Cure, koje ste imale ili imate hematom, koliko ste dugo krvarile? Na zadnjem pregledu, prosli tjedan, hematom se vise nije vidio, ali ja i dalje svaku vecer bas prokrvarim. Ne curi samo, nego kad idem piskiti. Pitala sam jos tada ginica koliko se to dugo moze cijediti jos, rekao je da to ne zna. Koliko se to dugo moze cistiti? Mirujem koliko mogu uz zvrkastu trogodisnjakinju.
Ne mogu svaki dan hodati ginicu na uzv. Sljedeci pregled imam 16.4.
Ja imam hematom od 26.2, tu negdje, i curim pa ne curim, pa ide smedja krv, pa par dana obilna crvena (kaze meni ginekolog tako mora bit), pa onda opet par dana nista, pa sam prije koji tjedan ispisala ugrusak i mislila kraj je, opet ginekolog kaze da je to hematom, pa onda kaze smanjio se. I jucer sam obilno prokrvarila dok sam pisala i kroz noc i ujutro, otisla kod ginekologa eto bas jutros, pa je rekao da se to sve namjesta i dodje do krvarenja (tako nesto), beba je super, ali sad dp kad cu krvarit kaze daje sve moguce mozda da ce samo stat, mozda do kraja.
I meni je vec slabo pd te krvi, onesvijestit cu se kad ju vidim, ali eto, za bebu trpit. 😊
Isto je i meni, stalno nesto curka, sad smedje, pa krv i tako danima i vjerojatno ce jos danima. Cim sam malo aktivnija a to je popodne kad pokupim malu iz vrtica, pocne jace. Vec mi je muka kad idem.pipi hoce biti krvi ili ne.
I meni je ginic jos onda rekao da moze biti duga implatacija ali za poluditi vise. Prvu trudnocu nisam ni osjetila.
Ja bas mirujem strogo wc krevet i opet imamo sličan problem, tako da ne znam vise ni dal ovisi da li si aktivna ili ne. Vjerujem da ce proc, ali kad nemam pojma trebat ce vremena.
I ja sa strahom odlazim u wc i vec mi suze naviru lad vidim toliko krvi jer mislim na najgore, pa se ispostavi opet da je dobro. I tako u krug.
🤷♀️ Nadam se da ce bit bolje i proc cim prije.
Tako da ti zelim srecu ♥️
Curke jeste bile mozda na anomaly scanu, ovaj sto se od 18.-22. Tjedna radi?
@Doris3101, ne da mi reply; hvala ❤. Zelim i ja tebi srecu i da nam to krvarenje cim prije stane.
Koje su cure trazila usisavač
Kako on funkcionira i kako sa ciscenjem ispod stola, stolica i slicno, sto inace pomicemo?
Koje su cure trazila usisavač
Kako on funkcionira i kako sa ciscenjem ispod stola, stolica i slicno, sto inace pomicemo?
Stolice dignem na stol (onak naopako) i onds ide ispod stola, mora mu samo biti dosta velik prostor da moze proci
Ja ne planiram. Isto kao što sam odbila i sva ostala testiranja što se toga tiče...
Cure, koje ste oko 8tt, da li vam se kojoj dogadja, kao meni, povremena bol sa desne strane koja se siri u nogu? Bas me danas u jednom trenu ostro zabolilo i boljelo neko vrijeme ali je popustilo. U biti, vec je danima stalno osjecam, nekad manje, nekad vise. Primijetila sam da se pojaca kad se krvarenje smiri. Svakako cu pitati ginica u utorak. Citala sam na forumima dosta slucnih slucajeva a da je sve u redu.
Kako sam prvo dijete rodila carskim, moze li biti rastezanje tih oziljaka?
U drugoj trudnoci, koja je zavrsila spontanim, nije me nista boljelo osim na kraju, tj. kad je nastupio spontani, jaka glavobolja i bol u ledjima.
Ja ne planiram. Isto kao što sam odbila i sva ostala testiranja što se toga tiče…
A zašto ne? To je samo detaljniji ultrazvuk. Mislim da vecina ginekologa to odradi rutinski, ali ako ima neki los uzv i nudi uputnicu ne vidim zasto ne otici. Mislim da sam vec ranije pisala, mogu se vidjeti neke srcane mane, je li do kraja odovjena trbusna od prsne supljine, je li mjehur dobro zatvoren, eventualne cistice kod curica na jajnicima i jos sto cuda.... i to se uglavnom bez vecih poteskoca u danasnje vrijeme rjesava odmah po porodu ako se zna unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji