Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2019. 18:59

luce35

Evo i mene s pregleda, sve je super Bogu hvala, mase bebica i rukicama i nogicama a pred kraj se s obje rukice uhvatila za glavu 😍

Awww preslatkoooo mogu zamisliti posto je i moja bila nestasnaa.. 

17. Travanj 2019. 19:08

Drage moje imam pitanjce .. Stalan pritisak u mjehuru imam i stalnooo me tjera piskiti ali kad odem vecinom to bude jakoo malo i onako nikako da krenem piskiti.. . Pocinje mi sliciti kao pocetak upale mjehura jel moguce to ili je to od maternice kako stisce mjehur? I dali trudnice smiju piti uvin h caj posto je meni on super za mjehur.. Ako ne taj caj mozete preporucit neki drugi.. Pila bih svakako malo vise cajeka jer me izgleda i neka lagana prehlada hvata kisem dva dana vec.. 

fritula
    17. Travanj 2019. 19:10

Evo i mene s pregleda, sve je u redu s bebom.
    Bila je jako živahna i ovaj put ko i na uzv za probir.
    Dr kaze da je njena procjena da je cura i nadam se da je u pravu.
    Ali ipak nije sve idealno dr me stavila na dijetu jer mi je malo viši šecer, 5.6. I u prvoj sam trudnoći imala malomalo pov šecer ali je oggt pokazao da nije dijabetes.
    Još je rano za oggt sad pa ću samo pazit što jedem za sad (a glaaadna sam stalno).

Frajla
    17. Travanj 2019. 19:39

Manich mozes si uzeti suhe brusnice, prelijes ih vrucom vodom i ostavis malo, pa dobijes caj. I onda jos njih mozes pojesti 😉

17. Travanj 2019. 19:43

Manich

Drage moje imam pitanjce .. Stalan pritisak u mjehuru imam i stalnooo me tjera piskiti ali kad odem vecinom to bude jakoo malo i onako nikako da krenem piskiti.. . Pocinje mi sliciti kao pocetak upale mjehura jel moguce to ili je to od maternice kako stisce mjehur? I dali trudnice smiju piti uvin h caj posto je meni on super za mjehur.. Ako ne taj caj mozete preporucit neki drugi.. Pila bih svakako malo vise cajeka jer me izgleda i neka lagana prehlada hvata kisem dva dana vec..

Ja sam pila uvin caja prije 2mj doktor mi rekao da smijem, da svi pišu kao da se ne smije da se kao ograde i mislim da je u pravu i rekao mi je da to ionako mi popjemo i izmoktimo da nema doticaja s bebom

felicita28
    17. Travanj 2019. 19:55

Manich

Ja sam imala takav osjecaj i to mi je bilo cudno i otisla sam na svoju ruku napraviti urinikulturu kad ono iznenadenje , pokupila escherihiju ne znam ni sama gdje ni kako...isto bi me tjeralo na wc stalno ali bi malo popiskila tj. e onoliko koliko sam mislila jer sam imala osjecaj da je mjehur prepun...

Angelina
    17. Travanj 2019. 19:56

baMAMA

Angelina

I baš super da ste rekle za ove nalaze na e-građani. Ja budala svaki put hodam do doktorice da mi da nalaz, a inače privatno vodim trudnoću, mogla sam si već nekoliko puta olakšati, ali dobro, barem znam za ubuduće.

ne mogu naći gdje su cure pisale… gdje se to može skinuti nalaze na e-građani? ja se prijavljujem preko korisničkog imena i passworda i jedino što mi od opcija u kategoriji zdravlje daje je:

Zdravlje(5)
    [ul]
    [li][/li]
    Realizirani recepti (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3)Zahtjev za izdavanje Europske kartice zdravstvenog osiguranja (EKZO)Pregled izabranog liječnikaPortal zdravlja (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3)Otvorene narudžbe (prijava vjerodajnicom minimalno razine 3[/ul]

Sad nisam na kompu da ti mogu lijepo objasniti korak po korak, ali probaj sto god u rubrici zdravstvo pa ces naici, ima sigurno. Jedino sad nisam sigurna, ali mislim da treba vjerodajnica razine 3, a ako imas samo korisnicko ime i lozinku to je razina 2

luce35
    17. Travanj 2019. 20:40

Manich ja sam u prvoj trudnoci valjda 15 puta dnevno mokrila po par kapi i mozda 2 puta normalno. Nalazi urina i urinokultura bili uredni, pritiskalo je mjehur pa je normalno. Nekom to bude u 1 tromjesecju, a nekom tek kasnije, meni zasad ok, vidjet cemo dokad 😀. Za uvin caj sam i ja cula nije dobar u trudnoci al sto cure kazu, brusnice nece odmoci. Imas i 100% sok od brusnice bez dodanog secera pa mozes i to

PatyDi
    17. Travanj 2019. 20:43

Najbolje je caj od lista brusnice, bolji je od same brusnice. Mislim, ne po okusu ;)

luce35
    17. Travanj 2019. 20:58

Jel neka od vas pila Novalac prenatal, danas mi je njih preporucila, kaze bolje su od Twinlab Prenatala koji sam pila u prvoj trudnoci. E sad, imam problematican zeludac pa me zanima jesu teske za piti? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.