Pa da u pravu ste, kad god me neko to pita ko pusi ja kazem ja sam prestala malo pre nego sto sam i saznala i sad me vuce ponekad da zapalim ali mi je uvek u glavi da ne nastetim ovom malom bicu. I jako me nervira kad mi neko kaze ma daj , ta i ta je pusila 3 pakle pa je dete zivo i zdravo..nismo sve iste, ne mora da znaci da ako se nekom nista nije desilo, nece ni tebi. Eh da zaboravila sam neko je pitao za cene nekih vitamina i cuda u Srbiji ( jos nista ne pijem i nije mi receno pa se ne razumem) ako vas zanima bilo sta u vezi cena ja mogu da vam se raspitam posto zivim u Srbiji. 😊❤
Ja sam bila aktivni pusac 10 godina i prestala sam 11.2. Ove godine kad sam saznala da sam trudna. Imam srece sto me miris cigarete uopce ne privlaciy cak mi i smrdi i uopce mi ne fali cigara. Nadam se da ce tako ostat i poslije trudnoce. Prije toga sam pokusavala par puta prestajati ali bi se brzo vratila staroj ovisnosti…sad se pitam sta mi je to trebalo ;)
To je za svaku pohvalu..ja sam pusila 5-6 god, nije nesto mnogo al nije ni malo. Al svaka cast zenama koje su pusile 10 i vise godina i istog momenta prestale kad su saznale da su u drugom stanju. Samo jak karakter, i volja. 👏
Ja sam pušila 14 godina i kad sam saznala da sam trudna istog trena prestala , dode mi želja sad nakon što mi je u početku smetala ali ne dam se ...
Nema goreg nego vidjeti trudnicu ili majku s djetetom koja pusi...meni nece biti uopce problem kad nam dodju gosti da ih zamolim nek puse vani, bas me briga koliko hladno bilo! Trenutno di zivimo, mama od decka pusi i meni je to grozno...samo prodjem kroz dnevni i vec sva smrdim...od malena sam bila u kuci di se nije pusilo, a kad sam dosla od prijateljice ciji tata je pusio, mama bi mi uvijek rekla da smrdim ko pepeljara i tocno znam na sto je mislila jer kad bi mi u grupu doslo dijete di se u kuci pusilo, stvarno imas osjecaj ko da grlis pepeljaru...
Ni muz ni ja ne pusimo, nikad nismo a kad dodju gosti, ko treba, pusi na balkonu.
Zato je susjed ispod mene cifut samo takav i kad mi se taj njegov smrad zavuce u stan, kad je otvoreno, poludim, ne mozes to izluftati.
Pa da u pravu ste, kad god me neko to pita ko pusi ja kazem ja sam prestala malo pre nego sto sam i saznala i sad me vuce ponekad da zapalim ali mi je uvek u glavi da ne nastetim ovom malom bicu. I jako me nervira kad mi neko kaze ma daj , ta i ta je pusila 3 pakle pa je dete zivo i zdravo..nismo sve iste, ne mora da znaci da ako se nekom nista nije desilo, nece ni tebi. Eh da zaboravila sam neko je pitao za cene nekih vitamina i cuda u Srbiji ( jos nista ne pijem i nije mi receno pa se ne razumem) ako vas zanima bilo sta u vezi cena ja mogu da vam se raspitam posto zivim u Srbiji. 😊❤
Odlicno draga ja cu te imati na brzom biranju 😘 cesto idem preko u ljekarnu u Bezdan i bas mi je jedna teta super dobra tamo sto radi. Ako slucajno ides pored ljekarne hajde pitaj za te vitamine kojih imaju i kolike su cijene da znam koje da idem kupiti.
Ni muz ni ja ne pusimo, nikad nismo a kad dodju gosti, ko treba, pusi na balkonu.
Zato je susjed ispod mene cifut samo takav i kad mi se taj njegov smrad zavuce u stan, kad je otvoreno, poludim, ne mozes to izluftati.
Znam kako je to..moji su ipak dopustali da gosti kod nas doma puse i fakat nismo mogli par dana provjetrit...
Ja sam pusila od prvog srednje ono jedna kutija dnevno ..ali nisam bila jedna od onih koja nije mogla ostaviti ja sam si to uzela vise ko glupu nezdravu naviku i tako je ostalo.. Mogla sam biti par dana bez cigara a mogla sam zapalit dvije jednu za drugom. I kad sam saznala da sam trudna ostavila sam ih.. Ne odjednom naravno jer sam u pocetku bila jakooo pod stresom i samo me cigara mogla smiriti ali cim su pocele mucnine tamo u 7 tjednu tad su mi se zgadile i sad me ne trazi vise. Cak mi ljudi smrde hhahah i u kaficu mi bude bljak zbog dima.. Moja kolegica trudna i eto pusi kaze njoj se ne gadi tak da jbg svako ima svoje misljenje.. Ja osobno ne krivim nikoga svatko zna svoje sta zeli i sta moze...
Odlicno draga ja cu te imati na brzom biranju 😘 cesto idem preko u ljekarnu u Bezdan i bas mi je jedna teta super dobra tamo sto radi. Ako slucajno ides pored ljekarne hajde pitaj za te vitamine kojih imaju i kolike su cijene da znam koje da idem kupiti.
Hocu nije mi problem samo napisi za koje tacno posto kazem iskreno ja sam za to glupa jos uvek mi nista nije receno da pijem. Sad sve zavisi od apoteke do apoteke, ja uvek sve kupujem u apoteku Moc prirode, vikendom imaju 20% na sve sto se kupuje.. 😘
Hocu nije mi problem samo napisi za koje tacno posto kazem iskreno ja sam za to glupa jos uvek mi nista nije receno da pijem. Sad sve zavisi od apoteke do apoteke, ja uvek sve kupujem u apoteku Moc prirode, vikendom imaju 20% na sve sto se kupuje.. 😘
Odlicno... Vidjet cu u srijedu sto ce mi reci doktorica za vitamine pa javim onda..
Sortiraj odgovore
Najstariji