Samy identican stomak sam imala u prvoj trudnoci, nigdje grama nisam dobila, sve otislo u stomak. Babe prognozuse bi ko iz topa rekle da je musko, al ja nisam sklona gatanju 🤣🤣
Samy identican stomak sam imala u prvoj trudnoci, nigdje grama nisam dobila, sve otislo u stomak. Babe prognozuse bi ko iz topa rekle da je musko, al ja nisam sklona gatanju 🤣🤣
Moj stomak u 1 trudnoci nije bio ovakav,sad mi je otislo i u stranu..Sa prvim su mi govorili po stomaku da je musko sto i jeste bilo.
Sad cu da slusami sta ce babe da pricaju :D s tim da je doktor rekao da misli da je curica.
Ajme vidi busice, bogme se vidi :) bas slatko...ja nemam skoro opce trbuh, ni ne pozna se bas da sam trudna...
samy baš predivan trbuh jooj lijepo je curke da je svima sve dobro i da ultrazvuci prošli super
ima nas puno koje imamo sutra, pa će sutra biti nadam se još puno puno lijepih vijesti
Samy preslatki ti je trbuscic…… ♥️
Hvala curke ja cekam slikice vasih trbuscica.Ja volim da pokazujem svoj trbuscic.Volim biti trudna 😊
Bokic cure, bila sam na pregledu danas i sve je odlicno, bebica se super razvija, i doktor je rekao da misli da je curica ali da cemo na anomaly scanu moci sa sigurnoscu rec
I mene sad to jako zanima kak on to misli 😁
I ja jedva cekam da ga mogu pokazivati :)
Pocelo je po malo i imam osjecaj da ce samo na jednom biti full vidljiv...uskoro cu morati u shoping po neke hlace trudnicke, ali sva sreca pa dolazi toplije vrijeme i jos malo pa smo u haljinicama
@DijMar tako je meni, do jucer su mi svi govorili kako se uopce nista ne kuzi, a danas nakon pregleda kad sam otisla do mame prvo sta mi je rekla je bilo kako mi je odjednom trbuscic iskocio 😁
Pozdrav cure,
jel ima neka od vas problem s grčevima maternice?
Meni se čini da ja povremeno imam, sad nisam neko vreme, ali noćas sam spavala na leđima i kad sam se probudila osetila sam onako neku veliku kvrgu dole u stomaku, dosta tvrdo je bilo i sad ceo dan me kao nešto steže… Ne znam da li da uzmem magnezij ili? Imam onaj neki u prahu što se samo sipa u usta direktno
Ja sam bas imala na umu slican upit. Od 15og tj na dalje osjecam povremene grceve u maternici i u trtici, ali nema pravila kad se to javlja, zna proci do 10ak dana, a evo sad su prosla 2, no uvijek to prodje do iduceg dana…ali to si vjerojatno beba radi mjesta. Da me bas boli jako i vise dana, isla bih kog gin, ali posto nije jako smatram da je to normalno.
Mene zna s desne strane boljeti, nije kao grc vec onako kao da mi neki zivac pritisce. Isto zna boljeti koji dan pa par dana ne. Kad se preforsiram, kao danas recimo, pocne boljeti
Sortiraj odgovore
Najstariji