Curke, jel radite kegelove vjezbe?
Ne, ali bi trebala pocet..nekak mi je neugodan cudan osjecaj kad to radim i nemrem se nikaka prisiliti...
Mamika, pijem ga mozda godinu dvije od prije trudnoce zbog probave i grceva u nogama. Neka preskocim dan ili dva i imam grceve u nogama, a probava mi je koma oduvijek. Da, a ta glavobolja je bas bzvz, glupo mi uzimat lupocet jer mislim da mi ne bi ni pomogao pa onda cijeli dan provedem lezeci i spavajuci ako uspijem jer nisam ni za sto.
Luce, kako slatko😍, ja bih se rastopila kad bih ju vidjela…preeeslatko❤. Nasa je prosli put trljala oko pa smo se zezali da sam ju probudila kockicom cokolade i da je jos pospana🙂
Probaj za glavobolju ovo: namazes obicnu svinjsku mast na blazinicu/blazinice, stavis na celo, ako imas traku za kosu, pricvrsti s time, ostavis nekoliko sati, najbolje preko noci i prodje. Tako ja lijecim sinuse. Dosta je da puhne vjetar, ako sam bez kape, pocnu boljeti. Vec sam ih dva puta u zadnjih dva tjedna tako rijesila.
Glava me boli iza, krece od vrata pa mi nema smisla stavljati na celo, ali ako me tako bude boljela, probat cu. Hvala😊
To ti je bol od vratne kralježnice. Borim se s tim godinama ,cak sam morala na terapije. Pomaze ti jedino masaza ili Normabel koji je za opustanje mišića.
Ja ga izbjegavam mada cak ginekolozi preporučuju, nemoze nista biti bebici. On opusti napete mišiće pa se i cirkulacija pokrene.
Ja obavezno radim vjezbe za vrat svaku večer i Koristim magnezij u spreju koji špricam po vratu i lopaticama svaku večer.
Mamika, pijem ga mozda godinu dvije od prije trudnoce zbog probave i grceva u nogama. Neka preskocim dan ili dva i imam grceve u nogama, a probava mi je koma oduvijek. Da, a ta glavobolja je bas bzvz, glupo mi uzimat lupocet jer mislim da mi ne bi ni pomogao pa onda cijeli dan provedem lezeci i spavajuci ako uspijem jer nisam ni za sto.
Luce, kako slatko😍, ja bih se rastopila kad bih ju vidjela…preeeslatko❤. Nasa je prosli put trljala oko pa smo se zezali da sam ju probudila kockicom cokolade i da je jos pospana🙂
Probaj za glavobolju ovo: namazes obicnu svinjsku mast na blazinicu/blazinice, stavis na celo, ako imas traku za kosu, pricvrsti s time, ostavis nekoliko sati, najbolje preko noci i prodje. Tako ja lijecim sinuse. Dosta je da puhne vjetar, ako sam bez kape, pocnu boljeti. Vec sam ih dva puta u zadnjih dva tjedna tako rijesila.
Glava me boli iza, krece od vrata pa mi nema smisla stavljati na celo, ali ako me tako bude boljela, probat cu. Hvala😊
Probaj staviti tamo gdje te boli. Sretno svakako 😊
Drage mame i lavice,
od početka trudnoće, a to mi je ujedno bio i prvi simptom trudnoće, imam stalno prisutne bolne grudi...Boli na dodir za poludjeti! To mi je inače glavni simptom svake menge bio, ali kad dobijem, odmah prestane. Zato kad sam ostala trudna, menge nema, a ja vidim da bolne grudi ostaju i dalje, odmah mi je bilo sumnjivo ;)
Uglavnom, znam da nema pravila i da je individualno, ali me zanimaju vaša iskustva s tim..tj, boli li to tako do kraja trudnoće?! Ja sam trenutno 20 tjedana + 4 dana, bol i dalje prisutna (ne mogu vjerovati da egzistiram s tim bolnim grudima već 5 mjeseci haha)...nekima to prestane nakon prvog tromjesečja, nekima ne....
Bebica zdrava i živahna, stalno hopsa po trbuhu, briga njega ;)
Ljubim vas sve <3
Mene isto bole, ne nosim grudnjak koliko me smeta, a leci na stomak nemoguce
I baš super da ste rekle za ove nalaze na e-građani. Ja budala svaki put hodam do doktorice da mi da nalaz, a inače privatno vodim trudnoću, mogla sam si već nekoliko puta olakšati, ali dobro, barem znam za ubuduće.
ne mogu naći gdje su cure pisale... gdje se to može skinuti nalaze na e-građani? ja se prijavljujem preko korisničkog imena i passworda i jedino što mi od opcija u kategoriji zdravlje daje je:
Zdravlje (5)
[ul]
[li][/li]
Realizirani recepti (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3)Zahtjev za izdavanje Europske kartice zdravstvenog osiguranja (EKZO)Pregled izabranog liječnikaPortal zdravlja (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3)Otvorene narudžbe (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3[/ul]
Ideš pod portal zdravlja i u izborniku imaš kategorije nalazi i laboratorij. Tu možeš skinuti dokument na mob/komp..
Curke da vam se javim, bila sam na kontroli sve je u redu s bebicom i odmah mi lakse sad mogu predahnuti 4 tj
Sortiraj odgovore
Najstariji