Jutro cure, koliko ja znam omega je vazna ali su i vazni neki drugi vitamini za rast i razvoj bebe, zato je bolje mozda uzeti neke tablete koje sadrze sve vitamine u sebi (jod,cink,zeljezo,kalcij,magnezij ..)…ja pijem elebaby od elevita. Dobre su mi, jedino sto sam primjetila da mi je mokraca neke zelenije boje, sad ne znam jer moguce da to bude od velike koncentracija vitamina u organizmu ili zbog escherihije koju sam pokupila…jer ima jos koji takava slucaj?
Zna biti, mislim da je od B vitamina, ako se dobro sjecam da mi je teta u ljekarni jednom spomenula.
Ja pijem od elevita pronatal jer regulira tlak u trudnoci, sto mi je bitno, jer imam sklonost visokom i u prvoj trudnoci su me hospitalizirali tjedan dana prije termina zbog tlaka
Znaš koji sastojak regulira tlak? Cijelu proslu trudnocu sam pila Aspirin zbog tlaka i sada je rekao da ce mi ga isto vjerojatno dati. Pa da proucim smije li se to dvoje kombinirati
Mene su ostavili 2 tjedan prije termina u bolnici, htjeli su inducirati, ali ih je moj bebi zeznio i rodio se za vikend 😝
Jutro cure, koliko ja znam omega je vazna ali su i vazni neki drugi vitamini za rast i razvoj bebe, zato je bolje mozda uzeti neke tablete koje sadrze sve vitamine u sebi (jod,cink,zeljezo,kalcij,magnezij ..)…ja pijem elebaby od elevita. Dobre su mi, jedino sto sam primjetila da mi je mokraca neke zelenije boje, sad ne znam jer moguce da to bude od velike koncentracija vitamina u organizmu ili zbog escherihije koju sam pokupila…jer ima jos koji takava slucaj?
Ja isto pijem to, ali mi je urin normalne svijetlozute boje...
cure jedno pitanje moja mama je ovo narucila ima dvije ovakve kutije ona to pije uz neke multivitamine..e sad mene zanima jel je to ta omega sto mi moramo uzimat u trudnoći? Svakako bi ponjela bocicu kod doktorice da ona pogleda inace je ovo jako skupo mama takve dvije i multivitamine platila oko 800 kn pa sam bas gledala ovu omegu da vidim jel je to to sto mi pijemo. Ako je super mi je jer nemoram kupiti.
Mora biti omega namjenjena bas trudnicama. Ja pijem od natural weltha omega 3 natal
Koliko na dan uzimas? Pise da se 2 trebaju. Ili je dosta jedna?
cure jedno pitanje moja mama je ovo narucila ima dvije ovakve kutije ona to pije uz neke multivitamine..e sad mene zanima jel je to ta omega sto mi moramo uzimat u trudnoći? Svakako bi ponjela bocicu kod doktorice da ona pogleda inace je ovo jako skupo mama takve dvije i multivitamine platila oko 800 kn pa sam bas gledala ovu omegu da vidim jel je to to sto mi pijemo. Ako je super mi je jer nemoram kupiti.
Mora biti omega namjenjena bas trudnicama. Ja pijem od natural weltha omega 3 natal
Na ovome pise da idu dvije na dan.. Ne pijem ja jos nista od toga. Pitat cu doktoricu sto se tice tih vitamina ovdje koliko vidim ima sve ono sto inace ima u tabletama omega koje piju i trudnice dodatno uz vitamine u kojima nema omege. Zato cu pitati doktoricu jer ako je ovo okej onda samo kupim jos dodatne vitamine i ustedila sam nesto kunica.
Zna biti, mislim da je od B vitamina, ako se dobro sjecam da mi je teta u ljekarni jednom spomenula.
Ja pijem od elevita pronatal jer regulira tlak u trudnoci, sto mi je bitno, jer imam sklonost visokom i u prvoj trudnoci su me hospitalizirali tjedan dana prije termina zbog tlaka
Znaš koji sastojak regulira tlak? Cijelu proslu trudnocu sam pila Aspirin zbog tlaka i sada je rekao da ce mi ga isto vjerojatno dati. Pa da proucim smije li se to dvoje kombinirati
Mene su ostavili 2 tjedan prije termina u bolnici, htjeli su inducirati, ali ih je moj bebi zeznio i rodio se za vikend 😝
Ne znam koji, za to mi je rekla mi je frendica, koja je oboje djece rodila ranije zbog preenklampsije a njoj je to ssavjetovao dr. na Sv. Duhu. Mislim da mi je prosla trudnoca i zavrsila spontanim jer mi je tlak divljao (uslijed stresa) a dobila samo normabel. U ovoj od pocetka pijem pronatal (sadrzi i folnu) i tlak mi je ok, cak nizi bude
U principu jednu, iako pise dvije
Ja sam uzimala u drugom tromjesecju po 1, a u trecem po 2. U zadnjem tromjesecju se najvise razvija mozak zivcani sustav i ocna pozadina
Urin ti bude malo tamniji od velike količine svih B vitamina i A. A ako se pije od svega po malo kao prenatal, elevit…mislim da ne bi trebala biti tamnija prije da ti je to od bakterije u urinu, od EC urin ima drugačiji miris više intenzivniji.
Ja danas počinjem raditi nakon 3.5mjeseca🙄🙄🙄
Ma lako moguce da je onda te bestije escherihije...vec sam pri kraju s antibiotikom, popila sam i d manozu i cini mi se da je jos uvijek prisutna iako idem urinokulturu raditi za 2 tjedna tek
Ja pijem Almagea prenatal omega 3+. Doktorica mi je naglasila da uzmem prenatal sa omegom nakon 12tog tjedna. U prošloj sam trudnoći pila prenatal natural wealth, tada sam vodila trudnoću privatno i doktorica mi ništa nije spominjala što mi je najbolje piti od tih dodataka.
Sortiraj odgovore
Najstariji