Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Travanj 2019. 20:06

U elebaby ima omege

PatyDi
    14. Travanj 2019. 20:30

ayla

U elebaby ima omege

Ja sam trenutno na Elebaby, ali ne znam jel to dovoljno do kraja trudnoće...

14. Travanj 2019. 21:15

DijMar

ayla

U elebaby ima omege

Ja sam trenutno na Elebaby, ali ne znam jel to dovoljno do kraja trudnoće…

A ja nezz, nisam informirana, trenutno sam na elevitu pa kad ga popjem planiram preci na elebaby.. 

PatyDi
    14. Travanj 2019. 21:34

ayla

DijMar

ayla

U elebaby ima omege

A ja nezz, nisam informirana, trenutno sam na elevitu pa kad ga popjem planiram preci na elebaby..

Ahaaa ja skuzila da ti uzimas to...imam jos za par dana pa razmisljam dal to ili nes drugo...toliko je toga i toliko savjeta i razmisljanja od strane drugih trudnica i mama da se covjek pogubi...neke cak ni ne uzimaju nikakve dodatke osim kaj se trude jesti zdravo...

14. Travanj 2019. 21:51

DijMar

ayla

DijMar

ayla

U elebaby ima omege

Ahaaa ja skuzila da ti uzimas to…imam jos za par dana pa razmisljam dal to ili nes drugo…toliko je toga i toliko savjeta i razmisljanja od strane drugih trudnica i mama da se covjek pogubi…neke cak ni ne uzimaju nikakve dodatke osim kaj se trude jesti zdravo…

Pa da i ima doktora koji uopce ne preporučavaju ikakve vitamine, a ima i zena koje uopce to nece da piju.. 

14. Travanj 2019. 22:44

Netko mi je od vas nedavno spominjao te vitamine koji se mogu kupiti preko u srbiji povoljnije bila bih zahvalna ako bi mi napisali koji su to vitamini ako znate i koja je cijena u pitanju. Jer ja bi svakako pila  vitamine pa ako ima tih boljih a da je cijena prihvatljivija onda bi naravno uzela te. 

luce35
    15. Travanj 2019. 07:56

Jutro cure 😀
    Manich mislim da se radilo o Prenatalu od Twinlaba, 60 kapsula kod nas dodje oko 140 kn, to je doza za 2 mjeseca, a 120 kapsula 260 kn, neznam koja je cijena preko granice

Frajla
    15. Travanj 2019. 08:08

fritula

Frajla

DijMar

Planirate li piti folnu i dalje ili samo u prvom tromj? Ili eventualno u kombinaciji sa vitaminima u kapsulama ko sto vecina uzima? Ja sam razmisljala ovu komb sa svime jos cca 2 mj i onda samo kombinaciju vitamina i omegu…trenutno mi ove imaju sve unutra, ali u 3.tromj bi omegu bas posebno, ali sam bila naisla na neki clanak di pise da trudnice ne bi smjele te kapsule omege???

Trudnice bi trebale u zadnjem tromjesečju bas omegu za trudnice s vise DHA koja treba bebi, a u obicnima ima manje. Dok EHA koje inace ima vise, razrađuje krv, pa opet nije dobra jer se kod poroda onda vise krvari..
    @frajla jel' imaš odmah i preporuku omege za trudnice?

Kod nas znam da ima od natura wealth, omega natal se zove. I od onog sto znam da ima omegu u sebi uz vitamine je jos elebaby (ili kak se vec zove, onaj sto se pije do 13 tjedana na dalje) i novalac.
    Sigurno ima jos toga...
    Novalac je jedno vrijeme imao foru da im se posalju 3 racuna i onda doma posalju jednu besplatnu kutiju, neznam jel jos traje, pa si pogledajte.
    Ja sam jedno vrijeme kombinirala twinlab natal i tu omegu natal, a kasnije sam presla na novalac. Onak je kao gel kapsula i nije jako veliko, pa mi je bilo ok za popiti.

Frajla
    15. Travanj 2019. 08:09

luce35

Jutro cure 😀
    Manichmislim da se radilo o Prenatalu od Twinlaba, 60 kapsula kod nas dodje oko 140 kn, to je doza za 2 mjeseca, a 120 kapsula 260 kn, neznam koja je cijena preko granice

Mislim da kod njih na hrvatskoj uputi pise 2 tablete dnevno, a na engleskoj 1 🤦🏼‍♀️
    Ja sam isto pila po 1

PatyDi
    15. Travanj 2019. 08:36

Jutro! U koje vrijeme pijete magnezij? Jel se on bas mora piti na vecer? Nikako mi to ne pase jer me jako tjera na mokrenje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.