Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    17. Travanj 2019. 08:02

Sretno svima danas na kontrolama, iscekujemo radosne vijesti! 
    U vezi trudničke robe, ja sam kupila sve rabljeno. 
    Ima na mojim krpicama dosta ponude od cura, to je sve noseno nekoliko mjeseci i ovo sto sam ja kupila izgleda kao novo. Hlače u H&m- u stoje oko 300 kn a ja sam za te novce kupila 1 trudničke crne hlače( h&m), 1 traperice plave ( h&m),1 hlače ( Lidl), 3 majce i 1 haljinu. 
    Da sam to sve kupovala novo, nebi mi bilo dosta 1000 kn a s obzirom da ću to nositi samo do ljeta nije mi imalo smisla. Bas sam naletjela na lijepe moderne stvari i ocuvane pa sam jako zadovoljna. 

PatyDi
    17. Travanj 2019. 08:12

Cure koje pijete Prenatal od Dietpharma, jel uzimate obje kapsule najednom ili odvojeno vitamine i onda nakon nekog vremena omegu?

Hm, nisam za rabljeno nikad bila, mislim na odjecu, ali s druge strane kao sto Jana kaze, nosit cu do ljeta i onda kasnije mi vise ne treba...a da zaradjuju na trudnickoj robi, to mi je jasno. Ima super stvari na ebayu, povoljnih, ali se bojim radi velicina...

I da, sretno na pregledima! Ja sam samo na vadjenju krvi :D

felicita28
    17. Travanj 2019. 08:19

Da, to se slazem...pretjeruju sa cijenama, a preko interneta je tesko uzeti jer ne znas kakvu ces velicinu dobiti...ja sam sebi radje uzela nove i to samo zato jer mi treba na posao radi postivanja nekog dress codea, al isto jos dva mjeseca ih nosim i to je to...poslije uzimam komplikacije i odmoooooor 😁😁😁😁

17. Travanj 2019. 08:23

Cureeee evooo nas sa pregledaaaaa.. Jakooooo sretnaaaa sve je u redu... Bebaaaaa je odlicno velicina taman za 12ti tjedan.. Bilaaa je jakooo veselaaa mahala nam je rukicama i nogicamaaaaa... Doktorica pokazala cak i prstice na rukici predivnoooooo... Konacno sam postala svjesna kakvo divno cudo nosim u stomaku.. ❤️❤️❤️❤️❤️

Evo moje bebice
    Evo moje bebice
    17. Travanj 2019. 08:45

Manich bas mi je drago da je sve u redu 😍😍  samo neka tako nastavi 😊😊

17. Travanj 2019. 09:00

ayla

Manich bas mi je drago da je sve u redu 😍😍 samo neka tako nastavi 😊😊

Hvala ti.. I meniiii je.. Ma bit ce sve okej moraaa... Bubica mala kako je ljepo mahala mamici svojoj

jana35
    17. Travanj 2019. 09:02

Manich, super!!!! Bas mi je drago! 
    Nisam ni ja nikad kupovala rabljenu odjeću ali sad mi je zbilja bezveze kupovati nove, ionak sam doma a ove rabljene i izgledaju ko nove. Iz H&m - a su, zena ih je nosila 3 mj . Jedne su crne a druge plave. Onak ravni uski kroj i jako su udobne. Odusevljena sam!
    Narucila sam si jos neke s Ali expresa i neke ljetne haljinice. Tamo nije skupo a ionako sam doma i trebat će mi dosta haljina za po doma. 
    A prije ljeta ću si kupit u H&m- u neke svečanije stvari za van, trudnički badić, imamo i jednu svadbu u 7. Mj pa ću morati svejedno u šoping ! 
    Ali dobro, barem smo zimske jakne i kapute sad maknuli, jos da i to moramo kupovati ajmeeee. 

felicita28
    17. Travanj 2019. 09:10

Manich to su super vijesti, najbitnije da je bebica dobro :) ajmo dalje cure sljedeca nek se isto javi s dobrim vijestima ❤❤

mc_zgb
    17. Travanj 2019. 09:12

jana35

Sretno svima danas na kontrolama, iscekujemo radosne vijesti!
    U vezi trudničke robe, ja sam kupila sve rabljeno.
    Ima na mojim krpicama dosta ponude od cura, to je sve noseno nekoliko mjeseci i ovo sto sam ja kupila izgleda kao novo. Hlače u H&m- u stoje oko 300 kn a ja sam za te novce kupila 1 trudničke crne hlače( h&m), 1 traperice plave ( h&m),1 hlače ( Lidl), 3 majce i 1 haljinu.
    Da sam to sve kupovala novo, nebi mi bilo dosta 1000 kn a s obzirom da ću to nositi samo do ljeta nije mi imalo smisla. Bas sam naletjela na lijepe moderne stvari i ocuvane pa sam jako zadovoljna.

Ajme bravo, nisam se uopće sjetila tamo pogledati. Ja sam si kupila jedne trudničke hlače u h&m i ne znam jesam li ja jedina, ali mene ona guma gore toliko smeta i nekako steže, da ja u tome ne mogu biti duže od par sati, tako da na posao nosim haljine, koje onda vrtim u krug  I fali mi nosit hlače. Imam neke robe od šogorica što su mi proslijedile, al opet su mi velike većina stvari.

Manich baš je lijepo čuti i vidjeti da je sve u redu. Velika sreća je vidjeti to čudo maleno. 

Frajla
    17. Travanj 2019. 09:30

Cure sretno na pregledima danas
    Manich bas mi je drago da je sve ok.
    Moj pregked je pomaknut s 18.4. na 23.4 🙄
    Sto se trudnicke robe tice, ja sam svoju bas iznosala zadnji put jer sam rano pocela nositi. Kako sam bila napuhnuta sve me stiskalo, mislim da sam i prije napunjenih 12 tjedana uskocila u te hlace. Sada cu moci iskoristiti samo tajice od donjih djelova, sve ostalo je rastegnuto. Imam cak i zimsku jaknu, dobro ce mi doci pred kraj.
    Osim nabrojanih trgovina trudnicke robe ima jos u c&a, ali samo online i na asosu (ja se tamo nisam bas usrecila, ali mnogima odgovara). Stvarno nas pljackaju, a kako planiram raditi do kraja moram izgledati kolimo toliko pristojno.
    Ovo sto pisete za grcenje maternice, stezanje i sl - u trunoci je svasta normalno, sve se rasteze, organi se premjestaju, ali opet, svakako spomenite to na pregledu, mozda gin procjeni da u nekom slucaju nije ok, onda se dobiju tabletice za opusta je misica, nesto tipa smazmex ili nekad normabeli.
    I za voznju bicikla je netko pisao, svakako treba pripaziti jer se u trudnoci pomice teziste i tijelo se treba naviknuti odrzavati ravnotezu u tom novim uvjetima kad je veca masa u trbuhu. Nije isto kao kad se netko udeblja, jer se u tom slucaju tezina vise rasporedi po tijelu.
    Isto i kod vjezbanja treba pripaziti jer se u trudnoci izlucuju hormoni koji vec na pocetku pocnu "omeksavati" zglobove da se kod poroda moze rastegnuti sve sto treba, pa lakse dode do ozljeda tipa da izleti koljeno ili skocni zglob. Svakako treba izbjegavati skakanje i slicne aktivnosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.