Cim manje dobijemo sad, lakse ce nam ih skidat kasnije hehe bas gledam slika kakva sam bila prije 5-6 god sa 17 kila vise i sad opet idem k tome...ALI ovaj put nece biti samo spek u pitanju pa mi je malo lakse
Mene ne brinu kg, imam viska uvijek 🤣 al me grlo i glavobolja uz blagu temperaturu danas izludjuju. Slinu ne mogu progutati, bas me stisnulo 🙄
Cure ja nisam dobila jos nijednu kilu sto mi je super jer sam inace jaca i imam vec dosta kila pa mi svi bruje zbog toga.. Nadam se da cu dobiti onoliko koliko trebam i da me nece previse zezati zbog tih kila.
Nemoj se obazirati na to koliko ces kila dobiti, skinuti ces ih poslje 😁
Ne brine mene to kako bude bit ce.. Nego ono doktori svi imaju neko zatucano misljenje kad bucke ostanu trudne odma se spominje to kao da se ne prezderavamo.
Cure ja nisam dobila jos nijednu kilu sto mi je super jer sam inace jaca i imam vec dosta kila pa mi svi bruje zbog toga.. Nadam se da cu dobiti onoliko koliko trebam i da me nece previse zezati zbog tih kila.
Nemoj se obazirati na to koliko ces kila dobiti, skinuti ces ih poslje 😁
Ne brine mene to kako bude bit ce.. Nego ono doktori svi imaju neko zatucano misljenje kad bucke ostanu trudne odma se spominje to kao da se ne prezderavamo.
A razumim te doktori ko doktori, al nije nekad ni u prezderavanju nego se svaki obrok lipi, ja imam osjecaj da i vodu kad popjem da se i ona primi 😂
Ja sam dobila 6 kg i stalno se zezam kao da vaga ne valja i to, doktor i sestra se samo na smiju. Nisu komentirali do sad kile, ali i ja sam cula da znaju tak graktat na zene koje imaju visak kila ili dobiju dosta po njima.
Moja mama je u prvoj trudnoci samnom dobila 36 kg!!! U ono vrijeme joj nisu nis rekli. Rodila je dijete od 3650, znaci nisam bila ogromna. Skinula je sve par mj nakon poroda...mislim, s godinama oni sve vise pretjeruju! Jbg neke smo sklonije debljanju i kao sto Ayla kaze, voda se prima haha
Ja sam cula od dosta zena da nisu ni govorile tocnu kilazu pogotovo kad su poceli s pricom o kilama
Ja sam cula od dosta zena da nisu ni govorile tocnu kilazu pogotovo kad su poceli s pricom o kilama
Znas da sam i ja razmisljala o tome...sestra mi kaze nek se sama izvazem i ona ne provjeri samo zapise...ionako me dr vec pili za secer koji je na prvom vadjenju bio povisen, a sad je okej, ali i dalje dijetno bla bla...
Znas da sam i ja razmisljala o tome…sestra mi kaze nek se sama izvazem i ona ne provjeri samo zapise…ionako me dr vec pili za secer koji je na prvom vadjenju bio povisen, a sad je okej, ali i dalje dijetno bla bla…
Ja se kod kuce vazem i samo kazem koliko +
Znas da sam i ja razmisljala o tome…sestra mi kaze nek se sama izvazem i ona ne provjeri samo zapise…ionako me dr vec pili za secer koji je na prvom vadjenju bio povisen, a sad je okej, ali i dalje dijetno bla bla…
Ja se kod kuce vazem i samo kazem koliko +
Aha...moja doma pokazuje oko pola kile manje hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji