Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    10. Travanj 2019. 22:48

anchybre

Cao buduce mame! Ja sam prekjuce otkrila 2 crtice i bila sam blago receno u soku. Naime, od 12 te godine otkriveni su mi hormonski problemi, nikad redovne menstruacije, pojavila se uzasna dlakavost svuda.. (Moj dragi cak nema toliko dlake ko ja) i receno mi je da cu najverovatnije morati da se lecim ako budem htela decu. Jednostavno sam odustala od svega, propala psihicki i bila sama do prosle godine. 3 meseca nismo se pazili jer sam ja bila ubedjena da nema od toga nista i kao ajde lepo i meni i njemu. Medjutim ispostavilo se drugacije.. Zadnju menstruaciju sam imala 6 tog marta, taj rizican odnos 24 tog, betu sam radila danas i 192 je.. Sta vi mislite o tome, da li je to previse nisko? Za ultrazvuk je jos rano i ubija me neizvesnost, jer prosto mi je neverovatno da sam dlakava kao jeti a da se to tek tako desilo bez cbilo kakvog lecenja, nikad nista nisam pila, jedino sam smrsala 13kg i to je sve. Srecno svima! ❤

Bokic... Djelujes mi jako mlado po izrazavanju, pa da ti kazem da je svaki nezasticeni odnos potencijalan za trudnocu neovisno na dijagnozu. Uglavnom vidim da tebe vise muci dlakavost jer si vise puta to napomenula nego razvoj malog zivota koji raste u tebi. Dlake ti pojacano rastu iz 2 razloga zbog betaHcg-a i progesterona.... Trudna si, hormoni ti divljaju i cestitam ti na tome 🎉🎊🥂 ... vjerujem da ces se nastaviti druziti s nama i dalje svakim svojim pregledom i britvicom u ruci 😉🥰 Sretno! 

• anchybre
    10. Travanj 2019. 23:03

Pikulica19

anchybre

Cao buduce mame! Ja sam prekjuce otkrila 2 crtice i bila sam blago receno u soku. Naime, od 12 te godine otkriveni su mi hormonski problemi, nikad redovne menstruacije, pojavila se uzasna dlakavost svuda.. (Moj dragi cak nema toliko dlake ko ja) i receno mi je da cu najverovatnije morati da se lecim ako budem htela decu. Jednostavno sam odustala od svega, propala psihicki i bila sama do prosle godine. 3 meseca nismo se pazili jer sam ja bila ubedjena da nema od toga nista i kao ajde lepo i meni i njemu. Medjutim ispostavilo se drugacije.. Zadnju menstruaciju sam imala 6 tog marta, taj rizican odnos 24 tog, betu sam radila danas i 192 je.. Sta vi mislite o tome, da li je to previse nisko? Za ultrazvuk je jos rano i ubija me neizvesnost, jer prosto mi je neverovatno da sam dlakava kao jeti a da se to tek tako desilo bez cbilo kakvog lecenja, nikad nista nisam pila, jedino sam smrsala 13kg i to je sve. Srecno svima! ❤

Bokic… Djelujes mi jako mlado po izrazavanju, pa da ti kazem da je svaki nezasticeni odnos potencijalan za trudnocu neovisno na dijagnozu. Uglavnom vidim da tebe vise muci dlakavost jer si vise puta to napomenula nego razvoj malog zivota koji raste u tebi. Dlake ti pojacano rastu iz 2 razloga zbog betaHcg-a i progesterona…. Trudna si, hormoni ti divljaju i cestitam ti na tome 🎉🎊🥂 … vjerujem da ces se nastaviti druziti s nama i dalje svakim svojim pregledom i britvicom u ruci 😉🥰 Sretno!

E bas suprotno, muci me bas taj mali zivot zato sto se plasim da sva ta moja zbrka u hormonima ne napravi lose bebici, i zbog toga ne mogu da docekam ultrazvuk i razgovor sa bebicom. A sto se dlakavosti tice, ja sam dlakava od 12 god, vec sa 13 pocela brada i slicno ( znaci bas duge crne dlake svuda, samo dlanovi i tabani bez dlaka..) I zapala sam u tu depresiju, kad ti sa 17 saopste da ces morati da se mucis, da utice na plodnost itd.. i onda sam odustala od lecenja, od svega, od momaka..i jos cudnije nakon svega toga jedini i nezasticeni odnos i eto bas on.  I sad kad se ovo desilo jakoo se plasim samo zbog toga, da bas to ne bude razlog ne daj Boze da ne iznesen trudnocu kako treba. Inace mlada 24 punim za koji mesec. 😊 Hocuu , a bez britvice nazalost ne idem nigde 😁😘

• anchybre
    10. Travanj 2019. 23:05

Razgovor sa ginekologom ne sa bebicom, pardon. Ne znam ni sta pisem, izvinjavam se.

