi je carapa preporucena da se vise nesire, al imam u planu ih otići ukloniti jer jako ruzno izgleda s tim da ja imam 23 god i dok sam radila svako malo se upale..
Malo se o tome prica i vecina gin ne pridaje tome, koliko sam skuzila, veliku vaznost, ali kako znam zene koje su jedva ostale zive (jedna je izgubila i bebu radi toga) onda se malo zamislim…gin koja je doslovno spasila moju kolegicu salje sve svoje trudnice i na to vadjenje…cak ni ne moras imati vene ili problema da ti se to dogodi, ali ako imamo guscu krv prije trudn ili genetske predispozicije, onda postoji opasnost…
Bas cu potraziti po int malo o tome, da mogu ginekologa malo ispitat o tome, ja nezz kako mi se krv zgrusnjava nit ista a koliko znam da se cesce u trudnoci to desava, prosle god u 9 mj sam radila colordopler vena i bilo je dobro samo mi je carapa preporucena da se vise nesire, al imam u planu ih otići ukloniti jer jako ruzno izgleda s tim da ja imam 23 god i dok sam radila svako malo se upale..
Da, carape...ta cura koju znam cijelo vrijeme nosi tu carapu na kriticnoj nozi...vec pola godine...a mozda je mogla to izbjeci da se na vrijeme ustanovilo. Ona mi je rekla nek trazim nasu gin uputnicu za to vadjenje pa cu sad za tj dana na iducoj kontroli pitati...
A kao u trudnoci bi trebalo cim manje stajati i sjediti, pa imati podignute noge i nikako ne prekrizene, lagano vjezbati ili barem bilo kakvo kretanje bez jakog naprezanja...ali sve je to super kad si npr kao ja, bez nekih vecih obaveza pa mogu mislit o tome, a i onda cesto zaboravim na to, dok zene koje moraju brinuti o obitelji, vjerujem ne stignu nekad mislit na te stvari...
Jooooj cure, zavidim vama koje zivite na moru 🙈🙈🙈🙈 Ja iduci tjedan idem sa dragim na odmor, na more naravno i jedva cekam 😍 dosta mi je asfalta Zagreba. 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji