Pozdrav cure, da se javim i ja 🙈
Sinoc nam je test pokazao + i presretni smo.
Imamo vec dvije curke (7 i 9 god) i veselimo se ponovno, novoj prinovi. Tek smo saznali za plusic pa kod gina jos nisam ni stigla otici al planiram slj. tjedan.
Kako vama prolaze trudnicki dani? Jel se prilagodjavate na promjene raspolozenja, glad, mucninu? Ja se vec par dana cudno osjecam sto me i navelo da piskim test dva dana prije izostanka M. Sva sam neka mlitava, umorna, stalno gladna...a osjecaj kao da mi je prva trudnoca i sva nekako strepim.
Inače pazim da je sve pamuk, ručnik je od organskog pamuka ☺️
Ajmeeee, preslatko😍😍😍😍😍♥️♥️♥️🤗🤗🤗🤗🤗
Je, jedva cekam saznati spol pa da mogu oplesti po ducanima 😍😍😍
Mame moze savket koje prenatal tablete pit?
Ja pijem Novalac i puno bolje mi sjeda od Elevita.
Novalac sadrži Omegu ali ja pijem jos magnezij i Omegu dodatno iz Pyrusa( firma iz Čakovca). Oni imaju sve prirodne proizvode, moja obitelj sve narucuje od njih tako da meni nista drugo ne dolazi u obzir. Narucuje se to preko zastupnika. Od njih koristim i hranjljivo ulje za tijelo i mazem protiv strija.Za sad ih jos nema.
Omega im je savršena, nema okus po ribi, ali svakako je bitno piti dovoljno vode!!
Mame moze savket koje prenatal tablete pit?
Ja uzimam elevitov pronatal, obzirom da jedine reguliraju tlak u trudnoci (imam sklonost visokom). Imaju sve potrebno osim omege, nju uzimam posebno, natural welth omega 3 natal.
Inače pazim da je sve pamuk, ručnik je od organskog pamuka ☺️
Awww kako je slatkoooo... Jedva cekam da i ja krenem kupovati. Danas sam dobila svu posteljinu za krevetic pa sam ju spremila.. Sljedeci tj ce mi sestricna dofurat kolica pa cu i njih spremit na sigurno.. Sad jos samo da odradimo taj uzv u srijedu i da se malo opustim konacno... I cure moje primjetila sam da mi je cudno voziti biciklu . Ne boli me nista nego onako kad sjednem na nju i krenem onako mi cudan osjecaj u maternici pa sam odlucila da vise necu barem dok se ne uvjerim da je sve okej sa bebom iako mi je doktorica rekla da smijem lagano dok god se okej osjecam.. I sto se tice tog uzv u 12tom tjednu jel to nesto detaljnije gledaju bebu? Moze mi neka reci kakav je uzv u 12tom tjednu?
Meni je do sada 3 puta na blic radila uzv da vidi povlaci li se hematom a u srijedu idem na malo detaljniji. Taman cu biti u 12 tj 😍
Imamo vec dvije curke (7 i 9 god) i veselimo se ponovno, novoj prinovi. Tek smo saznali za plusic pa kod gina jos nisam ni stigla otici al planiram slj. tjedan.
Kako vama prolaze trudnicki dani? Jel se prilagodjavate na promjene raspolozenja, glad, mucninu? Ja se vec par dana cudno osjecam sto me i navelo da piskim test dva dana prije izostanka M. Sva sam neka mlitava, umorna, stalno gladna…a osjecaj kao da mi je prva trudnoca i sva nekako strepim.
Cestitam! 👏👏🤰 Ja se polako navikavam, jedem kao provaljena danas, pa me ponegde uhvate bolovi u ledjima ne znam jel to normalno ovako rano?? I ponekad osetim bol u desnoj strani, tacnije zadnjica i kao spusta se bol niz nogu. Al od svega najteze mi pada odlazak u wc na shvakih 15min. 😂 Primetila sam da sam se jakoo smirila, inace sam zivcana i nervozna po prirodi, a sada sam ko bubica.
Pozdrav žene, nisam par dana pisala pa da se prijavim .
Od jutros me bolucka grlo, nadam se da se neće pogoršavati. Sin mi ima virozu pa sam je pokupila i ja. Često skupim od njega viroze ali rijetko se baš razviju u pravu virozu, uglavnom dan dva imam neke simptome pa završi. Nadam se da će tako biti i ovaj put.
Jučer sam odradila kombinirani, u pon su rezultati, nuhalni je 1 mm šta je jako dobro. Brinem se kakvi su parametri iz krvi.
Inače jako fino papam u ovoj trudnoći, mogla bi ova beba biti pravi pero ždero. Samo mi se jede kuhano i domaći kolači. Tako da kuham, pečem i jedem non-stop.Sva sreća vaga za sada miruje.
Kako vama prolaze trudnicki dani? Jel se prilagodjavate na promjene raspolozenja, glad, mucninu? Ja se vec par dana cudno osjecam sto me i navelo da piskim test dva dana prije izostanka M. Sva sam neka mlitava, umorna, stalno gladna…a osjecaj kao da mi je prva trudnoca i sva nekako strepim.
Cestitam! 👏👏🤰 Ja se polako navikavam, jedem kao provaljena danas, pa me ponegde uhvate bolovi u ledjima ne znam jel to normalno ovako rano?? I ponekad osetim bol u desnoj strani, tacnije zadnjica i kao spusta se bol niz nogu. Al od svega najteze mi pada odlazak u wc na shvakih 15min. 😂 Primetila sam da sam se jakoo smirila, inace sam zivcana i nervozna po prirodi, a sada sam ko bubica.
Hahaha kako mi ovo poznato, ja sam prosla do sad svakakve bolove, vrtoglavice, pišanje, ma svega je bilo, od uzasnih grčeva do bolova u leđima i nogama i onda trazis po netu..paničariš...ali sve je u trudnoći normalno osim uzasnih neizdrzivih bolova ili krvarenja. Sve ostalo je sasvim normalno!!!
Ipak smo u " drugom stanju" 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji