Te sumece od 15ak kn su po meni cisto bacanje novaca. Ja sam od sinoc popila dosta caja, 3 limuna i par zlicica meda, puno mi je bolje danas pa cu se i dalje drzati prirodnog. Uzela sam mentol bombone pa necu zasad posezati za nicim dodatnim. Jos cu malo grgljati grlo kaduljom i bit ce to super
Caoos. Ja sam sada iz bolnice, uspanicila sam se jer su pocela ledja da me bole katastrofa nisam mogla da se savijem i nisam mogla da cekam do sutra. 😯 Uglavnom mesak je u materici, minijaturan ali tu je, beta odlicno duplirana. Kaze trudnoca je jako mala, od prilike 3 nedelje jer je kasno doslo do oplodnje, i za svaki slucaj jos jednom da odradim betu u utorak. Nadam se da ce biti OK sve. 😊 Ljubim vas sve. 😘
Pozdrav drage !!! Nadam se da uzivate u ovoj kišnoj nedelji! Ja imam sutra redovni pregled. Sutra smo točno 18 tt. Raditi će mi detaljni uzv ( tako mi je rekao prosli put). Nadam se da čemo saznati spol, mada mi je svejedno, vise me zanima dali bebica dobro napreduje i dali je sve ok.
Danas je cvjetna nedelja, idealan dan za molitvu za sve bebice na nebu, na zemlji, isto tako i za ove nese male u bušicama!! Ugodnu i blagoslovljenu nedelju zelim vam svimaaa 😘😘😘😘😘
Pozdrav drage !!! Nadam se da uzivate u ovoj kišnoj nedelji! Ja imam sutra redovni pregled. Sutra smo točno 18 tt. Raditi će mi detaljni uzv ( tako mi je rekao prosli put). Nadam se da čemo saznati spol, mada mi je svejedno, vise me zanima dali bebica dobro napreduje i dali je sve ok.
Danas je cvjetna nedelja, idealan dan za molitvu za sve bebice na nebu, na zemlji, isto tako i za ove nese male u bušicama!! Ugodnu i blagoslovljenu nedelju zelim vam svimaaa 😘😘😘😘😘
Takodjee!! 😘😘😘😘
Što se tiče vitamina C najiskoristiviji oblik ti je Natrijev askorbat kojeg možeš bez straha piti, 1 gram se otopi u malo vode, ima blago kiselkasti okus i popije se bez problema. Ne trebate se bojati da ćete unijeti previše vitamina, višak se ispiški ;) Ja sam danas 17+1, trbuh se lagano zaokružuje, a za sada sam na +2,5 kg. Nadam se ne dobiti još mnogo, ali biti će šta bude :)
E cure najvise vitamina C vam ima sipurak ili sipak i najbolje je napraviti solju domaceg caja, staviti kasiku dzema od sipurka i nikakve sumece ne trebaju 😊
Planirate li piti folnu i dalje ili samo u prvom tromj? Ili eventualno u kombinaciji sa vitaminima u kapsulama ko sto vecina uzima? Ja sam razmisljala ovu komb sa svime jos cca 2 mj i onda samo kombinaciju vitamina i omegu...trenutno mi ove imaju sve unutra, ali u 3.tromj bi omegu bas posebno, ali sam bila naisla na neki clanak di pise da trudnice ne bi smjele te kapsule omege???
Planirate li piti folnu i dalje ili samo u prvom tromj? Ili eventualno u kombinaciji sa vitaminima u kapsulama ko sto vecina uzima? Ja sam razmisljala ovu komb sa svime jos cca 2 mj i onda samo kombinaciju vitamina i omegu…trenutno mi ove imaju sve unutra, ali u 3.tromj bi omegu bas posebno, ali sam bila naisla na neki clanak di pise da trudnice ne bi smjele te kapsule omege???
Trudnice bi trebale u zadnjem tromjesečju bas omegu za trudnice s vise DHA koja treba bebi, a u obicnima ima manje. Dok EHA koje inace ima vise, razrađuje krv, pa opet nije dobra jer se kod poroda onda vise krvari...
Planirate li piti folnu i dalje ili samo u prvom tromj? Ili eventualno u kombinaciji sa vitaminima u kapsulama ko sto vecina uzima? Ja sam razmisljala ovu komb sa svime jos cca 2 mj i onda samo kombinaciju vitamina i omegu…trenutno mi ove imaju sve unutra, ali u 3.tromj bi omegu bas posebno, ali sam bila naisla na neki clanak di pise da trudnice ne bi smjele te kapsule omege???
Trudnice bi trebale u zadnjem tromjesečju bas omegu za trudnice s vise DHA koja treba bebi, a u obicnima ima manje. Dok EHA koje inace ima vise, razrađuje krv, pa opet nije dobra jer se kod poroda onda vise krvari..
@frajla jel' imaš odmah i preporuku omege za trudnice?
Sortiraj odgovore
Najstariji