Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anchybre
    13. Travanj 2019. 10:06

Ja sam danas ponovila betu, ocekujem rezultate do 14:00. Bas se me uhvatila nervoza. 😫😫 Vreme je uzasno - bljak..i lose utice na mene. U roku od pola sata sam se pretvarala iz mirne umiljate mace, do krvolocne zivotinje. Posvadjala se sa dragim, pa zapretila da cu sve da pobijem i nakon dva minuta mi bilo zao sto sam to rekla pa sam plakala, pa sam se posle smejala svemu tome. Hahah 🤣

Julie
    13. Travanj 2019. 10:22

Frajla

Julie

mc_zgb

Julie

Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.

Ja ću otići čisto radi tih stvari koje bi naručila online i platila poštarinu, ovako na licu mjesta kupiš i super.Joooj, taj ručnik zvuči predivnoGdje je kupljen?

Cutie cloud 😊

Jesi mozda vidjela koliki popust su davali na krevetice? One sto se mogu produzuvati.

Nisam nazalost jer sam u startu znala da taj ne zelim, gledala sam ti bas na netu na njihovoj str i krecu su od 3300 do 3900. Velim da se sve vrti oko 10-20 % ovisno o placanju, sumnjam da je vise za taj o kojem pricas. 

Frajla
    13. Travanj 2019. 10:30

Julie

Frajla

Julie

mc_zgb

Julie

Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.

Ja ću otići čisto radi tih stvari koje bi naručila online i platila poštarinu, ovako na licu mjesta kupiš i super.Joooj, taj ručnik zvuči predivnoGdje je kupljen?

Cutie cloud 😊

Jesi mozda vidjela koliki popust su davali na krevetice? One sto se mogu produzuvati.

Nisam nazalost jer sam u startu znala da taj ne zelim, gledala sam ti bas na netu na njihovoj str i krecu su od 3300 do 3900. Velim da se sve vrti oko 10-20 % ovisno o placanju, sumnjam da je vise za taj o kojem pricas.

Hvala puno. Uopce nisam isla gledati na internet, sad vidim da su i tamo dali popust sto mi je super.
    Planiram ga uzeti na jesen kad bude opet sajam
    Je, puno je, zapravo i previse. I jos se moraju uzimati  njihove plahtice zbog oblika madraca. 🤦🏼‍♀️ Ali jednistavno mi ne stanu dva normalna krevetica u spavacu, a mali je jos u svome. I dodatno drugo dijete necu moci ostavljati na kaucu (kao prvo), pa mi je plan ovo voziti kroz dan u dnevnu.
    Ako netko vidi nesto slicno, a jeftinije slobodno javite. Vidila sam da ima Stokke, ali njihovo je jos skuplje.

13. Travanj 2019. 11:09

Jutro curke,ja se sad digla i prvi put nakon dugo vremena da sam samo jednom osla na wc tokom noci,al zato imam drugi problem sad kako hodam tako imam osjecaj da mi dole neka kost kao preskace vidit cu tokom dana hoce li se smiriti..☺☺

felicita28
    13. Travanj 2019. 11:17

Jutro curke, zelim vam ugodnu subotu  :) htjela sam vas pitati kakvi su vam trbuscici? Ja evo 16 tjedana i nesto i ujutro kad se pogledam skoro ravan a preko dana se napuse, valjda kako se najedem ali to po nije nije realan trbuh, vec ovaj ujutro na prazan zeludac...

luce35
    13. Travanj 2019. 11:41

Frajla jel mislis na krevetic Evolvie? Meni prijateljica ima njihov koji se da nadogradjivati i zali sto nije kupila klasicni krevetic. Ovom podnica ne ide dolje, bocna stranica je fiksna i to joj se pokazalo neprakticno. S tim nadogradnjama ispadne preskupo, ali ako nemas prostora morat ces nesto takvo uzeti. Ako naletim na neki povoljniji javim ti 😉

Julie
    13. Travanj 2019. 12:28

Frajla mi planiramo klasični krevetić jer tamo iza dve, tri godine mislimo kupiti onaj krevetic kućica. Super izgleda i dijete će nam imati svoju sobu od početka samo sto zaista nema smisla to kupovati u startu da stoji ako se ne koristi. Felicita i tebi ugodan vikend ☺️ Sto se tiče trbuščića moj se ne kuži ako obučem duks ili tak nekaj, a kad sam u uskom bas mi bude loptasti sto isto ovisi o tome dal sam jela ili ne, u svakom slučaju nije mi ravan u potpunosti jer nije bio ni prije trudnoće, imala sam malo zalihica 😂😂😂😂  

13. Travanj 2019. 12:44

felicita28

Jutro curke, zelim vam ugodnu subotu :) htjela sam vas pitati kakvi su vam trbuscici? Ja evo 16 tjedana i nesto i ujutro kad se pogledam skoro ravan a preko dana se napuse, valjda kako se najedem ali to po nije nije realan trbuh, vec ovaj ujutro na prazan zeludac…

Tako je i meni bilo i sad kad mi je stomak veci isto bude mrvicu manji ujutro,pretpostavljam da se beba vise unutra uvuce kako spavamo i dok se plodna voda rasporedi kad mi ustanemo,uglavnom ne brini ne moras se ravnat po tom stomaku ujutro

felicita28
    13. Travanj 2019. 13:26

Ajde nisam jedina onda ;) Znam da cu mozda pozaliti sto ovo kazem, ali jedva cekam da taj trbuh bude vidljiv jer mi je to prekrasno nesto uvijek bilo za vidjeti na drugome, a kamoli sada kad cu ga i ja imati ali znam da je poslije sa njim sve teze i teze funkcionirati :) a kilica koliko ste dobile dosada? 

13. Travanj 2019. 13:37

Ja se bas jutros vagala na +5 sam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.