• Pikulica19
    10. Travanj 2019. 23:48

anchybre

Razgovor sa ginekologom ne sa bebicom, pardon. Ne znam ni sta pisem, izvinjavam se.

Nije lose popricat nit s trbuscicom i to jako opusti 🧘‍♀️
    A pojacani hormon dlakavosti imam i ja isto od svoje 11.god, i jos 100 dijagnoza i borbe za bebicu. Doktori su mozda malo grubo nastupili s rijecima ipak si imala 17god, ali rekli su ti realno stanje kakvo te mozda bude cekalo u buducnosti ali po ovome ti nisu rekli da si neplodna vec da ces se vise morat potrudit oko djecice i to nije isto. Pala si nepotrebno s psihom i popratnim zivotom ali ocito ova 3 mjeseca sto si imala nezasticene odnose si bila najopustenija i takva trebas biti stalno- opustena. 
    Sve utjece na bebicu od stresa hormona okoline negativne energije psihe .... Dok se jedan dio rijesi tabletama da se pomogne bebici i odrzi trudnoca za drugi ces se morat ti pobrinuti i ljudi oko tebe, samo mirno.
    Vjeruj mi da te malo utjesim ako si citala ovaj forum ima jako teskih situacija u kojima se vecina nas nalazimo ali samo pozitivno i shvatit ces da je dlakavost najmanji popratni problem i bez brige budi. Odi za 2dana vadit opet betu i ako se pravilno dupla prvi korak si uspjesno prosla. 
    Opusti se i uzivaj 🥰

• anchybre
    11. Travanj 2019. 00:04

Pikulica19

anchybre

Nije lose popricat nit s trbuscicom i to jako opusti 🧘‍♀️
    A pojacani hormon dlakavosti imam i ja isto od svoje 11.god, i jos 100 dijagnoza i borbe za bebicu. Doktori su mozda malo grubo nastupili s rijecima ipak si imala 17god, ali rekli su ti realno stanje kakvo te mozda bude cekalo u buducnosti ali po ovome ti nisu rekli da si neplodna vec da ces se vise morat potrudit oko djecice i to nije isto. Pala si nepotrebno s psihom i popratnim zivotom ali ocito ova 3 mjeseca sto si imala nezasticene odnose si bila najopustenija i takva trebas biti stalno- opustena.
    Sve utjece na bebicu od stresa hormona okoline negativne energije psihe …. Dok se jedan dio rijesi tabletama da se pomogne bebici i odrzi trudnoca za drugi ces se morat ti pobrinuti i ljudi oko tebe, samo mirno.
    Vjeruj mi da te malo utjesim ako si citala ovaj forum ima jako teskih situacija u kojima se vecina nas nalazimo ali samo pozitivno i shvatit ces da je dlakavost najmanji popratni problem i bez brige budi. Odi za 2dana vadit opet betu i ako se pravilno dupla prvi korak si uspjesno prosla.
    Opusti se i uzivaj 🥰

Da, da citala sam i sto treba i sto ne treba 😁, jer hajde bude ti nekako lakse kad ti neko da savet, i podrsku ili bilo sta cisto da se malo smiris. Moracu da pocnem da ramzisljam pozitivno, jer samo mogu gore da napravim. Al eto, valjda od soka, straha od nepoznatog razmiljas o svemu i svacemu. 😁 Da, da receno mi je u toj privatnoj laboratoriji da moram da proverim opet prekosutra jer je kao niska. Jos jedno pitanje , kako od prilike znate koja ste nedelja? Ja iskreno nikad ne znam ni kad ce biti sl menstruacija, a ne nesto drugo. Eto znam da se kao racuna od poslednje menstruacije, al meni su ocigledno plodni dani bili kasnije tj ovulacija.. Pa ne znam bas da izracunam jer M bila 6 tog proslog meseca, rizican odnos 24tog, a test prvi sam radila sada 7mog i tad se jedvaa videla crta, samo pod odredjenim uglom , i onda 8mog isto bleda ali bolje vidljiva, i 9tog bas vidljiva. Izvinjavam se na gnjavazi.😊

