Ja sam bas u nedjelju kupila trudnicke hlace u hmu i predobre su…toliko su udobne i toliko se dobro u njima osjecam. . da sam znala nosila bi ih i prije trudnoce hahaha
Kak im se krecu cijene?
Od 179 do 300, al ima stvarno dosta veliki izbor i puno modela...imaju i kratke hlace za ljeto cak...to sam uzela u city centar east u hmu...puno je lakse hodati svijeton kad te nista ne stisce...a meni su za posao bas trebale jer ne mogu u trenirci u firmu a poslije cu kad bude toplije prijeci na haljine...
Samy preslatki ti je trbuscic…… ♥️
Hvala curke ja cekam slikice vasih trbuscica.Ja volim da pokazujem svoj trbuscic.Volim biti trudna 😊
Dragi i ja planiramo neku zajednicku fotku sad sa 20 tjedana kad se i nadamo da cemo saznati spol, imam doma onu plocu sa slovima pa bi htjela tak neku fora sliku za uspomenu. A na forum cu vidjeti kad cu 😊
Jutro curke, ja opet ne mogu spavati ponekad me ovo ne spavanje izludiva, dns idem na kontrolu i jedva cekam da vidim svoju bebicu... Cure koje isto dns idu na kontrolu sretno vam. 😘
Jutro curke, sretno danas na kontrolama, javite, saljite slike, sve :)
Jutrooo zenice eo ja pokusavam popit jutarnju kavicu (inace ovo je pokusaj broj dva jer sam nakon pranja zuba zbog kasljanja trcala povratit sva sreca pa ujutro nemam sta pa nije steta kad ne stignem do wc haaha) pa spremanje i na uzv... Sretno svima.. Javljam se cim obavim.. 😘😘😘
Ja sam bas u nedjelju kupila trudnicke hlace u hmu i predobre su…toliko su udobne i toliko se dobro u njima osjecam. . da sam znala nosila bi ih i prije trudnoce hahaha
Ja imam od prosle trudnoce ali cu morati kupiti jos poneke za ljeto jer sam se dosta uprasila od prosle trudnoce. Bogme ih vec nosim jer mi je trbuh napuhnut pa me standardne hlace stiscu
I ja idem na pregled danas, jedva čekam!
Sretno svima i pišite kako je prošlo.
Inače me baš stisla viroza, boli me glava već treći dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji