Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Travanj 2019. 22:30

DijMar

ayla

DijMar

ayla

Ja sam cula od dosta zena da nisu ni govorile tocnu kilazu pogotovo kad su poceli s pricom o kilama

Znas da sam i ja razmisljala o tome…sestra mi kaze nek se sama izvazem i ona ne provjeri samo zapise…ionako me dr vec pili za secer koji je na prvom vadjenju bio povisen, a sad je okej, ali i dalje dijetno bla bla…

Ja se kod kuce vazem i samo kazem koliko +

Aha…moja doma pokazuje oko pola kile manje hahah

Hahaha moja je uvjek pokazivala vise nekad 2 nekad 3 kg pa sam uzela novu 😁😁

13. Travanj 2019. 22:31

ayla

DijMar

ayla

Ja sam cula od dosta zena da nisu ni govorile tocnu kilazu pogotovo kad su poceli s pricom o kilama

Znas da sam i ja razmisljala o tome…sestra mi kaze nek se sama izvazem i ona ne provjeri samo zapise…ionako me dr vec pili za secer koji je na prvom vadjenju bio povisen, a sad je okej, ali i dalje dijetno bla bla…

Haaha kako je to super vaganje kuci... Mene ce mozda moja vagati u srijedu iako cisto sumnjam. Ja sam bas imala dojam kao da sam dobila barem 3 kile a ja se vagala jutros i ono isto kao sto je bilo na vaganju kod ginekologa..bas me zanima hoce li mi doktorica raditi vaginalni ili abdomenalni uzv sada u 12tom tjednu.. Rekla je da imaju novi jakoo dobar uzv pa mozda i bude abdomenalni.. Nije mi ugodan ovaj vaginalni mene to onako zaboli neznam kako vama.. Al izdrzat cu sve samo da konacno vidim bebicu.. 

13. Travanj 2019. 22:35

Manich

ayla

DijMar

ayla

Haaha kako je to super vaganje kuci… Mene ce mozda moja vagati u srijedu iako cisto sumnjam. Ja sam bas imala dojam kao da sam dobila barem 3 kile a ja se vagala jutros i ono isto kao sto je bilo na vaganju kod ginekologa..bas me zanima hoce li mi doktorica raditi vaginalni ili abdomenalni uzv sada u 12tom tjednu.. Rekla je da imaju novi jakoo dobar uzv pa mozda i bude abdomenalni.. Nije mi ugodan ovaj vaginalni mene to onako zaboli neznam kako vama.. Al izdrzat cu sve samo da konacno vidim bebicu..

Meni je tek u 18tj prvi put napravilo abdomenalni a imaju odlican uzv, sve je do doktora

PatyDi
    13. Travanj 2019. 22:45

Manich

ayla

DijMar

ayla

Haaha kako je to super vaganje kuci… Mene ce mozda moja vagati u srijedu iako cisto sumnjam. Ja sam bas imala dojam kao da sam dobila barem 3 kile a ja se vagala jutros i ono isto kao sto je bilo na vaganju kod ginekologa..bas me zanima hoce li mi doktorica raditi vaginalni ili abdomenalni uzv sada u 12tom tjednu.. Rekla je da imaju novi jakoo dobar uzv pa mozda i bude abdomenalni.. Nije mi ugodan ovaj vaginalni mene to onako zaboli neznam kako vama.. Al izdrzat cu sve samo da konacno vidim bebicu..

Meni je u 13.radila abdominalni iako je sestra rekla da sam taman na granici i da nek se ja skinem pa sam se ja rasirila na stolu, a kad dr meni nek spustim noge 
    A vaginalnim mi je na zadnjem pregledu gledala grlic maternice, tako da se ocito necemo rijesiti toga...mene ne boli, ali mi nije bas ugodno

13. Travanj 2019. 23:32

DijMar

Manich

ayla

DijMar

ayla

Meni je u 13.radila abdominalni iako je sestra rekla da sam taman na granici i da nek se ja skinem pa sam se ja rasirila na stolu, a kad dr meni nek spustim noge
    A vaginalnim mi je na zadnjem pregledu gledala grlic maternice, tako da se ocito necemo rijesiti toga…mene ne boli, ali mi nije bas ugodno

Svaki put provjeravaju dole stanje prstima bar men moj a men podne kad to mora 😂 a uzv mi ok kako god samo da vidim bebusku 

felicita28
    13. Travanj 2019. 23:35

Meni je sada u 15. Tjednu radila oba i vaginalni i abdominalni ultrazvuk a sto se tice vaganja, uvihmjek me ona vaze i gleda i zapisuje tako da nema varanja i laganje hehe...inace sam dobila kilu zasad :)

13. Travanj 2019. 23:53

Deja1988

Obavila sam pregled. Sve je ok, beba plese🤗😍😍 Objasnio mi je doktor da je kod ivf trudnoća krvarenje jako cesto, tako da ne brinem. Joj, odahnula sam, bas sam se bila prepala kad sam vidjela sukrvicu😒
    Ja sam dobila +2kg,uzas🙈 A imala sam mucnine jako dugo, pa mi nije jasno… Do kraja cu biti kao slonica očito 🙄😂😂😂🙈

Najbitnije da je sve ok 😊

Julie
    14. Travanj 2019. 00:08

Deja bravo za bebicu 😍😍😍😍 ja se vazem u ordinaciji uvijek i sestra je pored koja gleda i zapise, tak da ni kod mene nema varanja 😂🙈

felicita28
    14. Travanj 2019. 00:17

Deja1988

Obavila sam pregled. Sve je ok, beba plese🤗😍😍 Objasnio mi je doktor da je kod ivf trudnoća krvarenje jako cesto, tako da ne brinem. Joj, odahnula sam, bas sam se bila prepala kad sam vidjela sukrvicu😒
    Ja sam dobila +2kg,uzas🙈 A imala sam mucnine jako dugo, pa mi nije jasno… Do kraja cu biti kao slonica očito 🙄😂😂😂🙈

Najbitnije da je bebica ok i da je sve u redu, bas mi je drago a vjerujem i tebi da je lakse 100 puta

lala3
    14. Travanj 2019. 02:28

Deja ja nisam imala mucnine, barem zasad, pa sam zadovoljna i sa +1, a recimo u prvoj trudnoci sa mucninama i stalnim povracanjem sa 12tt sam imala +3kg 🙈 stvarno katastrofa... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.