Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Travanj 2019. 09:44

luce35

Jutro cure 😀
    Manichmislim da se radilo o Prenatalu od Twinlaba, 60 kapsula kod nas dodje oko 140 kn, to je doza za 2 mjeseca, a 120 kapsula 260 kn, neznam koja je cijena preko granice

Ej hvala ti.. Ma nista budem ja isla preko pa cu vidjeti sta imaju i sta preporucuju.. Radi tamo teta koja nas vec pozna i jako je ljubazna pa ce vjerovatno rado pomoci. 

15. Travanj 2019. 09:47

Aurora87

Jutro curke!
    Napokon svanulo sunce i eto meni glavobolje, a jedva sam ga cekala.
    Manich, ja sam ti spominjala te vitamine, kupila sam Solgarove ali i dodatno omegu jer ih u njima nema. Sad, ne znam kakvih imaju od ljekarne do ljekarne, ali u Bogojevu ima i drugih samo ih ja nisam zapamtila jer sam obe odlucila kupiti. Ako se dobro sjecam, mislim da su bili oko 170 kn, 120 tableta.
    Na zadnjem pregledu sam bas pitala gin mora li biti bas ta omega za trudnice i gin mi rekao da ne mora, da je to kao da jedem glavu ribe umjesto repa i obrnuto a to je sve riba. Bitno da uzimam dodatno omegu. E sad…sta ja znam…ja sam kupila neku tamo koju sam nasla i nema napomene da je bas za trudnice, tamo takve nije ni bilo jer sam pitala.
    Inace, ja sam dobila 3 kg, ali mi to malo i varira. Pretprosle subote sam bila na +1, prije toga na +2 i evo neki dan +3. Otkako sam ono povracala nedavno, imam neke faze kad mi se apsolutno sve gadi i jedva prezivim dan jer ne mogu nista jesti i onda mi samo slatko ide. Trenutno ne mogu jesti uopce kruh, a i meso mogu rijetko koji dan.

Evo zapisujem draga i bas cu pitati za ove cini mi se super cijena. Hvalaaaa vam puno bas ste zlatne... Odoh sada odraditi nekw sitnice u grad i nazad kuci na spremanje kuce hahahah nekako kad sam malo pod stresom volim ugasit mozak i pospremati tako cu i danas... Ps nemoguuu docekat srijedu i uzv... 

15. Travanj 2019. 09:50

Aurora87

Dijmar, ja magnezij pijem navecer da mi do jutra proradi probava. Jesi sigurna da moras od njega mokriti? Mozda ti to zbog trudnoce…
    E, da, da se pohvalim…😊mislim da sam jucer osjetila bebu dok sam lezala na leđima. Osjecaj je bio kao da se dolje nesto događa, miče, a probava nije bila sigurno.

Joooj kakooo slatkoooo ja jedva cekam doci u taj period kad bi mogla vec osjetiti bebu ali sve si mislim s obzirom kako sam inace bucka da necu uspjeti tako rano osjetiti bebu.. 

mc_zgb
    15. Travanj 2019. 09:54

DijMar

Ahaaa ja skuzila da ti uzimas to…imam jos za par dana pa razmisljam dal to ili nes drugo…toliko je toga i toliko savjeta i razmisljanja od strane drugih trudnica i mama da se covjek pogubi…neke cak ni ne uzimaju nikakve dodatke osim kaj se trude jesti zdravo…

Meni je ginekologica isto rekla da ja odlučim hoću li uzimati te dodatke ili ne, jer da si beba u principu uzme koliko njoj treba i da njoj nikad neće falit, jer je "nametnik"  koji se prvenstveno brine o sebi  a onda se u principu ti dodaci uzimaju radi nas samih.. ja svejedno planiram uzeti barem neke vitamine, jer mi dosta često zna imunitet pasti, pa eto, da spriječimo to, budem nešto uzela  taman u srijedu idemo na ultrazvuk i jedva čekam da vidimo bebicuuu  a usput pitam onda što bi preporučila da pijem

Netko je spominjao magnezij, ja ga isto navečer popijem, kad legnem u krevet i kad znam da sam gotova s jelom za dan, tako da mi odradi za probavu što treba. I onda se nažlempam vode i naravno da moram za sat vremena piškiti  Al sam se već navikla.

PatyDi
    15. Travanj 2019. 10:30

Meni je probava i bez magnezija odlična, čak i uz željezo koje još dodatno pijem 
    Razmišljala sam da si smanjim dozu, sad pijem po jednu na večer šumeću 375 ili da probam tokom popodneva uzimat pa da vidim jel stvar u njemu ili radi trudnoće što se mokrenja tiče. 
    Manich - ja sam isto bucka i eto, tek kojih tj dana tek osjećam malo trbuh, ali samo kad legnem na leđa i trudim se osjetiti bebu, ali još ne ide heh sutra smo 17 tt pa se nadam do kraja ovog mjeseca da će se i meni javiti moje maleno 

Frajla
    15. Travanj 2019. 10:32

Ja sam magnezij uvjek pila ujutro
    Uzimala sam neki sto se topi u vodi, pa onda kao sok uz kavu popijem
    Navecer bi uzela jedino ako bi me poceli grcevi hvatati

felicita28
    15. Travanj 2019. 10:32

Aurora87

Dijmar, ja magnezij pijem navecer da mi do jutra proradi probava. Jesi sigurna da moras od njega mokriti? Mozda ti to zbog trudnoce…
    E, da, da se pohvalim…😊mislim da sam jucer osjetila bebu dok sam lezala na leđima. Osjecaj je bio kao da se dolje nesto događa, miče, a probava nije bila sigurno.

Juteo curke...Ajme super, bas lijepo :) i ja jedva cekam to...danas je prekrasan dan, ja na poslu al bogme jedva cekam prestat raditi...odbrojavam dane, ne da mi se vise nikako

fairy_
    15. Travanj 2019. 10:59

Pozdrav cure, nisam bas aktivna kao prije jer sam se preselila na more tako da istrazujem nas novi kraj 😊 Nadam se da ste mi sve ok, ako ima novih trudnica dobrodosle! Aurora bas mi je drago da si pocela osjecati bebu ❤

15. Travanj 2019. 11:06

Jutro curke,ja magnezij uzmem kada se sjetim i kad imam grceve onda par dana da i poslje ne..i ja jedva cekam srijedu da odem na kontrolu nisam vec 4 tj bila i jedva cekam da vidim bebicu i mislim muza povesti sa sobom.. 😊

luce35
    15. Travanj 2019. 12:30

Ohoo u srijedu nas hrpa ima uzv 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.