Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Travanj 2019. 13:03
    Cure jel neka imala ovakav nalaz? Panikaaa me uhvatilaaa
    Cure jel neka imala ovakav nalaz? Panikaaa me uhvatilaaa
  • anchybre
    16. Travanj 2019. 13:05

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, malac raste, sad je 1,95 cm, a kaze da me ovo krvarenje atalno ne mora brinuti, to je jos od hematoma i moze se cijediti do 12-13 tt. Napokon dijagnoza nadzor nad normalnom trudnocom pa mogu malo odahnuti 😊.

Hvalaa Bogu kad je sve u redu.. Odlicnoo 😊
    Ja sam danas ponovila betu, 13.04 je bila 864, danas je 1534.. Jel se meni cini ili ovo se sad i nije bas dupliralo dosta za 72h, s obzirom da se prva od 191-2 popela na 864..? 😒

Angelina
    16. Travanj 2019. 13:41

Pozdrav drage trudnice 🤗
    Nisam dugo nista tipkala, ali citam vas cijelo vrijeme. Novima zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu, i bravo za sve super preglede 😊
    Vidjela sam da ste pisale o kilama, ja sam do sad dobila izmedu 5 i 6kg. Zderem sve sta stignem, uopce ne pazim na debljanje i bas me briga. Bitno mi je samo da je secer ok, a za debljinu i sad i nakon trudnoce mi je skroz svejedno, treba uzivati 😉
    Sto se tice ovih vitamina, ja pijem Novalac od pocetka i na tome cu i ostati. Nalazi su mi bolji nego prije trudnoce, beba napreduje, ja se dobro osjecam i ne mislim se natrpavati tabletama dok god to ne budem morala (nadam se nikad😁). 
    Da, bila sam i na sajmu ovaj vikend (i to ne jednom nego dvaput jer sam prvi put zaboravila novcanik sa svim karticama i novcima koje smo namjenili za bebu - trudnicka pamet, mozak mi je u zadnje vrijeme u totalnoj blokadi po pitanju svega 🙈). Kupili smo kolica i jos neke sitnice, ali najbitnije mi je bilo da rijesimo ta kolica da uspijemo to otplatiti ili barem dio dok stigne malena. 

Sad svaki dan iscekujem te pokrete u busi 😁 nikako se docekati.. ako sam i osjetila, nisam imala pojma tako da za sada mislim da ne. Kakvo je stanje kod vas? Jel se micu bebe/kad ste pocele osjecati micanje? 

Nadam se da nesto fino kuhate i uzivate u lijepom danu 🤗😘

• renata.koscec
    16. Travanj 2019. 13:43

anchybre

renata.koscec

Evo mene s pregleda, sve je ok, malac raste, sad je 1,95 cm, a kaze da me ovo krvarenje atalno ne mora brinuti, to je jos od hematoma i moze se cijediti do 12-13 tt. Napokon dijagnoza nadzor nad normalnom trudnocom pa mogu malo odahnuti 😊.

Hvalaa Bogu kad je sve u redu.. Odlicnoo 😊
    Ja sam danas ponovila betu, 13.04 je bila 864, danas je 1534.. Jel se meni cini ili ovo se sad i nije bas dupliralo dosta za 72h, s obzirom da se prva od 191-2 popela na 864..? 😒

Nikad nisam vadila betu, ali koliko sam citala, ne mora biti bas tocno duplo, to su i onako samo okvirne vrijednosti.

• renata.koscec
    16. Travanj 2019. 13:45

Angelina

Pozdrav drage trudnice 🤗
    Nisam dugo nista tipkala, ali citam vas cijelo vrijeme. Novima zelim dobrodoslicu i urednu trudnocu, i bravo za sve super preglede 😊
    Vidjela sam da ste pisale o kilama, ja sam do sad dobila izmedu 5 i 6kg. Zderem sve sta stignem, uopce ne pazim na debljanje i bas me briga. Bitno mi je samo da je secer ok, a za debljinu i sad i nakon trudnoce mi je skroz svejedno, treba uzivati 😉
    Sto se tice ovih vitamina, ja pijem Novalac od pocetka i na tome cu i ostati. Nalazi su mi bolji nego prije trudnoce, beba napreduje, ja se dobro osjecam i ne mislim se natrpavati tabletama dok god to ne budem morala (nadam se nikad😁).
    Da, bila sam i na sajmu ovaj vikend (i to ne jednom nego dvaput jer sam prvi put zaboravila novcanik sa svim karticama i novcima koje smo namjenili za bebu - trudnicka pamet, mozak mi je u zadnje vrijeme u totalnoj blokadi po pitanju svega 🙈). Kupili smo kolica i jos neke sitnice, ali najbitnije mi je bilo da rijesimo ta kolica da uspijemo to otplatiti ili barem dio dok stigne malena.

Sad svaki dan iscekujem te pokrete u busi 😁 nikako se docekati.. ako sam i osjetila, nisam imala pojma tako da za sada mislim da ne. Kakvo je stanje kod vas? Jel se micu bebe/kad ste pocele osjecati micanje?

U prvoj trudnoci pocela.sam osjecati leptirice u 14 tt. Danas mi prica jedna trudnica, dok smo cekale pregled, da je sa 12 tt pocela osjecati prve baloncice u trbuhu

Angelina
    16. Travanj 2019. 13:46

Manich, nekada u proslosti (prije vise od godinu dana) si bila zarazena. Preboljela si i trenutno nemas infekciju, uzivaj 😊

Angelina
    16. Travanj 2019. 13:48

renata.koscec

Angelina

Pozdrav drage trudnice 🤗

U prvoj trudnoci pocela.sam osjecati leptirice u 14 tt. Danas mi prica jedna trudnica, dok smo cekale pregled, da je sa 12 tt pocela osjecati prve baloncice u trbuhu

Jaoo, tako rano, super 😊 meni je posteljica sprijeda tako da znam da je i zbog toga tesko osjetiti, ali ono, ne mogu se docekati 😊

16. Travanj 2019. 14:08

Angelina

Manich, nekada u proslosti (prije vise od godinu dana) si bila zarazena. Preboljela si i trenutno nemas infekciju, uzivaj 😊

Joooj super.. Jel to znaci da se sada nemogu zaraziti.. 

16. Travanj 2019. 14:14

Manich

Angelina

Znam samo da kazu da je bolje imat preboljenu toxu nego da se zarazis tokom trudnoce moze bit opasna za bebu,a ovako i da je dobijes vec ti je tijelo imuno na to,normalno svejedno pripazit koliko se moze

Angelina
    16. Travanj 2019. 14:24

Manich

Angelina

Znaci da imas stvorena protutijela na toksoplazmozu i da bi tvoje tijelo u kontaktu sa uzrocnikom odreagiralo odbacivanjem istog. Ta protutijela se mogu tijekom zivota i promijeniti, ali to je rijetkost, kao i kod vodenih kozica i sl., tako da budi sada bez brige, ali naravno, ne moras bas dozvoljavati macama da te doslovno lizu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.