Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Travanj 2019. 14:55

Frajla

DijMar

felicita28

Curke jeste bile mozda na anomaly scanu, ovaj sto se od 18.-22. Tjedna radi?

Ja ne planiram. Isto kao što sam odbila i sva ostala testiranja što se toga tiče…

A zašto ne? To je samo detaljniji ultrazvuk. Mislim da vecina ginekologa to odradi rutinski, ali ako ima neki los uzv i nudi uputnicu ne vidim zasto ne otici. Mislim da sam vec ranije pisala, mogu se vidjeti neke srcane mane, je li do kraja odovjena trbusna od prsne supljine, je li mjehur dobro zatvoren, eventualne cistice kod curica na jajnicima i jos sto cuda…. i to se uglavnom bez vecih poteskoca u danasnje vrijeme rjesava odmah po porodu ako se zna unaprijed

Ja to nisam radla al idem iduci tj na kontrolu al bi,dal se to gleda na 3D il 4D 

Julie
    12. Travanj 2019. 14:58

Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.

mc_zgb
    12. Travanj 2019. 15:01

Julie

Curke, eto mene sa sajma. Išli ranije da izbjegnemo gužvu. Odmah da vam kažem da postoji mogućnost da su mi neke stvari promakle, jer nisam svaki komad prevrnula. Kolica ima pregršt i popusti su oko 15-20 % naravno to ovisi o načinu plaćanja, isto vrijedi za krevetiće. Sto se tiče kozmetike, bočica tipa Nuk i Tommee Tippee cijene su akcijske i to isto možete loviti po supermarketima i ljekarnama. Odjeće ima jako malo, cijene su prosječne, kao i u trgovinama tipa C&A, Pepco i Kik bi recimo tu bili mnogo povoljniji. Gledala sam malo te nosiljke, cijene također 15-20% povoljnije. Mi smo naravno kupili neke sitnice tipa tetrica i slinceka i tu smo ispadali koju kunu jer Etheral ima samo on line prodaju pa nema plaćanja poštarine i koju kunu su snizili proizvode. Jedino sto smo platili dosta je ručnik za bebicu jer me oduševio mekoćom i uzorkom zeca kojem vise uši. Predivan je i on je inače 210 kn sto je puno a platili ga 175 sto je i dalje previše, al kaj ćeš. Presladak je i dali smo te pare. 😂 Sve u svemu dal se ispalati ići? Ja mislim da ne. Sad svakome po volji i nadam se da sam barem malo pomogla.

Ja ću otići čisto radi tih stvari koje bi naručila online i platila poštarinu, ovako na licu mjesta kupiš i super.  Joooj, taj ručnik zvuči predivno  Gdje je kupljen?

felicita28
    12. Travanj 2019. 15:13

Ajme super hvala sto si javila...sad mi nece biti zao ako ako ne odem :)

ayla

Frajla

DijMar

felicita28

Ja ne planiram. Isto kao što sam odbila i sva ostala testiranja što se toga tiče…

A zašto ne? To je samo detaljniji ultrazvuk. Mislim da vecina ginekologa to odradi rutinski, ali ako ima neki los uzv i nudi uputnicu ne vidim zasto ne otici. Mislim da sam vec ranije pisala, mogu se vidjeti neke srcane mane, je li do kraja odovjena trbusna od prsne supljine, je li mjehur dobro zatvoren, eventualne cistice kod curica na jajnicima i jos sto cuda…. i to se uglavnom bez vecih poteskoca u danasnje vrijeme rjesava odmah po porodu ako se zna unaprijed

Ja to nisam radla al idem iduci tj na kontrolu al bi,dal se to gleda na 3D il 4D

Mislim da se gleda 3D, ja idem u  Petrovu. Poslala sam mail al mi jos nisu odgovorili kad ce me naruciti...to je super prilika da opet gledam bebicu i da se malo druzimo :)

Frajla
    12. Travanj 2019. 15:13

Za rucnike savjetujem da uzmete malo vece, mislim da je nas iz etherala metar s metar. A onaj koji smo uzeli u trgovini je 70 ili 75 i to stvarno brzo prerastu, vise ne mogu malog zamotati u njega, kad mu stavim kapuljacu na glavu nogice vire. I obratite paznju na sastav, zaboravih sad vec di smo uzimali, baby centar, magic baby ili tako nesto, 90% rucnika je imalo poliester u stastavu, jedva sam nasla neki 100% pamuk. Dobili smo jedan taj s koji nije skroz pamuk i stvarno lose upija...

PatyDi
    12. Travanj 2019. 15:25

ayla

Frajla

DijMar

felicita28

Ma ja sam malo brzopleta i cim vidim nes anomaly i sl napisano brzo reagiram heh pa to je obavezan uzv, a sad u kojem formatu cemo ga napraviti je druga stvar :) Na tom 2. uzv se treba detaljno pregledat sve, jasno da sve idemo posto je redoviti

• irma123
    12. Travanj 2019. 15:42

Mame moze savket koje prenatal tablete pit?

• irma123
    12. Travanj 2019. 15:42

Ali da su bez mirisa i okusa...

Frajla
    12. Travanj 2019. 15:56

irma123

Ali da su bez mirisa i okusa…

Mislim da je to nemoguce jer svi ti vitamini imaju svoj okus i miris. A o omegi da ne govorimo
    Mozes si probati solgar, oni imaju kapsule, pa ne osjetis okus dok gutas. Ali  svakako u zadnjem tromjesecju treba uzimati omegu.

Frajla
    12. Travanj 2019. 15:57

Frajla

irma123

Ali da su bez mirisa i okusa…

Mislim da je to nemoguce jer svi ti vitamini imaju svoj okus i miris. A o omegi da ne govorimo
    Mozes si probati solgar, oni imaju kapsule, pa ne osjetis okus dok gutas. Ali svakako u zadnjem tromjesecju treba uzimati omegu.

Krivo sam napisala, ne solgar (njih nisam probala) nego twinlab.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.