Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.
Ja ću otići čisto radi tih stvari koje bi naručila online i platila poštarinu, ovako na licu mjesta kupiš i super.Joooj, taj ručnik zvuči predivno
Gdje je kupljen?
Cutie cloud 😊
Jutro, aaa napokon prospavana noc 😀😀.
Meni za te bolove niz nogu pomogne magnezij, probaj s njim. Uzmem od 400 mg u prahu koji se topi pod jezikom, ima okus slican cedeviti pa mi je super.
Danas ce opet biti lose vrijeme ako je po jutru suditi a bas sam se radovala setnjici 😶
Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.
Ja ću otići čisto radi tih stvari koje bi naručila online i platila poštarinu, ovako na licu mjesta kupiš i super.Joooj, taj ručnik zvuči predivno
Gdje je kupljen?
Cutie cloud 😊
Jesi mozda vidjela koliki popust su davali na krevetice? One sto se mogu produzuvati.
Meni za te bolove niz nogu pomogne magnezij, probaj s njim. Uzmem od 400 mg u prahu koji se topi pod jezikom, ima okus slican cedeviti pa mi je super.
Danas ce opet biti lose vrijeme ako je po jutru suditi a bas sam se radovala setnjici 😶
Ja isto popije magnezij ali onaj sumeci 375
Hvala na dobrodoslici cure! Teresita bas mi je drago da vidim nekog “poznatog” 😘
Kako si ti? Bebolino raste?
Netko je pisao o bolovima od kriza do noge? Dakle isto se meni dogadja par dana al obzirom da inace imam problema s tom nogom nisam uopce posumnjala da je to jedan od simptoma T 🙈
Bol od zdjelicne kosti, skroz duzinom noge do ispod koljena, ne stalna bol al bas zna zastekat.
Ja sam pisala za te bolove ali i inace isto znam imati problema s tim jer me prije vise godina napuhala klima na poslu i tad dobila upalu zivca u guzi te kad mi se aktivira, zna mi se to dogadjati. Odem onda kod svoje maserke koja to rijesi sa dvije tri masaze.
Hej angie, evo guramo iz dana u dan, vec u trinaestom tjednu, sve je ok i nadam se da ce ovako ostati. Hvala Bogu simptomi su se smanjili, bas bas mi je bilo ajme, od umora, mucnina, opce stanje 0 bodova, uzas. Bila sam hodajuce strasilo proteklih 8 tjedana. Nevjerojatno koliko je sve drukcije nego sa prvom trudnocom, a i druga koja je zavrsila spontanim nije bila ovakva.Jesi se narucila kod dr?
Jutro, meni konacno krvarenje stalo (kuc kuc, zlo ne culo), za sad me ne boli nista, samo standardno stezanje, usrdno se nadam da ce tako ostati i da se hematom konacno do kraja iscistio. U utorak imam pregled i nadam se da ce sve biti u redu. Nakon toga idem obaviti test senzibilizacije i ostalo sto treba.
Danas cu mozda s malom na kratko do west gatea, da vidim sto ima na sajmu, iako ono glavno, kolica, kinderbet, imam od male, a o ostalome ne razmisljam jos. Trenutno moram maloj kupovati novu robu za proljece/ljeto, sve je vec prerasla.
Teresita nisam se jos narucila, jucer pohodila doktore za mladju curku i nis nisam stigla 👿
U pon je zovem da me naruci, jedva cekam da i ona potvrdi, nekak cu bit sigurnija 😉
Drago mi je da su ti se simptomi smanjili, ja zasad nit mucnina nit ista drugo da mi bas bude lose.
Da sam prije rekla da mi je stalo krvarenje, prije bi se opet pojavilo. Odem kakati da izvinete i eto ga opet 😡
Jutro!
Ne znam kako vi, ali meni je ovo drugo tromj gore nego prvo...sad sam 16+4 i više mi se spava nego prije, više mi se jede iako nisam u prvom imala nikakve mučnine, nikakve probleme, ko da nisam ni trudna...tu i tamo mi se javi glavobolja koja dosta brzo prođe, ali ipak...pa me povremeno rasteže kod trtice, ali ajde to spada pod ovo doba...umjesto da budem sva poletna ja sam cijeli dan pospana, a po noći lijepo spavam...izađem u šetnju, ali onako lijeno i sneno iako mi više odgovara umjereno kretanje nego ležanje...pošto više ne radim, mogu si priuštiti boravak u krevetu malo duže...svako jutro popijem čašu vode s limunom kao dat će mi energiju haaha....možda je to samo proljetni umor pa će taman proći do ljeta kad uđem u 3.trmj
Sortiraj odgovore
Najstariji