@angie, dobrodosla i čestitam na plusicu. Znam te sa druge teme i bas mi je drago da te vidim ovdje. Drzim fige da sve bude ok, školsku i urednu trudnocu zelim😘😘🌸🌸🌸🌸🌸
Meni je do sada 3 puta na blic radila uzv da vidi povlaci li se hematom a u srijedu idem na malo detaljniji. Taman cu biti u 12 tj 😍
Luceee i ja idem u srijedu i tada sam tocno 12 tj.. Sretnoooo javljamo se sa slikama hihi ❤️
Novim curama želim dobrodošlicu Manich tek ću bankrotirat kad saznamo spol, sve je tako lijepo i slatko. Drago mi je da si i ti polako spremaš 😊
Jel to samo meni rano još za nabavku stvari za bebu? Uopće još nemam nikakvih poriva za tim hehe možda mi je to obrambeni mehanizam jer koliko god se veselim, s druge strane se naravno i bojim kakva ću biti mama i kako ću se snaći pa onda nek traje ovako čim duže ...mnogi kažu "oh, pa ti si odgajateljica, znaš s djecom", daaaa sa tuđom djecom lako biti pametan
Na početku trudnoće su mi se po glavi vrtila toliko bedasta pitanja koja me nekad i sad uhvate, ali jako rijetko, sva sreća...npr - što ako mi beba dosadi? Što ću s njom cijeli dan? Što ako mi bude išla na živce jer se neću odmoriti kako spada? Što ako je neću dovoljno voljeti? Koliko je zapravo potrebno ljubavi?
Novim curama želim dobrodošlicu Manich tek ću bankrotirat kad saznamo spol, sve je tako lijepo i slatko. Drago mi je da si i ti polako spremaš 😊
A ono samo stavljam sa strane.. Bojim se previse planirati dok nevidimo bebicu. Doza straha postoji iako se zbilja osjecam kao da je sve okej i da cu se isplakat od srece u srijedu..
Jel to samo meni rano još za nabavku stvari za bebu? Uopće još nemam nikakvih poriva za tim hehe možda mi je to obrambeni mehanizam jer koliko god se veselim, s druge strane se naravno i bojim kakva ću biti mama i kako ću se snaći pa onda nek traje ovako čim duže…mnogi kažu "oh, pa ti si odgajateljica, znaš s djecom", daaaa sa tuđom djecom lako biti pametan
Na početku trudnoće su mi se po glavi vrtila toliko bedasta pitanja koja me nekad i sad uhvate, ali jako rijetko, sva sreća…npr - što ako mi beba dosadi? Što ću s njom cijeli dan? Što ako mi bude išla na živce jer se neću odmoriti kako spada? Što ako je neću dovoljno voljeti? Koliko je zapravo potrebno ljubavi?
Ja bas ne mislim da je lako sa tudjom djecom raditi... Koliko roditelja drugacijih toliko djece drugacije odgojeno.. Ja sam cuvala djecu vec u 3 familije (nemam skolu za to ali sam oduvijek htjela biti dadilja) i bila sam jako dobra u tom poslu . Iz sve 3 familije su me djeca obozavala.. Sa jednima sam i dan danas u kontaktu i jako me vole djeca. Ali shvatila sam da je cuvanje djece jedan od najtezih ali i najljepših poslova na svijetu. Meni se osobno svidja njihov pogled pun divljenja kad im nesto novo objasnis pokazes ili ispricas.. Obozavala sam biti ona koja sve zna i koju ce oni traziti savjet i napraviti onako kako im teta cuvalica kaze. A sto se tice ove ljubavi prema vlastitom djetetu mislim da te to nebi trebalo brinuti kad rodis i uzmes to malo cudo u ruke ljubav ce se roditi sama.. I sve ce ti se tada ciniti manje bitno.
Jel to samo meni rano još za nabavku stvari za bebu? Uopće još nemam nikakvih poriva za tim hehe možda mi je to obrambeni mehanizam jer koliko god se veselim, s druge strane se naravno i bojim kakva ću biti mama i kako ću se snaći pa onda nek traje ovako čim duže…mnogi kažu "oh, pa ti si odgajateljica, znaš s djecom", daaaa sa tuđom djecom lako biti pametan
Na početku trudnoće su mi se po glavi vrtila toliko bedasta pitanja koja me nekad i sad uhvate, ali jako rijetko, sva sreća…npr - što ako mi beba dosadi? Što ću s njom cijeli dan? Što ako mi bude išla na živce jer se neću odmoriti kako spada? Što ako je neću dovoljno voljeti? Koliko je zapravo potrebno ljubavi?
Ja bas ne mislim da je lako sa tudjom djecom raditi… Koliko roditelja drugacijih toliko djece drugacije odgojeno.. Ja sam cuvala djecu vec u 3 familije (nemam skolu za to ali sam oduvijek htjela biti dadilja) i bila sam jako dobra u tom poslu . Iz sve 3 familije su me djeca obozavala.. Sa jednima sam i dan danas u kontaktu i jako me vole djeca. Ali shvatila sam da je cuvanje djece jedan od najtezih ali i najljepših poslova na svijetu. Meni se osobno svidja njihov pogled pun divljenja kad im nesto novo objasnis pokazes ili ispricas.. Obozavala sam biti ona koja sve zna i koju ce oni traziti savjet i napraviti onako kako im teta cuvalica kaze. A sto se tice ove ljubavi prema vlastitom djetetu mislim da te to nebi trebalo brinuti kad rodis i uzmes to malo cudo u ruke ljubav ce se roditi sama.. I sve ce ti se tada ciniti manje bitno.
Zamisljam si ja taj trenutak cesto i jedva cekam, ali sklona sam jako puno analizirat i zato sve gledam iz razlicitih kuteva...
Ali da, to ce ipak biti moje :D I to zauvijek
A odjeca za trudnice? To me trenutno malo vise privlaci, ali planiram cim manje kupovat toga jer brate mili nabijaju takve cijene...a i do sad sam nosila malo siru robu pa ce bit okej. Jedino hlace s onom gumom i tajice i najlonke i kratke hlace i....
To su realne situacije s kojima se sve majke susretnu. Znaci, bit će dana kada češ biti iscrpljena od čestih buđenja, kolika, dojenja, plača dok rastu zubići, itd. i neće uvijek biti sve savršeno ali to je realnost. Možemo samo napravit najbolje šta možemo u situaciji u kojoj smo i to je dovoljno, svo idealiziranje zaboravi.
Bitno je prepoznati kada je uzrok samo umor a ne postporođajna depresija.
Mislim da se u našem društvu ne priča dovoljno o postporođajnoj depresiji, to je tabu.
Sve je uvijek idealno i savršeno na površini.
Ja necu nista kupovati do 32 tjedna, u 2 tjedna sve cu stici na lagano, bez presinga. Taman da padnu ljetne zege.
Bit ce ti teskih dana kad rodis, nekad ce se i zaredati al puno vise je lijepih, divnih dana. I kad nije sve idealno, u ludilu s grcicima i sl. nasmijat ce se i otopiti te i vratiti snagu. Ne brini, ceka te najljepsi period zivota
Hvala na dobrodoslici cure! Teresita bas mi je drago da vidim nekog “poznatog” 😘
Kako si ti? Bebolino raste?
Netko je pisao o bolovima od kriza do noge? Dakle isto se meni dogadja par dana al obzirom da inace imam problema s tom nogom nisam uopce posumnjala da je to jedan od simptoma T 🙈
Bol od zdjelicne kosti, skroz duzinom noge do ispod koljena, ne stalna bol al bas zna zastekat.
Sortiraj odgovore
Najstariji