Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jana35
    15. Travanj 2019. 12:30

Drage moje! Presretna sam, evo me s pregleda, izgleda da nam stize djevojčica 😍 toliko se micala da ju morao loviti s uzv da ju izmjeri. 
    Počela sam osjećati leptiriće prije 2-3 dana i mogu vam reći da je neopisiv osjećaj!!! 

PatyDi
    15. Travanj 2019. 12:46

Blago vama...ja moram do iduceg uzv cekat jos neka 3 tj, a bila sam prije 3 tj...moram zvati privatnicu jel ima mjesta prije jer sam jako nestrpljiva...i zanima me spol i sve :) 
    Inace kod nas u zadnje vrijeme prevladavaju decki :) U zadnjih god dana, od 9 mama i trudnica koje znam, 7 od njih ima ili nosi deckica :) Istrijani rade decke 

Julie
    15. Travanj 2019. 14:57

jana35

Drage moje! Presretna sam, evo me s pregleda, izgleda da nam stize djevojčica 😍 toliko se micala da ju morao loviti s uzv da ju izmjeri.
    Počela sam osjećati leptiriće prije 2-3 dana i mogu vam reći da je neopisiv osjećaj!!!

Cestitam na djevojčici 😍 ja idući tjedan idem na uzv i bit ću u 20. tjednu pa se nadam saznati spol 🥰🥰🥰🥰 s time da nisam sigurna dal sam počela osjećati bebicu. Zar moram ležati na leđima ili? Cure često pišu da u toj pozi osjećaju na početku.

felicita28
    15. Travanj 2019. 14:58

jana35

Prekrasno...cestitam na curici...bas me zanima hoce ove jesenske bebe donijeti vise curica ili deckiju :)

• renata.koscec
    15. Travanj 2019. 15:08

Ja imam sutra pregled. Drzite mi fige da bude sve ok. Inace i dalje imam svakodnevna krvarenja pa uglavnom idem s grcem u zelucu sutra na pregled.

felicita28
    15. Travanj 2019. 15:32

Sretno sutra :)

• anchybre
    15. Travanj 2019. 15:34

Pridruzujem se cestitkama i ja! I zwlim vam svima da sve bude u najboljem redu. Nego buduce mame pusite li u trudnoci? Ja sam ostavila cigare pre mesec dana, kao da sam znala.. i danas me uhvatila neka kriza al' ne dam se. Kad nisam do sad, necu ni sad. Moja drugarica i kuma pre pusila po paklu, sad u trudnoci ne gasi. I vicem je zbog toga barem da smanji malo, al ne vredi😦😦

Frajla
    15. Travanj 2019. 15:42

anchybre

Pridruzujem se cestitkama i ja! I zwlim vam svima da sve bude u najboljem redu. Nego buduce mame pusite li u trudnoci? Ja sam ostavila cigare pre mesec dana, kao da sam znala.. i danas me uhvatila neka kriza al' ne dam se. Kad nisam do sad, necu ni sad. Moja drugarica i kuma pre pusila po paklu, sad u trudnoci ne gasi. I vicem je zbog toga barem da smanji malo, al ne vredi😦😦

Nikad nisam pusila, pa ne mogu odgovoriti na to. Opcenito izbjegavam zapusena mjesta, sad je lakse jer je toplije, pa smo vise vani. I moram primjetiti da se kod nas bas dosta dize svijest o stetnosti, cesto me ljudi i vani pitaju jel mi smeta da zapale. Mislim, nisam sad neka paranoicna, naravno da mi ne smeta vani, nitko nece puhati direkt u mene.

15. Travanj 2019. 15:45

anchybre

Meni su se zgadile u pocetku a sad mi dode da zapalim al se nedam tako da ti bolje ne prepustiti se tome i trpiti kao i ja i s ponosom poslje da nisi zapalila usprkos zelji.. 

felicita28
    15. Travanj 2019. 15:46

Ja sam bila aktivni pusac 10 godina i prestala sam 11.2. Ove godine kad sam saznala da sam trudna. Imam srece sto me miris cigarete uopce ne privlaciy cak mi i smrdi i uopce mi ne fali cigara. Nadam se da ce tako ostat i poslije trudnoce. Prije toga sam pokusavala par puta prestajati ali bi se brzo vratila staroj ovisnosti...sad se pitam sta mi je to trebalo ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.