Drage moje sa 191 beta se za 72h popela na 864. Jel to ok? 😊
To je super!!! Cestitam!!!
Jutro curke, zelim vam ugodnu subotu :) htjela sam vas pitati kakvi su vam trbuscici? Ja evo 16 tjedana i nesto i ujutro kad se pogledam skoro ravan a preko dana se napuse, valjda kako se najedem ali to po nije nije realan trbuh, vec ovaj ujutro na prazan zeludac…
Ni kod mene nema još niš osim kad ležim na leđima onda se malo vidi i osjeća u donjem dijelu, ali ja imam dosta sala na trbuhu tako da se još neko vrijeme neću zaokružiti hehe sad sam 16+4 i plus 2 kg :) I da, nakon ručka se malo napuhne i gornji dio, ali to je radi hrane hee
8+6, na +1… samo se pitam koliko ce biti do kraja…
Ja sam bila super sretna jer sam u prvom tromj dobila samo 1 kg, ali nekako mi se čini da ću nadoknaditi sad dalje sve jer kako je počelo, ne gine mi po 1,5 do 2 kg mjesečno
Curke evo da se javim. Ja sam bila na sajmu u west gate-u danas, dosla odmah ujutro i to je bio pun pogodak jer nije bilo uopce ljudi. Kasnije, oko 11 vec, nekim standovima nisi ni prici mogao koliko se ljudi skupilo.
Ima zbilja svega, ja sam kupila ono po sto sam i isla: one zastite za gredice na kimbiju i jastuk za dojenje, tj za spavanje za sada 😁 Takodjer sam bacila oko na kolica i ona koja smo mm i ja gledali su na 20% pa cemo ih vjerojatno sada kupiti, jer do iduceg sajma bi bebica vec trebala biti tu 😊 Takodjer mi je nekako prerano za kupovanje, ali zao mi ne iskoristiti te neke popuste, barem za te neke sitnice. 😊
Meni je opcenito bilo ok tamo, pogotovo za vidjeti ove stvarcice koje se inace mogu samo preko neta naruciti, jer ih vidis u zivo i plus ne moras placati dostavu. 😊
Sto se kila tice, ja sam dobila jedno 2 kg i isto mi je ujutro relativno ravan a do navecer se posteno napuse, sto mi ne bas lijepo 😍
Drage moje sa 191 beta se za 72h popela na 864. Jel to ok? 😊
To je super!!! Cestitam!!!
Hvala puno..uh sad mi je malo lakse. 😊❤
Meni se vidi trbuscic, imala sam od prije malo🙈😁 Ali sad mi je donji dio bas napuhan, tako da ne mogu zakopcati skoro ni jedne hlace😒😁 Kupila sam si jedne trudnicke traperice, i dvoje leprsave hlace, bas su super, i imam tajice koje uglavnom stalno nosim jer su mi najudobnije😁
Nego, mene zadnja 3 dana bas boli dole, cudno me probada, reze. I sad mi se pojavio iscjedak, kao boja bijele kave. U panici sam. A pijem Duphastone 3x1 jos uvijek.. Sad cu se spremiti i idem u Vinogradsku na hitnu gin.amb… Valjda je sve ok😪😪
Ajde pa na javi jer sve u redu :)
Cure ja nisam dobila jos nijednu kilu sto mi je super jer sam inace jaca i imam vec dosta kila pa mi svi bruje zbog toga.. Nadam se da cu dobiti onoliko koliko trebam i da me nece previse zezati zbog tih kila.
Cure ja nisam dobila jos nijednu kilu sto mi je super jer sam inace jaca i imam vec dosta kila pa mi svi bruje zbog toga.. Nadam se da cu dobiti onoliko koliko trebam i da me nece previse zezati zbog tih kila.
Nemoj se obazirati na to koliko ces kila dobiti, skinuti ces ih poslje 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji