Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    19. Travanj 2019. 11:19

Frajla

Cure nemojte se opterećivati s tim spavanjem na lijevo boku. Istina, kazu da beba tako dobiva najvise krvi. Ali da se bebama zaista masovno dogada nesto tako strasno od lezanja na desnom boku ili na ledima ne bi na svijetu bilo toliko ljudi. Osim toga, nemoguce je cijelu noc lezati na toj jednoj strani.
    Kad stomak naraste ne moze se uopce lezati na trbuhu, znaci ostaje na ledima, jedan i drugi bok. I ima da se okrecete ko na raznju stalno.
    Naravno, ako nekome doktor kaze da treba forsirati onda poslusajte, ali ovako si bezveze nabijate neki presing i griznju savjesti.

Ja spavam na obje strane ali trbuh ne, niti mi je ugodno a i bojim se ipak. 
    Inace je super za potporu jastuk za dojenje. U prvoj trudnoci i kasnije ga nisam koristila i sad ga neki dan dobijem od susjede....otkirice, i za izlezavanje i za spavanje

Frajla
    19. Travanj 2019. 11:53

renata.koscec

Frajla

Cure nemojte se opterećivati s tim spavanjem na lijevo boku. Istina, kazu da beba tako dobiva najvise krvi. Ali da se bebama zaista masovno dogada nesto tako strasno od lezanja na desnom boku ili na ledima ne bi na svijetu bilo toliko ljudi. Osim toga, nemoguce je cijelu noc lezati na toj jednoj strani.
    Kad stomak naraste ne moze se uopce lezati na trbuhu, znaci ostaje na ledima, jedan i drugi bok. I ima da se okrecete ko na raznju stalno.
    Naravno, ako nekome doktor kaze da treba forsirati onda poslusajte, ali ovako si bezveze nabijate neki presing i griznju savjesti.

Inace je super za potporu jastuk za dojenje. U prvoj trudnoci i kasnije ga nisam koristila i sad ga neki dan dobijem od susjede….otkirice, i za izlezavanje i za spavanje

Kakav si dobila? Ja sam uzela punjen vatom (tj pise silikonizirana vlakna) i pred kraj nisam bila bas zadovoljna jer se to stisne kad stalno lezis na istom mjestu
    Navaodno si oni s kuglicama bolji, a ja opet nisam to htjela jer sam se bojala da ce mi biti preglasan

• renata.koscec
    19. Travanj 2019. 12:22

Frajla

renata.koscec

Frajla

Inace je super za potporu jastuk za dojenje. U prvoj trudnoci i kasnije ga nisam koristila i sad ga neki dan dobijem od susjede….otkirice, i za izlezavanje i za spavanje

Kakav si dobila? Ja sam uzela punjen vatom (tj pise silikonizirana vlakna) i pred kraj nisam bila bas zadovoljna jer se to stisne kad stalno lezis na istom mjestu
    Navaodno si oni s kuglicama bolji, a ja opet nisam to htjela jer sam se bojala da ce mi biti preglasan

Ovaj je s kuglicama ali nije glasan

• renata.koscec
    19. Travanj 2019. 12:24

Da sad ne trazi tko je napisao, zaboravila pitati vezano uz kombinirani probir u petrovoj, kakv uzv imaju?
    Nadam se da je bolji od onog prahistorijskog, kakvog moj ginic ima

19. Travanj 2019. 12:43

Aurora87

Jutro curke😊!
    Napokon se ustala bez glavobolje🤗.
    Ja cu danas svasta pomalo ali sutra je farbanje jaja i zavrsavanje kolaca u planu.
    Netko je spominjao stezanje i da mu gin nije spominjao magnezij…moze se slobodno piti dodatno magnezij, ja ga nisam preskocila niti jedan dan i nikakve grceve i stezanja nisam do sad imala, osim kad sam se bas iaforsirala cisteci kuci pa su me zaboljela leđa i stomak ali je proslo nakon sat vremena mirovanja.
    Manich, nadam se da ti je gin rekla kako postupno prestati piti duphaston jer se ne bi smjelo samo tako prekinuti. Ja sam ga pila 3 puta dnevno i procedura je bila sljedeca-prvi tjedan jedan dan sam pila 3 tablete drugi 2 dnevno i tako naizmjenicno. Iduci tjedan sam pila jedan dan 2 drugi 1 tabletu. Treci sam pila svaki drugi dan jednu i tako sam prestala. Ugl, to su hormoni i ne smije se maglo prestati. Naravno, to "skidanje" s tableta je pocelo tek kad mi uopce vise nisu bile potrebne. Pa ako ti nije nista rekla, napomeni joj da ti kaze.

Ne nije mi doktorica nista rekla za postepeno. Sestra je meni rekla da cu ih piti do 16tog tjedna i nista vise. Valjda ce reci kako trebam piti. Pitat cu na sljedecem pregledu

• Natalie
    19. Travanj 2019. 12:51

renata.koscec

Da sad ne trazi tko je napisao, zaboravila pitati vezano uz kombinirani probir u petrovoj, kakv uzv imaju?

Običan 2d, isprintaju ti sliku. Čist OK po meni. Meni je doktor bio baš simpa, sve mi je objanio za nuhalni nabor, nos, veličinu bebe....

• Natalie
    19. Travanj 2019. 12:56

Cure svakako vam preporučam da si nabavite jastuk za dojenje, pogotovo za treće tromjesečje. Meni je bilo koma spavati a nije da sam imala ogroman trbuh, nikako se namjestiti. Ali kad sam uzela jastuk, pravo olakšanje. Moj je sa kuglicama ali i on je izgubio na čvrstoći sa vremenom. Nije šuškao, bar meni nije smetalo. :)

• renata.koscec
    19. Travanj 2019. 15:33

Natalie

renata.koscec

Običan 2d, isprintaju ti sliku. Čist OK po meni. Meni je doktor bio baš simpa, sve mi je objanio za nuhalni nabor, nos, veličinu bebe….

Super, hvala. Kad sam bila trudna s kceri, isla u vinogradsku, uzv je bio ok ali nisu slicicu davali

• anchybre
    19. Travanj 2019. 21:12

Uhh ne znam za vas, al mene ove promene raspolozenja ubijaju. Osecam se kao da sam luda. 😂 ceo dan se salila smejala, posle toga krv i noz sa buducim tatom, a zadnjih sat vremena proplakah i pojma nemam zasto...🙄

PatyDi
    19. Travanj 2019. 22:07

Da li se kojoj od vas dešava curenje krvi iz nosa? Čitala sam da je i to često moguće...
    E da, je li koja od vas vadila krv radi utvrđivanja afiniteta prema trombozi? Mene moja gin nije uputila na to, međutim, ima žena sa jako lošim iskustvima, tako da neki gin preporučuju i tu pretragu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.