• Pikulica19
    11. Travanj 2019. 00:35

Da, da citala sam i sto treba i sto ne treba 😁, jer hajde bude ti nekako lakse kad ti neko da savet, i podrsku ili bilo sta cisto da se malo smiris. Moracu da pocnem da ramzisljam pozitivno, jer samo mogu gore da napravim. Al eto, valjda od soka, straha od nepoznatog razmiljas o svemu i svacemu. 😁 Da, da receno mi je u toj privatnoj laboratoriji da moram da proverim opet prekosutra jer je kao niska. Jos jedno pitanje , kako od prilike znate koja ste nedelja? Ja iskreno nikad ne znam ni kad ce biti sl menstruacija, a ne nesto drugo. Eto znam da se kao racuna od poslednje menstruacije, al meni su ocigledno plodni dani bili kasnije tj ovulacija.. Pa ne znam bas da izracunam jer M bila 6 tog proslog meseca, rizican odnos 24tog, a test prvi sam radila sada 7mog i tad se jedvaa videla crta, samo pod odredjenim uglom , i onda 8mog isto bleda ali bolje vidljiva, i 9tog bas vidljiva. Izvinjavam se na gnjavazi.😊

I ja znam tocno u dan kad su mi oplodili jajnu stanicu 🤣😉 ali s ginekoloske strane racuna ti se svugdje u svijetu od prvog dana zadnje menstruacije. Medicinski gledano 2 tjedna dobivas u trudnoci a da nisi niti trudna ali nemoj da te to zabrinjava opet ti se po bebi kako se razvija nekako procjene tocnije tjedni. Imas puno kalkulatora trudnoce pa malo potrazi i zabavis se s tim, imas po zadnjoj kao menstruaciji i po danu zaceca.... Ali nemoj se previse navodit na to vec se vise s tim poigraj... 
    Sve ovdje drage zene smo pune pitanja i uvijek ce se medju svima nama naci jos ljepši odgovori .... Bez brige 😃

• Pikulica19
    11. Travanj 2019. 00:37

Pikulica19

I ja znam tocno u dan kad su mi oplodili jajnu stanicu 🤣😉 ali s ginekoloske strane racuna ti se svugdje u svijetu od prvog dana zadnje menstruacije. Medicinski gledano 2 tjedna dobivas u trudnoci a da nisi niti trudna ali nemoj da te to zabrinjava opet ti se po bebi kako se razvija nekako procjene tocnije tjedni. Imas puno kalkulatora trudnoce pa malo potrazi i zabavis se s tim, imas po zadnjoj kao menstruaciji i po danu zaceca…. Ali nemoj se previse navodit na to vec se vise s tim poigraj…
    Sve ovdje drage zene smo pune pitanja i uvijek ce se medju svima nama naci jos ljepši odgovori …. Bez brige 😃

I ja znam tocno u dan kad su mi oplodili jajnu stanicu 🤣😉 ali s ginekoloske strane racuna ti se svugdje u svijetu od prvog dana zadnje menstruacije. Medicinski gledano 2 tjedna dobivas u trudnoci a da nisi niti trudna ali nemoj da te to zabrinjava opet ti se po bebi kako se razvija nekako procjene tocnije tjedni. Imas puno kalkulatora trudnoce pa malo potrazi i zabavis se s tim, imas po zadnjoj kao menstruaciji i po danu zaceca.... Ali nemoj se previse navodit na to vec se vise s tim poigraj...

Sve ovdje drage zene smo pune pitanja i uvijek ce se medju svima nama naci jos ljepši odgovori .... Bez brige 😃

• Pikulica19
    11. Travanj 2019. 00:40

Ekipa... Prije ovog posta mi se spojio s citatom tekst dali postoji opcija brisanje da ne zauzima prostor??? 🤦🏼‍♀️🤷‍♀️

lala3
    11. Travanj 2019. 01:53

Anchybre, prije svega dobrodoslicu ti zelim 🤗.. da ne trazis kalkulatore, ti si 5+1, po zm racunajuci da je danas 11 april 😁.. a taj 24 ti bas i dođe 14 dan m, sto ti bas i spada u plodne dane, tako da ste bas "potrefili" kad treba 😂..
    Curke pati li iko od nesanice u trudnoci? Po danu budem tako umorna, iscrpljena, mislim da bih mogla spavati danima, a kad dođe vrijeme za spavanje oci ko klikeri...

11. Travanj 2019. 05:24

lala3

Anchybre, prije svega dobrodoslicu ti zelim 🤗.. da ne trazis kalkulatore, ti si 5+1, po zm racunajuci da je danas 11 april 😁.. a taj 24 ti bas i dođe 14 dan m, sto ti bas i spada u plodne dane, tako da ste bas "potrefili" kad treba 😂..
    Curke pati li iko od nesanice u trudnoci? Po danu budem tako umorna, iscrpljena, mislim da bih mogla spavati danima, a kad dođe vrijeme za spavanje oci ko klikeri…

Ja imam problema s nesanicom,bas je iscrpljujuce 😥😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.