Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    17. Travanj 2019. 06:46

Jutro curke, sretno danas na kontrolama, javite, saljite slike, sve :)

17. Travanj 2019. 06:52

Jutrooo zenice eo ja pokusavam popit jutarnju kavicu (inace ovo je pokusaj broj dva jer sam nakon pranja zuba zbog kasljanja trcala povratit sva sreca pa ujutro nemam sta pa nije steta kad ne stignem do wc haaha) pa spremanje i na uzv... Sretno svima..  Javljam se cim obavim.. 😘😘😘

luce35
    17. Travanj 2019. 06:54

Jutro,
    evo jos jedna uzbudjena zbog danasnjeg pregleda 😀.

17. Travanj 2019. 07:18

Hvala 😊

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 07:29

Sretno curama koje danas imaju preglede :)

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 07:31

felicita28

Ja sam bas u nedjelju kupila trudnicke hlace u hmu i predobre su…toliko su udobne i toliko se dobro u njima osjecam. . da sam znala nosila bi ih i prije trudnoce hahaha

Ja imam od prosle trudnoce ali cu morati kupiti jos poneke za ljeto jer sam se dosta uprasila od prosle trudnoce. Bogme ih vec nosim jer mi je trbuh napuhnut pa me standardne hlace stiscu

fritula
    17. Travanj 2019. 08:02

I ja idem na pregled danas, jedva čekam!
    Sretno svima i pišite kako je prošlo.
    Inače me baš stisla viroza, boli me glava već treći dan.

jana35
    17. Travanj 2019. 08:02

Sretno svima danas na kontrolama, iscekujemo radosne vijesti! 
    U vezi trudničke robe, ja sam kupila sve rabljeno. 
    Ima na mojim krpicama dosta ponude od cura, to je sve noseno nekoliko mjeseci i ovo sto sam ja kupila izgleda kao novo. Hlače u H&m- u stoje oko 300 kn a ja sam za te novce kupila 1 trudničke crne hlače( h&m), 1 traperice plave ( h&m),1 hlače ( Lidl), 3 majce i 1 haljinu. 
    Da sam to sve kupovala novo, nebi mi bilo dosta 1000 kn a s obzirom da ću to nositi samo do ljeta nije mi imalo smisla. Bas sam naletjela na lijepe moderne stvari i ocuvane pa sam jako zadovoljna. 

PatyDi
    17. Travanj 2019. 08:12

Cure koje pijete Prenatal od Dietpharma, jel uzimate obje kapsule najednom ili odvojeno vitamine i onda nakon nekog vremena omegu?

Hm, nisam za rabljeno nikad bila, mislim na odjecu, ali s druge strane kao sto Jana kaze, nosit cu do ljeta i onda kasnije mi vise ne treba...a da zaradjuju na trudnickoj robi, to mi je jasno. Ima super stvari na ebayu, povoljnih, ali se bojim radi velicina...

I da, sretno na pregledima! Ja sam samo na vadjenju krvi :D

felicita28
    17. Travanj 2019. 08:19

Da, to se slazem...pretjeruju sa cijenama, a preko interneta je tesko uzeti jer ne znas kakvu ces velicinu dobiti...ja sam sebi radje uzela nove i to samo zato jer mi treba na posao radi postivanja nekog dress codea, al isto jos dva mjeseca ih nosim i to je to...poslije uzimam komplikacije i odmoooooor 😁😁😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.