Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    17. Travanj 2019. 16:24

Hvala  Bogu, danaa samo lijepe vijesti.. neka su nase bebice sve dobro :)

PatyDi
    17. Travanj 2019. 16:42

PetiteFille

Drage mame i lavice,

od početka trudnoće, a to mi je ujedno bio i prvi simptom trudnoće, imam stalno prisutne bolne grudi…Boli na dodir za poludjeti! To mi je inače glavni simptom svake menge bio, ali kad dobijem, odmah prestane. Zato kad sam ostala trudna, menge nema, a ja vidim da bolne grudi ostaju i dalje, odmah mi je bilo sumnjivo ;)
    Uglavnom, znam da nema pravila i da je individualno, ali me zanimaju vaša iskustva s tim..tj, boli li to tako do kraja trudnoće?! Ja sam trenutno 20 tjedana + 4 dana, bol i dalje prisutna (ne mogu vjerovati da egzistiram s tim bolnim grudima već 5 mjeseci haha)…nekima to prestane nakon prvog tromjesečja, nekima ne….
    Bebica zdrava i živahna, stalno hopsa po trbuhu, briga njega ;)

Ljubim vas sve <3

Meni je bilo jako prva 3 mj i onda najednom ko da je preko noci prestalo. Sada su mi samo lagano bradavice osjetljive, a mozda me opet krajem trudnoce ceka to...

mc_zgb
    17. Travanj 2019. 17:02

bok curke, evo i mene s pregleda, sve je super, mjerama paše točno tjednu gdje i jesam, bebač raste  evo i slikice od danas 

luce35
    17. Travanj 2019. 17:11

Meni je jedva uspjela slikat koliko je beba bila zivahna, isto po mjerama se poklapa termin uzv i po zadnjoj M. Nuhalni nabor ok, i dala mi Novalac za piti kad dovrsim kutiju folacina

felicita28
    17. Travanj 2019. 17:13

mc_zgb

bok curke, evo i mene s pregleda, sve je super, mjerama paše točno tjednu gdje i jesam, bebač rasteevo i slikice od danas

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok...bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

17. Travanj 2019. 17:16

mc_zgb

bok curke, evo i mene s pregleda, sve je super, mjerama paše točno tjednu gdje i jesam, bebač rasteevo i slikice od danas

Prelipo 😍😍 men tako uopce ne uhvate sliku, drago mi je da je sve kako treba 😘😘

17. Travanj 2019. 17:17

luce35

Meni je jedva uspjela slikat koliko je beba bila zivahna, isto po mjerama se poklapa termin uzv i po zadnjoj M. Nuhalni nabor ok, i dala mi Novalac za piti kad dovrsim kutiju folacina

Meni vec drugi put mjeri pa mi ni nedaje slike al sam ju vidla pa mi manje bitno, bitno da je sve u redu 😘😘

mc_zgb
    17. Travanj 2019. 17:46

felicita28

mc_zgb

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok…bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

Hvalaaa  ma sreća velika čim znaš da je sve dobro s bebicom!

ayla

mc_zgb

Bebica je skupila nogice i nije danas bila toliko aktivna, vjerojatno se uspavala, jer je i rukicu preko glave držala (možda i palac sisala - to na mamu), pa nije ni pokušala gledati spol. Ali to mi je manje bitno pored svega da čuješ da je sve dobro s bebicom. 

17. Travanj 2019. 18:08

mc_zgb

felicita28

mc_zgb

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok…bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

Hvalaaama sreća velika čim znaš da je sve dobro s bebicom!

ayla

mc_zgb

Ja idem kod privatnika, ne znam kakve uređaje imaju inače u domu zdravlja, znam da kad su mi u vinogradskoj gledali, da je isto nekako slabiji aparat bio, ali bitno da oni vide da je sve u redu i mi da škicnemo

Bebica je skupila nogice i nije danas bila toliko aktivna, vjerojatno se uspavala, jer je i rukicu preko glave držala (možda i palac sisala - to na mamu), pa nije ni pokušala gledati spol. Ali to mi je manje bitno pored svega da čuješ da je sve dobro s bebicom.

Imaju novi i supp je, bit ce da nije upalio da ja vidim kako bi ja htjela jer imaju 3d, ma da najbitnije da je sve dobro 😊😊

PatyDi
    17. Travanj 2019. 18:10

Curke, sve je to divno i krasno i ja bih isto sa cijelim svijetom podijelila sliku s uzv i kad se beba rodi i svašta nešto i lijepo mi je vidjeti vaše, ali čim stavite sliku na net, pa makar to bila i ova stranica, znate da je bilo tko može skinuti i koristiti. Sad sigurno pitanje, zašto bi netko to radio - vjerujem da ima bolesnih umova i zato ću ja pokušati svoje maleno zaštiti koliko je to u mojoj mogućnosti i dečko se slaže da nema slika po fb ili nekim stranicama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.