Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    17. Travanj 2019. 10:34

anchybre, super vijest.. Ja kad sam bila s 4 tjedna ništa se nije ni videlo na ultrazvuku pa su mi vadili betu da vide jesam li trudna (a i šla sam tako rano jer sam imala cistitis gadan)... Uglavnom, sretno i želim ti školsku trudnoću!

• anchybre
    17. Travanj 2019. 10:46

fritula

Čestitke anchy, pokušajse opustiti do sljedećeg pregleda i uživaj u dobrim vijestima!

Hvala , nadam se da cu moci posto sam konstantno pod nekim teretom, a to moze samo da mi skodi. Postoji li nesto za smirenje da se sme piti? 😂😂😂

• anchybre
    17. Travanj 2019. 10:51

Mamika99

anchybre, super vijest.. Ja kad sam bila s 4 tjedna ništa se nije ni videlo na ultrazvuku pa su mi vadili betu da vide jesam li trudna (a i šla sam tako rano jer sam imala cistitis gadan)… Uglavnom, sretno i želim ti školsku trudnoću!

Hvalaa..pa u tome i jeste problem jer mislim da je doktor nesto opasno pogresio, jer mn samo od odnosa 4 nedelje, a od mens bi bilo 6 i drugo i da je 4 sto kazes ti nemoguce je da se vidi bilo sta. 🙄 Opasno razmisljam da odem negde privatno da vidim sta ce tamo da mi kazu jer mn tu nista nije jasno. Plus na onom papiru pise NALAZ UREDAN U DRUGOJ NEDELJI?! Covek je definitivni pobrkao loncice..

17. Travanj 2019. 11:00

Cure hvala svima... Osjecam se predivno cak mi ovaj pregled nije ni bio tako neugodan i bolan kao inace..vise nece biti vaginalnog uzv pa me to veseli. Jedino mi se nije svidjelo sto doktorica nije znala upaliti da cujemo srce.. Vidjela sam da kuca ljepo ali kaze novo uzv i nezna upaliti da cujemo srceko. Rekla je da abdomenalnom cemo cuti. Neznam ima li u osijeku mozda 3d uzv u bolnici da ne moram privatno ici.. Voljela bi otici za 4 tjedna da vidimo mozda sta ce biti decko ili cura.. Ja sam vam nekako promjenila misljenje sad kad sam vidjela bebu svejedno mi je sto ce biti jer je to mojeeeee malo cudooo i obozavam ga vec sada.. Nemogu docekat da se rodi hihi.. Neznam dal vidite na slici ali stavila je ruku kod usta mozda cak sisa palac... Dusa moja mala.. Moram se raspitat za uzv u os pa da vidim kakve su mi opcije. Moja doktorica nije uopce spominjala sljedeci uzv samo da dodjem na vaganje. 

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 11:02

Manich

Cureeee evooo nas sa pregledaaaaa.. Jakooooo sretnaaaa sve je u redu… Bebaaaaa je odlicno velicina taman za 12ti tjedan.. Bilaaa je jakooo veselaaa mahala nam je rukicama i nogicamaaaaa… Doktorica pokazala cak i prstice na rukici predivnoooooo… Konacno sam postala svjesna kakvo divno cudo nosim u stomaku.. ❤️❤️❤️❤️❤️

Prekrasno 😊

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 11:07

anchybre

Mamika99

anchybre, super vijest.. Ja kad sam bila s 4 tjedna ništa se nije ni videlo na ultrazvuku pa su mi vadili betu da vide jesam li trudna (a i šla sam tako rano jer sam imala cistitis gadan)… Uglavnom, sretno i želim ti školsku trudnoću!

Hvalaa..pa u tome i jeste problem jer mislim da je doktor nesto opasno pogresio, jer mn samo od odnosa 4 nedelje, a od mens bi bilo 6 i drugo i da je 4 sto kazes ti nemoguce je da se vidi bilo sta. 🙄 Opasno razmisljam da odem negde privatno da vidim sta ce tamo da mi kazu jer mn tu nista nije jasno. Plus na onom papiru pise NALAZ UREDAN U DRUGOJ NEDELJI?! Covek je definitivni pobrkao loncice..

Nesto je pobrkao, zatrazi drugo misljenje svakako. 

fritula
    17. Travanj 2019. 11:10

anchybre

fritula

Čestitke anchy, pokušajse opustiti do sljedećeg pregleda i uživaj u dobrim vijestima!

Hvala , nadam se da cu moci posto sam konstantno pod nekim teretom, a to moze samo da mi skodi. Postoji li nesto za smirenje da se sme piti? 😂😂😂

Ne znam baš koji se lijekovi mogu uzimati za opuštanje, najbolje nikakvi. Ja bih ti preporučila magnezij, on je više za opuštanje mišića.

• anchybre
    17. Travanj 2019. 11:20

Fritula - Hehe salila sam se malo, ne bih ja to pila svakako. Mozda sam dva - tri puta u zivotu popila to, nego tek rekoh jer stvarno sam pod stresom, jos me i doktor buni pa razmisljas o svemu. Magnezijum cu uzeti, hvala. 😊

Renata - Da, da moracu  jer stvarno nista se ne slaze, ni to sto je rekao, ni to sto je napisano. 🤔 

luce35
    17. Travanj 2019. 11:23

Evo i mene s pregleda, sve je super Bogu hvala, mase bebica i rukicama i nogicama a pred kraj se s obje rukice uhvatila za glavu 😍

• Mamika99
    17. Travanj 2019. 11:29

Aurora87

Curke, sretno na pregledima, cekamo lijepe vijesti!😊
    Manich, anchybre, drago mi je da je sve ok😊.
    Samy, trbuscic ti je presladak…😍
    Moj se vidi pomalo i bas sam si neobicna. A navecer mi bude duplo veci nego ujutro pa sam si smijesna😁.
    Sto se tice tih grcenja i bolova, ja stvarno nisam imala takvih grcenja, mozda zato sto vec dugo pijem magnezij a i kad sam imala menstruacije grcevi me nisu hvatali ranije nego tek kad krene krvarenje. Ali zato me povremeno boli kao rebro s lijeve strane, da je veca trudnoca u pitanju pomislila bih da je beba gurnula ruku ili nogu na to mjesto i zaglavila. I da, boli me u guzi pa se zna spustati prema dolje i to pogotovo kad se sagnem pa ustanem, onda me probode da jauknem jer se iznenadim. Ali nije svaki dan. Zadnjih dana me glava boli otkad progledam i to me bas zivcira…kao da me netko lupio sa straznje strane. Ali dobro, ne pridajem previse vaznosti svemu tome jer nista nije neizdrzivo ni stalno.

a zašto piješ magnezij? Ja sam u apoteci pitala za magnezij i rekli su mi da ga ima dovoljno za dnevnu dozu u vitaminima za trudnice i da ga uzimam jedino ako imam grčeve :/ Joj i mene glava boli zadnjih par dana, ne znam šta je to, možda od vremena? Baš je to gadno, a ne možeš ništa ni popiti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.