@DijMar tako je meni, do jucer su mi svi govorili kako se uopce nista ne kuzi, a danas nakon pregleda kad sam otisla do mame prvo sta mi je rekla je bilo kako mi je odjednom trbuscic iskocio 😁
Koliko ti je? Ja sam 17 tj, ali imam nekih zaliha na trbuhu, da bebi ne bude hladno pa s bebom raste i to
Pozdrav cure,
jel ima neka od vas problem s grčevima maternice?
Meni se čini da ja povremeno imam, sad nisam neko vreme, ali noćas sam spavala na leđima i kad sam se probudila osetila sam onako neku veliku kvrgu dole u stomaku, dosta tvrdo je bilo i sad ceo dan me kao nešto steže… Ne znam da li da uzmem magnezij ili? Imam onaj neki u prahu što se samo sipa u usta direktno
Ja sam bas imala na umu slican upit. Od 15og tj na dalje osjecam povremene grceve u maternici i u trtici, ali nema pravila kad se to javlja, zna proci do 10ak dana, a evo sad su prosla 2, no uvijek to prodje do iduceg dana…ali to si vjerojatno beba radi mjesta. Da me bas boli jako i vise dana, isla bih kog gin, ali posto nije jako smatram da je to normalno.
Mene zna s desne strane boljeti, nije kao grc vec onako kao da mi neki zivac pritisce. Isto zna boljeti koji dan pa par dana ne. Kad se preforsiram, kao danas recimo, pocne boljeti
Treba odmarati popodne! Moja gin ima uvijek isti odgovor...
Danas sam malo vozila bicikl, ali nije mi bas bilo ugodno i k tome kod nas sve uzbrdo nizbrdo, a bas mi fali voznja...
@DijMar 16 tj, a mislim da mi je to dosta kak kazu voda ili napuhanost
Ne znam zasto ne mogu citirati
To kazu za prvo tromj, al ja sam oko 16 tj pocela primjecivat d.dio trbuha kad lezim na ledjima...i danas sam se mjerila, 2 cm u trbuhu i 3 cm u sisama u zadnja 2 tj i pomalo me zuljaju tajice hehe
Ja sam bas u nedjelju kupila trudnicke hlace u hmu i predobre su...toliko su udobne i toliko se dobro u njima osjecam. . da sam znala nosila bi ih i prije trudnoce hahaha
Nema veceras cura kojima je sutra uzv, muke po depilaciji u tijeku, ha? 🤣🤣🤣
Eeee upravo usporedjujem slike trbuha od prije 2 mj i danas i ostala sam u soku koliko mi je narastao, a razlika je samo 2 kg...takav sam imala prije 5 god i 16 kg vise...
Da, s tim "grčevima" ni kod mene nema pravila, sad ih baš dugo nije bilo, a danas čitav dan -.- spomenut ću na pregledu koji je za 9 dana, nije za sad bilo jako problematično , ali onako je nezgodno i neobično ... Ne boli nego više steže i nekad kao da malo ostanem na kratko brz zraka, jedva primjetno, ali ne znam kako da objasnim tu "nelagodu". Ostalo je sve ok i normalno, osim bolnih grudi, drugih simptoma ni nemam.
Nisam ni ja znala da se može sa 17 tjedana tako videti, baš fino izgleda 😊 prava trudnica
Ja sam bas u nedjelju kupila trudnicke hlace u hmu i predobre su…toliko su udobne i toliko se dobro u njima osjecam. . da sam znala nosila bi ih i prije trudnoce hahaha
Kak im se krecu cijene?
Nema veceras cura kojima je sutra uzv, muke po depilaciji u tijeku, ha? 🤣🤣🤣
Hahhahahah joooj bomeee ja sam se namucila danas sa depilacijom. I evo opet veceras dadiljam al neznam zasto me sve nesto probada dolje onako kao osjecaj tezine u donjem djelu stomaka neznam od cega to sada odjednom.. Danas se nisam bas naprezala a od jutra me tak boli i evo sada vec jace nego jutros. Nije jako ali dovoljno da je neobicno i da smeta.
Sortiraj odgovore
Najstariji