Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    17. Travanj 2019. 17:11

Meni je jedva uspjela slikat koliko je beba bila zivahna, isto po mjerama se poklapa termin uzv i po zadnjoj M. Nuhalni nabor ok, i dala mi Novalac za piti kad dovrsim kutiju folacina

felicita28
    17. Travanj 2019. 17:13

mc_zgb

bok curke, evo i mene s pregleda, sve je super, mjerama paše točno tjednu gdje i jesam, bebač rasteevo i slikice od danas

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok...bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

17. Travanj 2019. 17:16

mc_zgb

bok curke, evo i mene s pregleda, sve je super, mjerama paše točno tjednu gdje i jesam, bebač rasteevo i slikice od danas

Prelipo 😍😍 men tako uopce ne uhvate sliku, drago mi je da je sve kako treba 😘😘

17. Travanj 2019. 17:17

luce35

Meni je jedva uspjela slikat koliko je beba bila zivahna, isto po mjerama se poklapa termin uzv i po zadnjoj M. Nuhalni nabor ok, i dala mi Novalac za piti kad dovrsim kutiju folacina

Meni vec drugi put mjeri pa mi ni nedaje slike al sam ju vidla pa mi manje bitno, bitno da je sve u redu 😘😘

mc_zgb
    17. Travanj 2019. 17:46

felicita28

mc_zgb

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok…bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

Hvalaaa  ma sreća velika čim znaš da je sve dobro s bebicom!

ayla

mc_zgb

Bebica je skupila nogice i nije danas bila toliko aktivna, vjerojatno se uspavala, jer je i rukicu preko glave držala (možda i palac sisala - to na mamu), pa nije ni pokušala gledati spol. Ali to mi je manje bitno pored svega da čuješ da je sve dobro s bebicom. 

17. Travanj 2019. 18:08

mc_zgb

felicita28

mc_zgb

Preslatka ti je bebica :) drago mi je da je sve ok…bogme vas je dns hrpa bila na pregledu

Hvalaaama sreća velika čim znaš da je sve dobro s bebicom!

ayla

mc_zgb

Ja idem kod privatnika, ne znam kakve uređaje imaju inače u domu zdravlja, znam da kad su mi u vinogradskoj gledali, da je isto nekako slabiji aparat bio, ali bitno da oni vide da je sve u redu i mi da škicnemo

Bebica je skupila nogice i nije danas bila toliko aktivna, vjerojatno se uspavala, jer je i rukicu preko glave držala (možda i palac sisala - to na mamu), pa nije ni pokušala gledati spol. Ali to mi je manje bitno pored svega da čuješ da je sve dobro s bebicom.

Imaju novi i supp je, bit ce da nije upalio da ja vidim kako bi ja htjela jer imaju 3d, ma da najbitnije da je sve dobro 😊😊

PatyDi
    17. Travanj 2019. 18:10

Curke, sve je to divno i krasno i ja bih isto sa cijelim svijetom podijelila sliku s uzv i kad se beba rodi i svašta nešto i lijepo mi je vidjeti vaše, ali čim stavite sliku na net, pa makar to bila i ova stranica, znate da je bilo tko može skinuti i koristiti. Sad sigurno pitanje, zašto bi netko to radio - vjerujem da ima bolesnih umova i zato ću ja pokušati svoje maleno zaštiti koliko je to u mojoj mogućnosti i dečko se slaže da nema slika po fb ili nekim stranicama. 

17. Travanj 2019. 18:59

luce35

Evo i mene s pregleda, sve je super Bogu hvala, mase bebica i rukicama i nogicama a pred kraj se s obje rukice uhvatila za glavu 😍

Awww preslatkoooo mogu zamisliti posto je i moja bila nestasnaa.. 

17. Travanj 2019. 19:08

Drage moje imam pitanjce .. Stalan pritisak u mjehuru imam i stalnooo me tjera piskiti ali kad odem vecinom to bude jakoo malo i onako nikako da krenem piskiti.. . Pocinje mi sliciti kao pocetak upale mjehura jel moguce to ili je to od maternice kako stisce mjehur? I dali trudnice smiju piti uvin h caj posto je meni on super za mjehur.. Ako ne taj caj mozete preporucit neki drugi.. Pila bih svakako malo vise cajeka jer me izgleda i neka lagana prehlada hvata kisem dva dana vec.. 

fritula
    17. Travanj 2019. 19:10

Evo i mene s pregleda, sve je u redu s bebom.
    Bila je jako živahna i ovaj put ko i na uzv za probir.
    Dr kaze da je njena procjena da je cura i nadam se da je u pravu.
    Ali ipak nije sve idealno dr me stavila na dijetu jer mi je malo viši šecer, 5.6. I u prvoj sam trudnoći imala malomalo pov šecer ali je oggt pokazao da nije dijabetes.
    Još je rano za oggt sad pa ću samo pazit što jedem za sad (a glaaadna sam stalno).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.