Manich, nekada u proslosti (prije vise od godinu dana) si bila zarazena. Preboljela si i trenutno nemas infekciju, uzivaj 😊
Joooj super.. Jel to znaci da se sada nemogu zaraziti..
Manich, nekada u proslosti (prije vise od godinu dana) si bila zarazena. Preboljela si i trenutno nemas infekciju, uzivaj 😊
Znam samo da kazu da je bolje imat preboljenu toxu nego da se zarazis tokom trudnoce moze bit opasna za bebu,a ovako i da je dobijes vec ti je tijelo imuno na to,normalno svejedno pripazit koliko se moze
Znaci da imas stvorena protutijela na toksoplazmozu i da bi tvoje tijelo u kontaktu sa uzrocnikom odreagiralo odbacivanjem istog. Ta protutijela se mogu tijekom zivota i promijeniti, ali to je rijetkost, kao i kod vodenih kozica i sl., tako da budi sada bez brige, ali naravno, ne moras bas dozvoljavati macama da te doslovno lizu
Pozdrav cure,
jel ima neka od vas problem s grčevima maternice?
Meni se čini da ja povremeno imam, sad nisam neko vreme, ali noćas sam spavala na leđima i kad sam se probudila osetila sam onako neku veliku kvrgu dole u stomaku, dosta tvrdo je bilo i sad ceo dan me kao nešto steže... Ne znam da li da uzmem magnezij ili? Imam onaj neki u prahu što se samo sipa u usta direktno
Evo mene s pregleda, sve je ok, malac raste, sad je 1,95 cm, a kaze da me ovo krvarenje atalno ne mora brinuti, to je jos od hematoma i moze se cijediti do 12-13 tt. Napokon dijagnoza nadzor nad normalnom trudnocom pa mogu malo odahnuti 😊.
Super, sad se napokon opusti i uzivaj 😍
Pozdrav cure,
Meni se čini da ja povremeno imam, sad nisam neko vreme, ali noćas sam spavala na leđima i kad sam se probudila osetila sam onako neku veliku kvrgu dole u stomaku, dosta tvrdo je bilo i sad ceo dan me kao nešto steže… Ne znam da li da uzmem magnezij ili? Imam onaj neki u prahu što se samo sipa u usta direktno
Isto i kod mene.. tocno tako sam i ja osjetila mozda 2-3 puta "kvrgu", ali nisam nista uzimala.. nije mi to predstavljalo neki problem, ali ako se moze sprijeciti super
ja bih samo da vas pozdravim.Od silnih obaveza nemam kad uci na forum
Pozdrav cure,
Meni se čini da ja povremeno imam, sad nisam neko vreme, ali noćas sam spavala na leđima i kad sam se probudila osetila sam onako neku veliku kvrgu dole u stomaku, dosta tvrdo je bilo i sad ceo dan me kao nešto steže… Ne znam da li da uzmem magnezij ili? Imam onaj neki u prahu što se samo sipa u usta direktno
Ja sam bas imala na umu slican upit. Od 15og tj na dalje osjecam povremene grceve u maternici i u trtici, ali nema pravila kad se to javlja, zna proci do 10ak dana, a evo sad su prosla 2, no uvijek to prodje do iduceg dana...ali to si vjerojatno beba radi mjesta. Da me bas boli jako i vise dana, isla bih kog gin, ali posto nije jako smatram da je to normalno.
ja bih samo da vas pozdravim.Od silnih obaveza nemam kad uci na forum
U 18.si tj i vec se toliko vidi? Wow!
Sortiraj odgovore
Najstariji