Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    17. Travanj 2019. 11:30

luce35

Evo i mene s pregleda, sve je super Bogu hvala, mase bebica i rukicama i nogicama a pred kraj se s obje rukice uhvatila za glav

Baš divno! 

felicita28
    17. Travanj 2019. 11:55

luce35

Evo i mene s pregleda, sve je super Bogu hvala, mase bebica i rukicama i nogicama a pred kraj se s obje rukice uhvatila za glavu 😍

Prekrasno, hvala Bogu :) bas lijepo

• Mamika99
    17. Travanj 2019. 12:14

Aurora87

Mamika, pijem ga mozda godinu dvije od prije trudnoce zbog probave i grceva u nogama. Neka preskocim dan ili dva i imam grceve u nogama, a probava mi je koma oduvijek. Da, a ta glavobolja je bas bzvz, glupo mi uzimat lupocet jer mislim da mi ne bi ni pomogao pa onda cijeli dan provedem lezeci i spavajuci ako uspijem jer nisam ni za sto.
    Luce, kako slatko😍, ja bih se rastopila kad bih ju vidjela…preeeslatko❤. Nasa je prosli put trljala oko pa smo se zezali da sam ju probudila kockicom cokolade i da je jos pospana🙂

Aha, to je od ranije... Ja inače nemam nikako problema s probavom, ali od početka ove trudnoće (da li zbog antibiotika koje sam pila na početku ili zbog same trudnoće) imam problema s probavom, nije jako strašno, ali nije ni ugodno... a grčeve u nogama sam imala u prošloj trudnoći ajme, baš gadne... inače nema problema s tim kad sam "u normalnom stanju". Baš to, lupocet mi ni inače ne pomaže baš kod glavobolja pa šta ću ga bezveze onda piti kad znam da nema vajde :) Inače, sad kad si spomenula probleme s probavom, a spomenula si i bolove u stražnjici koji te štrecnu ponekad, jesi možda razmišljala da bi mogli biti hemeroidi ili neki početak? Meni je to znalo biti isto prije nekih mesec dana, ti neki bolovi povremeni, ali prošlo samo od sebe i sad se ne sećam kad me zadnji put tako štrecnulo.. Verujem onda da je i to zapravo normalno ;)

Angelina
    17. Travanj 2019. 12:46

Bravo za sve lijepe preglede, sad se malo opustite
    Što se tiče onih "grčeva" maternice, ja sam shvatila da su to bile BH kontrakcije. Prvo sam to odmah isključila jer sam mislila da je prerano, a onda sam se išla raspitati kod stručnih osoba i da, stvarno to je to i normalno je da se počne javljati oko polovice trudnoće. A pomalo mi je i drago, počinjem se osjećati trudnom 
    I baš super da ste rekle za ove nalaze na e-građani. Ja budala svaki put hodam do doktorice da mi da nalaz, a inače privatno vodim trudnoću, mogla sam si već nekoliko puta olakšati, ali dobro, barem znam za ubuduće.

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 13:01

Aurora87

Mamika, pijem ga mozda godinu dvije od prije trudnoce zbog probave i grceva u nogama. Neka preskocim dan ili dva i imam grceve u nogama, a probava mi je koma oduvijek. Da, a ta glavobolja je bas bzvz, glupo mi uzimat lupocet jer mislim da mi ne bi ni pomogao pa onda cijeli dan provedem lezeci i spavajuci ako uspijem jer nisam ni za sto.
    Luce, kako slatko😍, ja bih se rastopila kad bih ju vidjela…preeeslatko❤. Nasa je prosli put trljala oko pa smo se zezali da sam ju probudila kockicom cokolade i da je jos pospana🙂

Probaj za glavobolju ovo: namazes obicnu svinjsku mast na blazinicu/blazinice, stavis na celo, ako imas traku za kosu, pricvrsti s time, ostavis nekoliko sati, najbolje preko noci i prodje. Tako ja lijecim sinuse. Dosta je da puhne vjetar, ako sam bez kape, pocnu boljeti. Vec sam ih dva puta u zadnjih dva tjedna tako rijesila.

• renata.koscec
    17. Travanj 2019. 13:06

Cure iz Zg, jel radila koja nedavno kombinirani probir, u petrovoj ili vinogradskoj (sv.duh ili merkur eventualno) ? Prosli put sam radila u vinogradskoj a sad mi je rekla sestra od ginica da navodno traze da dr ispuni neki formular, koji moj ginic ni nema u ordinaciji, pa neka odem u petrovu. Petrovu inace ne volim, sto sam cula svasta lose, a sto mi se i samoj zamjerilo, kad sam imala spontani, nazovem za kiretazu i kazem kaj je bilo a kokos me pita " da, i kaj bi ja sad htjela?" . Rekla sam nista, hvala i spustila slusalicu.
    Trebam ga napraviti tamo iza 06.05. pa do tada imam vremena odluciti gdje cu.

PatyDi
    17. Travanj 2019. 13:12

Ajmeee predobro je to kad vidis bebu kako se rita i mase u trbuhu...ja sam svoju vidjela prije cca mj dana i jos moram toliko cekati da je opet vidim...a slika od Manich je super, kod mene se samo glavica vidi jer je ostatak bio stalno u pokretu :) 

Julie
    17. Travanj 2019. 13:14

renata.koscec

Cure iz Zg, jel radila koja nedavno kombinirani probir, u petrovoj ili vinogradskoj (sv.duh ili merkur eventualno) ? Prosli put sam radila u vinogradskoj a sad mi je rekla sestra od ginica da navodno traze da dr ispuni neki formular, koji moj ginic ni nema u ordinaciji, pa neka odem u petrovu. Petrovu inace ne volim, sto sam cula svasta lose, a sto mi se i samoj zamjerilo, kad sam imala spontani, nazovem za kiretazu i kazem kaj je bilo a kokos me pita " da, i kaj bi ja sad htjela?" . Rekla sam nista, hvala i spustila slusalicu.

Ja sam radila prije mjesec i pol na Merkuru jer tamo i vodim trudnocu. Kak sam dosla na uzv u 12. tjednu nakon pregleda me doktor pitao zelim li raditi kombinirani i ja sam rekla da zelim, covjek odmah napisao uputnica i poslao me u podrum gdje je laboratorij, tam mi izvadili krv i dosao mi nalaz mailom nakon par dana jer je zenska uzela bolovanje inace ti dode sutradan. 

felicita28
    17. Travanj 2019. 13:28

renata.koscec

Ja sam bila u vinogradskoj, nalaz dobijes isti dan na mail adresu..prvo sam radila ultrazvuk, poslije toga na vadenje krvi. Kad dodes u vinogradsku oni ti daju formular koji ispunis prije pregleda i predas to njima i to je sve sto ti treba od papira. To je neki obicni formular di upijes mjesece trudnoce, pregled krvi i te neke stvari

• Mamika99
    17. Travanj 2019. 13:50

renata.koscec

Aurora87

Probaj za glavobolju ovo: namazes obicnu svinjsku mast na blazinicu/blazinice, stavis na celo, ako imas traku za kosu, pricvrsti s time, ostavis nekoliko sati, najbolje preko noci i prodje. Tako ja lijecim sinuse. Dosta je da puhne vjetar, ako sam bez kape, pocnu boljeti. Vec sam ih dva puta u zadnjih dva tjedna tako rijesila.

Vau, hvala za ovo, nisam to nikad čula, baš ću probati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.